• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kaşlarımızın resimleri...

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
minel aşk kaşların çok hoş canım bende uzatma evresindeyim.. istediğim model seninkine benziyor :)) ama hafif daha oval istiyorum ben üst tarafını bakalım haftaya c. tesi aldırıcam tabii uzama durumlarına göre

teşekkür ederim simeroncum aldırınca sende mutlaka ekle umarım istediğin gibi olurrr

gerçekten şekli süperr cnm
benim bu kadar çıkmıo yaa :(

sagoll canım benimde kaşlarımın alt kısmı bir ara dökülmüştü kuaförüm acı badem yagını önermişti bende uyguladım ve çok şükür eski haline döndü

minel kaşların çok güzel.. bende bugün aldırdım kaşlarımı mahvettiler kaşlarımı bir türlüde düzelmedi.Biri daha ince biri daha kalın oldu.. Güya düzelcekmiş o yüzden birini kalın bırakmış.. :) ınş. doğru düzgün alan birini bulursam kaşlarım senin gibi güzel olacak.. :)

minel kaşların çok güzel.. bende bugün aldırdım kaşlarımı mahvettiler kaşlarımı bir türlüde düzelmedi.Biri daha ince biri daha kalın oldu.. Güya düzelcekmiş o yüzden birini kalın bırakmış.. :) İnş. doğru düzgün alan birini bulursam kaşlarım senin gibi güzel olacak.. :)

canım senin adına üzüldüm umarım en kısa zamnda düzelir nasıl biri kalın biri ince yaparken görmediler mi neyse umarım en kısa zmanda düzelir canım

sagoll canım benimde kaşlarımın alt kısmı bir ara dökülmüştü kuaförüm acı badem yagını önermişti bende uyguladım ve çok şükür eski haline döndü[/QUOTE]

nasıl yani?? badem yağı iki çeşit mi?? tatlı ve acı olarak? bende bi dönem sürdüm ama tatlı yazıyodu üstünde sanırım da acısı nasıl oluyo farkı neymiş canım ?
:uhm:

minel kaşların çok güzel.. bende bugün aldırdım kaşlarımı mahvettiler kaşlarımı bir türlüde düzelmedi.Biri daha ince biri daha kalın oldu.. Güya düzelcekmiş o yüzden birini kalın bırakmış.. :) İnş. doğru düzgün alan birini bulursam kaşlarım senin gibi güzel olacak.. :)

ne kuaförler var ya. Sıkma canını canım kökü sende nasılsa istediğin şekle gelir inşallahhhhha.s.

nasıl yani?? badem yağı iki çeşit mi?? tatlı ve acı olarak? bende bi dönem sürdüm ama tatlı yazıyodu üstünde sanırım da acısı nasıl oluyo farkı neymiş canım ?

evet iki çeşit varmış bana acı badem yagını sür dedi daha farklı herhalde ama ben faydasını gördüm çok şükürrkaydirigubbakcemile5

kontess kaşlarının şekli çok hoş hiç almana gerek yokmuş ahh ahh bende ugramaşam ne güzel olurdu:delphin:

kontess süper canim ya mahsallahhh kasin gözün sacin gördugum kadariyla cok guzelsinopuyorumnanaktan

bende kavisli kaş şekli seviyorum aktardan hazır olarak kaş ve kirpik çıkması için yağ aldım çok seyreklenmeler oldu kaşlarımda ve kirpiklerimde kullanıyım bakıyım umarım etkisi olur yaa ...

bende kavisli kaş şekli seviyorum aktardan hazır olarak kaş ve kirpik çıkması için yağ aldım çok seyreklenmeler oldu kaşlarımda ve kirpiklerimde kullanıyım bakıyım umarım etkisi olur yaa ...
kaşına sarımsak sürebilirsin kuşumm.2'ye böl sarımsağı,sür.ama çok bekletme,yanmasın derin.kirpik için de badem yağı öneririm :kedi:

kıl - tüy üzerine yüksek lisans yapıcam utanmasam hahahah :roflol:

kızlar bu da benm kaşım :ecrin_bebek:
pek net değil ama.. :kedi:

Eklentiler

• $CIMG0716.jpg
    $CIMG0716.jpg
    4,4 KB · Görüntüleme: 100
kaşlarımın son hali

ya canım maşallah ne güzel kaşların ben de tam böyle istiyorum ama kalınlaşmıyo boşlukları var bi de açık renk kaşlarım gerçi siyah olsun da istemiyorum çünkü açık tenliyim saçımı boyatmayı düşünüyorum sarı tonlarında ama kalınlaşsa seninki gibi olsa boshayallersmile

ya canım maşallah ne güzel kaşların ben de tam böyle istiyorum ama kalınlaşmıyo boşlukları var bi de açık renk kaşlarım gerçi siyah olsun da istemiyorum çünkü açık tenliyim saçımı boyatmayı düşünüyorum sarı tonlarında ama kalınlaşsa seninki gibi olsa boshayallersmile

teşekkürler tatlım
kalınlaşmaya musaitse sabret biraz bırak kalınlaşsın
inş istediğin şekle gelirrrzemuszemus

biraz kalın.ama incelticem biraz

Son düzenleyen: Moderatör:
Back