- 2 Eylül 2018
- 46
- 42
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonra silindi mi nasıl oldu rengi açıldı mıBende yaptirmistim ve iyi bi sonuc alamadim 2 . seyansada gitmedim iyide para Vermistim Yani
Ilk koyu oluyorda sonra aciliyor rengi merak etmeyin ama Iyi arastirip yaptirmak lazim artik o kadar cok kas yapan va ki!!!Sonra silindi mi nasıl oldu rengi açıldı mı
Yani resimdeki sensin öylemi?Maşaallah bayıldım sana.Ben sarışınım ama kızılda çok hevesim vardır.Kullanamam diye de yıllardır hiç denemedim.Resimdeki halin muh-te-şemmm...Evet saçlarım bir ara kızıldı, şimdi sarı/kumral arası daha doğrusu çilek kizili :)
Bende sarışınım sari saclara uygun olan ton orta kahve ordan secmedin mi boyayı sen rengi?Ya ben sarisinim kadın bana koyu kahve yapıyorum dedi ama siyah oldu. Irkçılık yapmıyorum ama araplar gibi oldum onlar da boyle yaptırıyor. Avmye gitsrm ayırt edemezler
ne kadar kuzum bu işlemın ucretı bır de yapımı kaç dakıka suruyor merak ettim bak gece geceBende sarışınım sari saclara uygun olan ton orta kahve ordan secmedin mi boyayı sen rengi?
ne kadar kuzum bu işlemın ucretı bır de yapımı kaç dakıka suruyor merak ettim bak gece gece
Canim benim saclarim platin sarısı,tenim beyaz ben orta kahve ton secmistim orda boyalar var gösterdi kadın,siyah saclilar siyah yapinca daha sonralari mavi ya da giri arasi bir renge döndüğünü duymustum siyah tercih edilmiyor sanirim koyu renkli saclara en koyu kahveyi yapmak lazim zannedersem. Zaten once ciziyor kalemle,bak diyor nasil okey dersen başlıyor ama aciyooooorrrrrrrne kadar kuzum bu işlemın ucretı bır de yapımı kaç dakıka suruyor merak ettim bak gece gece
bende sarışınım kaşlarım acık kumral ama ben daha tok duran belli olan ama koyu olmayan kaş ıstıyorum kırpıklerım aşırı uzun ama kaşlarım çok dokuldu son senelerdeCanim benim saclarim platin sarısı,tenim beyaz ben orta kahve ton secmistim orda boyalar var gösterdi kadın,siyah saclilar siyah yapinca daha sonralari mavi ya da giri arasi bir renge döndüğünü duymustum siyah tercih edilmiyor sanirim koyu renkli saclara en koyu kahveyi yapmak lazim zannedersem. Zaten once ciziyor kalemle,bak diyor nasil okey dersen başlıyor ama aciyooooorrrrrrr
O zaman saclar sarı ise guzel duracaktır orta kahve tonu cok açık kahve var o belli olmuyor orta kahve tonu ilk etapta goze koyu geliyor ama kiz bana akacak demisti oyle oldu suan cok guzel. Ilk yapildigi gün şarkıcı ido gibiydi Bence yaptır istiyorsan aralari dolar biraz acı cekcen ama sonrasi guzel :) konu sahibininki de duzelcek kabuklar atınca :)bende sarışınım kaşlarım acık kumral ama ben daha tok duran belli olan ama koyu olmayan kaş ıstıyorum kırpıklerım aşırı uzun ama kaşlarım çok dokuldu son senelerde
kışın yaptırayım barı de 1 hafta evden çıkmayayım öyle ido gibi recep ıvedık gibi gezemem dışarda puha haaaO zaman saclar sarı ise guzel duracaktır orta kahve tonu cok açık kahve var o belli olmuyor orta kahve tonu ilk etapta goze koyu geliyor ama kiz bana akacak demisti oyle oldu suan cok guzel. Ilk yapildigi gün şarkıcı ido gibiydi Bence yaptır istiyorsan aralari dolar biraz acı cekcen ama sonrasi guzel :) konu sahibininki de duzelcek kabuklar atınca :)
Ahahahahahhahahahahaha bence de en mantıklısı kışın yaptırmak zatenkışın yaptırayım barı de 1 hafta evden çıkmayayım öyle ido gibi recep ıvedık gibi gezemem dışarda puha haaa
Ay hayır değilim ama evet resimdeki kadın çok tatliYani resimdeki sensin öylemi?Maşaallah bayıldım sana.Ben sarışınım ama kızılda çok hevesim vardır.Kullanamam diye de yıllardır hiç denemedim.Resimdeki halin muh-te-şemmm...
Ben de yaptirmak istiyordum, kaşlarım epey seyrek her gün boyamak hem zor geliyor hem de bazen elimin ayari kaçıyor.
Rica etsem ben de foto alabilir miyim gözüm korktu.