• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kaşlarım berbat oldu yardım edinnn :(

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
Evet saçlarım bir ara kızıldı, şimdi sarı/kumral arası daha doğrusu çilek kizili :)
Yani resimdeki sensin öylemi?Maşaallah bayıldım sana.Ben sarışınım ama kızılda çok hevesim vardır.Kullanamam diye de yıllardır hiç denemedim.Resimdeki halin muh-te-şemmm...

Ablamında öyle olmuştu hatta yeğenimm anne bu ne ya recep ivedik gibi olmuşsun demişti:D ama şimdi fıstık gibi açıldı rengi ve kısa sürede açıldı.

Ya ben sarisinim kadın bana koyu kahve yapıyorum dedi ama siyah oldu. Irkçılık yapmıyorum ama araplar gibi oldum onlar da boyle yaptırıyor. Avmye gitsrm ayırt edemezler
Bende sarışınım sari saclara uygun olan ton orta kahve ordan secmedin mi boyayı sen rengi?

ne kadar kuzum bu işlemın ucretı bır de yapımı kaç dakıka suruyor merak ettim bak gece gece

Canim 500 tl,ama daha sonraki sene rengi atiyor,deniz havuz ve yikanmaktan rötuş a gidiyorsun,200 tl vermistim ben gecen sene rötuş a. Her sene yaptirmak lazim renk atiyor cunku ama sehirden sehire semtten semte degisir sanırım. Bir de 1 saat sürüyor islem,cok canım yanmıştı göğsüm titredi resmen kemik bölümüne geldiginde ilk gun sersem gibi olmustum eve geldim krem surdum ertesi sabah yine krem simsiyah oluyor ilk 3 gun sonra kabuk tutuyor ve kabuklar atıyor ama inan çekilcek acı degil yani benim simdi rengi attı yine tekrardan yaptirmam lazim ama yaptırdığım kisi dükkanı kapadi bakcam bende cesaret edersem yine gidicem rötuşa ve dogal duruyor aralarini dolduruyor . Uyusturucu krem sürmüştü ama yine de hissediyorsun kanıyor yaparken peceteyle siliyor bir de bazi deriler boyayi almiyor deve derisi gibi benimki tam olarak öyle ugrasmisti baya ;) 15 gun sonra rotusa gel dedi 15 ya da 20 gun sonra tekrar gittim boyadi sonrasi super :) hic kimse anlamadi hatta nisanliydik o zaman esimle kaynanama demis ki kaslarini yaptiriyor ne varki kaslarinda demis. Dövme demis aaa oylemi demis. Bende cok dogal durdu.

ne kadar kuzum bu işlemın ucretı bır de yapımı kaç dakıka suruyor merak ettim bak gece gece
Canim benim saclarim platin sarısı,tenim beyaz ben orta kahve ton secmistim orda boyalar var gösterdi kadın,siyah saclilar siyah yapinca daha sonralari mavi ya da giri arasi bir renge döndüğünü duymustum siyah tercih edilmiyor sanirim koyu renkli saclara en koyu kahveyi yapmak lazim zannedersem. Zaten once ciziyor kalemle,bak diyor nasil okey dersen başlıyor ama aciyooooorrrrrrr

Canim benim saclarim platin sarısı,tenim beyaz ben orta kahve ton secmistim orda boyalar var gösterdi kadın,siyah saclilar siyah yapinca daha sonralari mavi ya da giri arasi bir renge döndüğünü duymustum siyah tercih edilmiyor sanirim koyu renkli saclara en koyu kahveyi yapmak lazim zannedersem. Zaten once ciziyor kalemle,bak diyor nasil okey dersen başlıyor ama aciyooooorrrrrrr
bende sarışınım kaşlarım acık kumral ama ben daha tok duran belli olan ama koyu olmayan kaş ıstıyorum kırpıklerım aşırı uzun ama kaşlarım çok dokuldu son senelerde

bende sarışınım kaşlarım acık kumral ama ben daha tok duran belli olan ama koyu olmayan kaş ıstıyorum kırpıklerım aşırı uzun ama kaşlarım çok dokuldu son senelerde
O zaman saclar sarı ise guzel duracaktır orta kahve tonu cok açık kahve var o belli olmuyor orta kahve tonu ilk etapta goze koyu geliyor ama kiz bana akacak demisti oyle oldu suan cok guzel. Ilk yapildigi gün şarkıcı ido gibiydi :D Bence yaptır istiyorsan aralari dolar biraz acı cekcen ama :( sonrasi guzel :) konu sahibininki de duzelcek kabuklar atınca :)

O zaman saclar sarı ise guzel duracaktır orta kahve tonu cok açık kahve var o belli olmuyor orta kahve tonu ilk etapta goze koyu geliyor ama kiz bana akacak demisti oyle oldu suan cok guzel. Ilk yapildigi gün şarkıcı ido gibiydi :KK70: Bence yaptır istiyorsan aralari dolar biraz acı cekcen ama :KK43: sonrasi guzel :) konu sahibininki de duzelcek kabuklar atınca :)
kışın yaptırayım barı de 1 hafta evden çıkmayayım öyle ido gibi recep ıvedık gibi gezemem dışarda puha haaa

Bana da foto atabilir misiniz? Bu arada bu islemi yaptiran tum bayanlarin kas tipi ayni gibi, dogal olmadigi kas tipinden belli oluyor gibi. Benim de kaslarim cok dokuldu. Ben de dusunuyorum ama kaslarimin sekli oyle olursa diye cekiniyorum.
Rica etsem fotograf gonderir misiniz? Simdiden tesekkurler...

Ben de yaptirmak istiyordum, kaşlarım epey seyrek her gün boyamak hem zor geliyor hem de bazen elimin ayari kaçıyor.

Rica etsem ben de foto alabilir miyim gözüm korktu.

Bu arada yaptırdığım yer üç gün şu degdirme dedi, dün yaptırdım bugün de su değdirmeyecegim ama yarın ise gitmem gerekiyor bu halde gidemem. Yarın sabah su degdirsem bir şey olur mu?

Back