• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kaşlarımızın resimleri...

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
gozum.jpg

kendim aldığım için arada bir bozuyorm sositososito piyango sol kaşa vurmuş bu seferdelikafadulden

çok güzelmiş ya bayıldım bende kendim alırım çogu zamankaydirigubbakcemile5

nesine bayıldın kız.. :bbo: 2 kaş arasında ki şekil farkını görmüyo musun..?sol kaşım hep biçimsizdir zaten :dilcikar: oldum olası sevmem..ne vardı sağdakine çekseydi delikafadulden

nesine bayıldın kız.. :bbo: 2 kaş arasında ki şekil farkını görmüyo musun..?sol kaşım hep biçimsizdir zaten :dilcikar: oldum olası sevmem..ne vardı sağdakine çekseydi delikafadulden

ama iki kaş birbirine benzemez ki oldugu kadar iştee napcasınŞeniz

kirpiklerin ne güzelmiş :) bi de kıvırtsan onları kim ne güzel olcaklar valla ya

kirpiklerin ne güzelmiş :) bi de kıvırtsan onları kim ne güzel olcaklar valla ya

cnm banamı dedin bilmiyorum ama ben cevap vereyim kaydirigubbakcemile3

ya kıvırtınca doğal durmuyolar sanki takma kirpikmiş gibi duruyo bide rimel sürünce sorma ya ne hale geldiklerini kafamçokkarıştı

cnm banamı dedin bilmiyorum ama ben cevap vereyim kaydirigubbakcemile3

ya kıvırtınca doğal durmuyolar sanki takma kirpikmiş gibi duruyo bide rimel sürünce sorma ya ne hale geldiklerini kafamçokkarıştı

sana dedim canım a.s. çok beğendim kirpiklerini ya.. kıvırtmadan da gayet hoşlar yine sen bilirsin canım :nazar:

ya ben de hic bir zaman istedigim gibi yapmiyorlar hep istedigimden ince aliyorlar.
daha sonra kendim düzeltiyorum ama olmuyor:( beceremiyorum:(

kızlar sizce kaşlarım nasıl? almaktan bıktım ve saldım :) yüzüm yuvarlak ve karar veremiyorum inceliğine kendim aldım.fikir verirseniz çok mutlu olurum.

Eklentiler

• $Görünt026.jpg
    $Görünt026.jpg
    10,8 KB · Görüntüleme: 41
  • $Görünt027.jpg
    $Görünt027.jpg
    10 KB · Görüntüleme: 48
  • $Görünt029.jpg
    $Görünt029.jpg
    8,8 KB · Görüntüleme: 45
kızlar sizce kaşlarım nasıl? almaktan bıktım ve saldım :) yüzüm yuvarlak ve karar veremiyorum inceliğine kendim aldım.fikir verirseniz çok mutlu olurum.

şu an epey kalın duruyor. biraz şekil vermenin zamanı gelmiş sanırım:) ama bence kendin alma, yani ben olsam şekil veremem de seni bilemem tabii, güvendiğin ya da methini duyduğun bir kuaföre git. ama bence akşama doğru gitme, genelde yorulmuş oluyorlar ve fazla ilgilenmiyorlar :teselli: ...

ben de koysam mı acaba yaa :sm_confused:

şu an epey kalın duruyor. biraz şekil vermenin zamanı gelmiş sanırım:) ama bence kendin alma, yani ben olsam şekil veremem de seni bilemem tabii, güvendiğin ya da methini duyduğun bir kuaföre git. ama bence akşama doğru gitme, genelde yorulmuş oluyorlar ve fazla ilgilenmiyorlar :teselli: ...

ben de koysam mı acaba yaa :sm_confused:

koya tabi baksana ben ne kadar şapşal çıkmışımhihoyyyt biraz aldım resimlerden sonra kaşlarımı kalınlığı aynı da daha düzenli zaten şaşı da çıkmışım :teytey:

bunlarda benim uyuz kaşlarım hiç sevmiyorum kaşlarımı çok seyrek yhaalsanaalsanasmilearkadaşlarım çok beğeniyor ama bir de ben beğesem hihoyyythihoyyyt
elfcn.jpg

Son düzenleme:
minel aşk kaşların çok hoş canım bende uzatma evresindeyim.. istediğim model seninkine benziyor :)) ama hafif daha oval istiyorum ben üst tarafını bakalım haftaya c. tesi aldırıcam tabii uzama durumlarına göre

Back