• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kaşlarımızın resimleri...

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
Cok güzel kaslarin var masallah canim yaa

çok saol canım o kadar kuaför gezdim bi ton para verdim hiçbiri böyle yapamadı bende baktım olmayacak kendim giriştim ilk seneler çok feci oluyordu ama artık öğrendim:)

Üsenmeden hepinizin kasLarina baktim.Masallah.Rabbim ne guzeL yaratmis sizLeri
Cok begendikLerimde oLdu ama isimLerini unuttum.Keske not aLsaymisim :)) Simdi geriye donup tekrar bakmak zor :)Uykum geLdi cunku .

KasLarimla ilgili cok sukur bir probLemim yok.Zaten kendim tek bir telini bile almam.Uzasa bile dogal duruyor.4-5 ayda bir aLdiririm..KendiLiginden biraz kavisi var.Fakat okudugum yorumlardan anladigim kadari iLe düz kas daha cok populer sanirim son zamanlarda.Kavisi duzLestirebilir miyim merak ettm simdi :)))

p9200040.jpg

Bir sene önce doğum yaptım.Hamileliğimde hiç kaşım kalmadı.Doğumdan sonra yaklaşık 6 ay kaş uzattım.Sarımsak yağı v.b. ne varsa sürdüm.Çıkmaya başladı.Yaza girdiğimde bir kere aldırdım.Bu fotoda da yeni alınmış hali.

Ben kaşlarımı incelttim biraz ya yanlışlıkla ordan burdan aldım en kısa zamanda nasıl uzar bunlar :))) Fikri olan varmı deneyipte memnun kaldığınız bi yöntem?

nilberacım kaşların ve gözlerin ne kadar da güzel öyle maşallahhh:nazar:a.s.
anaksunamoon maşallah gözlerine boncuk boncuk kaşların da pek güzel
ozmitri senin kaşların çok düzgün ve dolgun :lepi:
handealan süper kaşların canımalkisalkisalkis
bu da kaşlarımın son hali bu seferki pek hoşuma gitmedi

Son düzenleme:
Ben kaşlarımı incelttim biraz ya yanlışlıkla ordan burdan aldım en kısa zamanda nasıl uzar bunlar :))) Fikri olan varmı deneyipte memnun kaldığınız bi yöntem?

tatlım nasıl bir kıl yapın var mesala benimkini alırım ertesi gün yine çıkarakannehir
bak anaksunamoon sarımsak filan yapmış birde asonun kaş bakım yagı vardı aktarlardan aldıgı bii bak istersenn

nilberacım kaşların ve gözlerin ne kadar da güzel öyle maşallahhh:nazar:a.s.
anaksunamoon maşallah gözlerine boncuk boncuk kaşların da pek güzel
ozmitri senin kaşların çok düzgün ve dolgun :lepi:
handealan süper kaşların canımalkisalkisalkis
bu da kaşlarımın son hali bu seferki pek hoşuma gitmedi

kaşların gözlerin süper :nazar:kocaman bi maşallah sana

anaksunamoon canım bene çok güzel ayrıca doğum yapmışın bebişin için kutlarım senii
ayrıca gözlerin harika maşallah

Herkes koymuş kaşlarını ben kusur kalmayayım dedim sırnaşık şey
Bu günlük, ev hali:))
dsc00343kopya2.jpg

Bu da süslüyken:))
dsci0552kopya.jpg

Bu arada kaşlarım Allah vergisi, düğünüm de dahil hiç almadım:nazar:

Son düzenleme:
asutaha çok teşekkür ederimm

kızlar hayatımda ilk defa kaşımda sivilce çıktı beakaydirigubbakcemile3

söyleyin bakem kim nazar ettidelikafadulden

minel aşk'cım, kalın istiyorum hep ama inceltip duruyorlar,sonunda seyreldi sanki
kendimde beceremiyorum ,dayanamayıp elliyorum bende bozuyorum ....
daha kalın istiyorum aslında kaşlarımı ...ama nafile...:sinifsinif:

minel aşk'cım, kalın istiyorum hep ama inceltip duruyorlar,sonunda seyreldi sanki
kendimde beceremiyorum ,dayanamayıp elliyorum bende bozuyorum ....
daha kalın istiyorum aslında kaşlarımı ...ama nafile...:sinifsinif:

madem kalın istiyorrsun sabret canımcım
sonunda güzel bir sonuca ulaşıcaksın mesela benim kaşlarım çok çabuk çıkar seninde öyleyse 1-2 hafta ellemeopuyorumnanaktan
sonra git iyi alan bir kuaföre aldır kalın olucak mutlaka dea.s.

Back