Göz Makyajı Kaşlarımızın resimleri...

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)

Kaşlarım berbat ve dengesiz :2: Ne yapabilirim azıcık öneri verirseniz makbule geçer Kuaföre gitmek istemiyorum korkuyorum zaten berbatlar iyice zombiye dönmeyim

bende şu makas önerisini dinliycem valla ya.benim kaşlarım az,nekadar istersemde yapamıyorum böle heybetli şekiller ((

Ben doğduğumdan beri kaş almadım. Üstelik kaş almak bana çok saçma geliyor. Bence en düzgün ve güzel görünen kaş doğal olandır .

Senin kaslarin dogustan güzel olabilir ama malesef herkesin kaslari dogustan güzel olamiyor. Sacma diyerek kas almayi yadirgaman bana tuhaf geldi acikcasi...

Senin kaslarin dogustan güzel olabilir ama malesef herkesin kaslari dogustan güzel olamiyor. Sacma diyerek kas almayi yadirgaman bana tuhaf geldi acikcasi...

boşver canım ya son 2 mesajdaki amaç sadece dikkat çekip tepki almaktı.kimsede muhatap almadı onları yani amaçlarına ulaşamadılarsende öyle yap hiç ciddiye bile alma bence

Son 2 mesajda demişsiniz. Ben esrarengizsabun'a katılmıyorum. Herkesin berbat olduğunu da söylemiyorum. Herkesin kaşı doğuştan güzel olamaz. Eğer doğuştan çok kalın ya da tek kaş gibi anormal olan kaş yapılarında almak "bence" tabii ki normal. Ama onun dışında normal bir kaş yapınız varsa kavis yapmak ya da yay gibi inceltmek "bence" çok saçma. Ben kaş alanları yargılamıyorum. Düşüncelerimi belirtiyorum. Sizde benim görüşlerimi yargılamayınız.

Ayrıca EsrarengizSabun 11 yaşında ve kendisi benim kuzenim olur. Benden izinsiz benim bilgisayarımdan üyelik açmış. Tekrar gelince onunla konuşucam. Üyeliğinin silinmesini istiyorum. Burası kadınlar kulübü. Onun yaşına göre değil.

Baskalarinin zevklerini sacma diyerek yadirgamissin iste... Begenmedigini baska yollarla belirtsen daha iyi olurdu. Kaslarim cok kalin degil ama inceltiyorum ve kesinlikle ince kaslar dogal kaslarimdan daha cok yakisiyor bana. Herkese dogal olan yakismiyor malesef... Ayrica kas almak sacma demissin ilk mesajinda, "normal bir kaş yapınız varsa kavis yapmak ya da yay gibi inceltmek" dememissin...

Canim cok tatlisin masallah... Ben seni Naz Elmas'a benzetiyorum..

Canim cok tatlisin masallah... Ben seni Naz Elmas'a benzetiyorum..[/QUOTE]

teşekkür ederim cnm :)

bilmem hiç benzeten olmamıştı:26: çok güzel bi kız ama çok beğenirim.. sağol :)))

Son düzenleme:

Kavis yapmak ya da yay gibi inceltmekte kaş almaktan sayılmıyor mu? O şekli vermek için kaş almadan nasıl yapılıyor acaba? Bir garipliği olmayan kaş şeklini değiştirmeyi, güzelken daha güzel yapmak için kaş almayı, güzel ya da çirkin anormalliği olmayan kaşı almayı "ben" saçma buluyorum. Düşüncelerime isteyen katılsın, istemeyen katılmasın. Herkesin kendi tercihi. Herkese doğal yakışmayabilir, ama bir problem olmadığı sürece alınmasını saçma buluyorum. Bu kadar .

bence de doğal hali herkese yakışmayabiliyor:26:

o yuzden almak istiyor insanlar ne var ki bunda

kim nasıl istiyosa,beğeniyosa öyle yapsın..

bana doğal hali gidiyo mesela,en altan bikaç tel alıyorum yetiyo artık..önceden alırdım doğal halinin çok daha güzel durduğunu fark edince bıraktım ama herkeste aynı şey olmuyo ki..

kimisine de şekil verince çok daha güzel duruyo.. bu durumda da alınır..

bu mesajımda da yazmıştım bana kalın kaş pek yakışmıyor.doğal hali çirkin değil ama göz şeklime, yüz şeklime inceltilmiş hali daha çok yakışıyor.şimdi neden doğal olsun diye yakışmayan haliyle gezeyim?yada doğal haliyle gezmediğim için saçmalıyor olayım!?sen doğal seviyor olabilirsin ama saçma demek çok saçma olmuş!

Arkadasim onu sen ilk mesajinda belirtmemissin, direk kas almaya sacma demissin. (Ikinci mesajindan alinti yaptim ben onu dikkat ettiysen tirnak icinde...) Zaten sana göre kas almakla sekil vermek arasinda fark var. Birinde sadece kusurlar düzeltilir, digerinde sekil verilir inceltilir vs. Sen kendin farkli oldugunu belirtmissin zaten ama ilk mesajinda genel olarak kas almayi sacma bulmussun.Alintiladigim mesajinda bile kas almayi hem tek gruba hem de iki gruba ayirmissin, corba yapmissin kisacasi. Ama benim derdim bu degil, ben burada sacma demeni yanlis buluyorum, senin düsüncene bir sey demiyorum. Sence veya bence farketmez sacma demen YANLIS! Kas almayi begenip begenmemen degil ÜSLUBUN yanlis...

teşekkür ederim cnm :)

bilmem hiç benzeten olmamıştı:26: çok güzel bi kız ama çok beğenirim.. sağol :)))

Rica ederim canim... :)

Ben de sacma demesine kizdim, begenmiyor olabilir ama bunu uygun bir dille ifade etmeli. Tek bir arkadasiyla konusmuyor sonucta burada, o mesajini yüzlerce kisi görüyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…