• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaşlarımda ilgili bir sıkıntım var bakarmisiniz lütfen?

Hrsyylnn

10.02.2018 yıkıldım ve birdaha kendime gelemedim.
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
408
402
313
30
İki kaşimda birbirinden f farklı mesela sağ kasimin başlangıç noktası nasıl düzeltilebilir yada ben evde birşey yapabilirmiyim?
Bu arada kaslarımi hiç aldirmadim

Eklentiler

• 20160615_110013-1.webp
    20160615_110013-1.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 300
evde kendin deneme kuaföre git onlar düzeltsin ve kaş farı kullanabilirsin :) gözlerin çok güzel maşAllah :))

hic aldirmadiysaniz kas almaktanda anlamiyorsaniz aman dokunmayin mahvedersiniz kendi kendinize. Ya uzama isin ehli birine gidin yada en iyisi hic dokunmayin bence gayet guzl kaslariniz, son yillarda dogala geri donus var zaten, her ne kadar kimileri bunu pek takip etmese ve kalemle cizilmis seritgibi kaslarla gezsede fark etmez.

vücudun hiçbir noktası simetrik değildir..
ellemeyin kendiniz, 10 liraya alıyolar kuaförde..

İki kaşimda birbirinden f farklı mesela sağ kasimin başlangıç noktası nasıl düzeltilebilir yada ben evde birşey yapabilirmiyim?
Bu arada kaslarımi hiç aldirmadim
Kaşlarının şekli farklı değil sadece sol kaşın daha seyrek.
Evde kendin düzeltemezsin, deneme bile.
İşinin ehli bir kuaför halledecektir.

Ben çok beğendim kaslarinizi :nazar: ama yinede aldırıp düzeltmek istiyorsan tabiki iyi bir kuaföre git evde mahvedersin bu guzelim kasları başlangıç noktalarının birbirinden farklı olması ayrı bi guzellik katmış ya keşke benimde öyle olsaydı :KK54:

Aynen sakin kendin alma. Iyi bir kuafore git sadece fazlaliklari alsin. Inceltmesin. Kaşin güzel zaten. Hic aldirmasan bile kötü görünmüyor. .

Ben çok beğendim kaslarinizi :nazar: ama yinede aldırıp düzeltmek istiyorsan tabiki iyi bir kuaföre git evde mahvedersin bu guzelim kasları başlangıç noktalarının birbirinden farklı olması ayrı bi guzellik katmış ya keşke benimde öyle olsaydı :KK54:

Tskler baya bir sevindim:)hicbirsekilde kendim almam zaten cesaret edemem sanirsam

Bu farklılık herkeste var, garip de durmuyor üstelik.

Yerinizde olsam kaşlarıma hiç dokunmazdım, çok hoş duruyor.

Benim kaş tipim bence kuafore gitmeyin çünkü alınacak birsey yok :)
Tecrübelerime dayanarak söylüyorum ben hic gitmedim.Kuaföre gidersen olmayan kaşı almaya çalışıyorlar ve sonra alınan kaş küsebiliyor.Bende kuaföre Gitmek istedim ama bunun icin önce kaş çıkarma aşamalarına başvurdum.Basarili gecti arkadaslarim nasil oldu diye hep sordula
1.kaşın üzt kısmınındaki uzunlukları makaslayın kalınlaşır.
2.Badem yağı ve sarimsak kürünü her aksam surup yatmak 1 ay boyunca.
3.Kaş serumu satiliyor kozmetikte alabilirsin.
4.özel davetlerde,düğünlerde kaşımı rimelliyordum uzaktan bakılınca ve resimlerde kaşsız gibi görüntüyü önlemek icin. :)
Sonuc kaslarim kalinlasti ve gurlesti modeli seninki gibi dogal alinmayan bir kaş türü sadece temilenmeli.
Beren saat,tuba büyük üstünün kaş yapisiyla aynı araştirdim biraz :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kötü gözükmüylr aldırmana gerek yok belki seyrek olan tarafı biraz doldurabilirsin hiç takma bence herkesn yüzünde kusurlar var nazar boncuğu olsun

İlk defa alınacaksa sen yapma. Ben kaşımı ilk aldığımda japonlara dönmüştüm, kıvrımdan sonrası yoktu.

Back
X