Göz Makyajı KAŞLARINA MİCROBİYOLİNG YAPTIRAN VAR MI?

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)

kxuxbla

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mart 2008
104
66
298
Merhaba hanımlar, kaşlarına microbiyoling uygulaması yaptıran var mı? ve Ankara da tavsiye edeceğiniz bu işte gerçekten uzman dediğiniz bir yer? tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum. sevgiler.

Ben yaptirdim 1ay olacak kaslarin cok seyrek ve bicimcizse tavsiye ederim

Bende 4 senedir var sadece 1 kez microblading yaptırdım digerlerini dövme seklinde dovme makinasiyla yaptirdim.
Ilk yaptırdığım dövme idi.
2. De oyleydi. 3 de on kısma yaptirdim ve hic memnun kalmadım. Kalıcılığı az ben sevmedim o işlemi.
Ve sunu diyebilirim ki hic kimse anlamıyor. Bende cok dogal duruyor gosterebilirim 1 ay oldu yaptıralı

Ben de yaptırmak istiyorum ama yağlıya dönük karma cildim var. Yağlı ciltlerde kalma süresi daha kısaymış.

Dövme değil di mi şu anda? Bir kaş fotosu atarsanız çok makbule geçer. Ekstra boyanmamış falan doğal haliyle. Emzirme dönemi bitince ben de istiyorum. Seyrek ve birbirinin aynı olmayan kaşlara sahibim

Dövme değil di mi şu anda? Bir kaş fotosu atarsanız çok makbule geçer. Ekstra boyanmamış falan doğal haliyle. Emzirme dönemi bitince ben de istiyorum. Seyrek ve birbirinin aynı olmayan kaşlara sahibim
Dövme şuanda. Zamani gelmişti yaptırdım 1 ay oldu yaptıralı. Atayim mi?

Ben geçen Cuma yaptırdım bir hafta oldu , ilk yaptırdığımda çok güzel olmuştu , çok doğaldı , ama şuan bazı yerler atmaya başladı , yaptırdığım yere sordum bir haftada atan atacak sonra rötuş yapacağız , o zaman tam oturacak dedi, inşallah öyle olur yaa

Aynen 2kez uygulaniyor islem ve guzel oluyo sonradan rengi biraz aciliyo ama kimse ne olddugunu anlamiyo bisey var ama ne diyolar tabi yaptirdiginiz yerede bagli derler ya ucuz etin yahnisi yenmez gercekten oyle ama iyi bir yerse yaptirdigin gayet iyi sonuc alirsin benimde bastan soyuldu 2.yi yaptilar tekrar oda soyuldu biraz daha sonra durdu soyulma ve suan gayet guzel

Peki şu an görüntüsü nasıl?
Çalışan biri yaptırıp rahatça işe gelebilir mi yoksa evde olmak daha mı iyi? :)

Peki şu an görüntüsü nasıl?
Çalışan biri yaptırıp rahatça işe gelebilir mi yoksa evde olmak daha mı iyi? :)
Hic bir isini etkilemiyo sadece islem sonrasi surecegin krem biraz yagli kaslarin parlar biraz okadar

2 hafta önce sözde işinin ehli randevu için aylar sonrasına sıra veren birine yaptırdım. İlk yapıldığında bayıldım birkaç gün sonra kendi kaşlarım dökülmeye başladı ve renk attı. Yani şimdilik hiç memnun değilim. 15 gün sonra rotüşa gidicem ne söylüceğini merak ediyorum ben de.
Yalnız işlemi yaparken çok acıyor dövme acısı falan yanında hikaye

Ben 10 gün kadar önce yaptırdım. Henüz istediğim yoğunlukta olmadı. İşlemin %60ı silindi gitti. Zaten böyle olacağını söylemişlerdi. Rötuştan sonra tam oturacakmış. Tamamlanmamış olmasına karşın çok doğal buldum ve beğendim diyebilirim. Eğer kaşlarınızdan memnun değilseniz yaptırın bence. Ama iyice araştırın ve işinin ehli birini bulun. Sonunda pişman olup olmayacağınız tamamen yapan kişinin yeteneğine bağlı. İstanbul’da olsanız size birini önerebilirdim, ama Ankara’da bildiğim birisi yok maalesef.

O kaşta dökülme ve renkte atma bende de oldu. Yaptırdığım yerle konuştum. Rötuşta bakacaklarını söylediler. İlk başta tutmadı mı acaba diye panik olmuştum ama şimdi hoşuma gitmeye başladı. Rötuştan sonra güzel olacak diye düşünüyorum. Hangi şehirde yaptırdınız?

Siz nerdekine gittiniz nisantasimi gittiginiz yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…