• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kaşlarım berbat oldu yardım edinnn :(

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
Yolda yürüyorum şuan ağlıyorum. İnce kasımı kalın yaptılar bu kadar kalın yapmalarına gerek yoktu
Ben de yaptırdım. Senin gibi çok üzülüp soymuştum derimi çok canım yanmıştı. Çok pişman oldum çünkü 4 5 gün sonra aktı ve çok doğal oldu kapkalın olacakmış gibiydi ama çok doğal ve ince olmuştu. Soyduğum yerler bozuk oldu sonra bi de onlarla ugrastım. Sakın elleme

Ben de yaptırdım. Senin gibi çok üzülüp soymuştum derimi çok canım yanmıştı. Çok pişman oldum çünkü 4 5 gün sonra aktı ve çok doğal oldu kapkalın olacakmış gibiydi ama çok doğal ve ince olmuştu. Soyduğum yerler bozuk oldu sonra bi de onlarla ugrastım. Sakın elleme

Özelden mesaj attım bakar mısıniz kaslarima ama çok kötü çok kalın, hiç incelecek gibi degil

Sarı saçlarını deli gönlüme bağlamışım kaşların neden siyah mihriban :KK45: şaka biyana bi kać güne düzeltir benimde saçlarım sarı ama kaşlar kapkara herkes yakıştığını söylüyo hiç dert etmiyorum

Bu aralar araştırdığım bir konu bu...kaş yapan merkezlerin paylastigi fotoğraflar hep doğal görünüyor. İnstagramda çok fazla yer buldum evime yakın. Fotoğraflarda çok güzel görünüyor yaptıkları kaşlar. Hatta işlemden hemen sonraki fotoğraflar hep. İnanmasam mı acaba. Korktum şimdi. Bende görebilir miyim kaşlarınızı mümkünse

Bu aralar araştırdığım bir konu bu...kaş yapan merkezlerin paylastigi fotoğraflar hep doğal görünüyor. İnstagramda çok fazla yer buldum evime yakın. Fotoğraflarda çok güzel görünüyor yaptıkları kaşlar. Hatta işlemden hemen sonraki fotoğraflar hep. İnanmasam mı acaba. Korktum şimdi. Bende görebilir miyim kaşlarınızı mümkünse
Tabii özel mesaj attım

Bana da yollar mısın ,ben de düşünüyorum yaptırmayı.

Benimde aslında kaşlarımın o tarz bir işleme ihtiyacı var ama saçlarım sarı ve çok koyu renk yapıyorlar diye hiç cesaret edemiyorum.Kendim hergün kaş kalemiyle boyuyorum.Geçen bir arkadaşımla karşılaştım.Onunda saçları sarı.O da yaptırmış,simsiyahtı saçları.Tabiiki birşey demedim.Ama çok kötü duruyodu.Nasılsa işlem yeni bugün yaptırmışsın.Telafi edebilirsin bence.Yaptırdığın yere danış en iyisi.Beğenmediğini söyle.

Niye konu sahibi de acayip tatli olabilir :))
Bir ara kizila boyatip tekrar sariya boyamis da olabilir..
Kızıl saçın bu kadar çok yakıştığı bir bayanın saçını boyatacağını hiç sanmıyorum.Yapmışsa da büyük hata etmiştir.Konu sahibi de çok tatlıdır elbet ona da eminim:super:

Kızlar sabah microblading yaptırdım. İnce olan kaslarimi öyle bir doldurdular ki Recep ivedike e döndüm. Saçlarım sarı kaslar kapkara. Rengi atacak dediler ama hiç inanmıyorum hemen rengini açmak için ne yapabilirim yıkama dediler ama. Yikasam olur mu??
Kaslarında ufak ufak çizikler var suan yıkarsan iltihaplanabilir ayrica boyanin yarisini attirip yarisi kalabilir o da cok kotu durur biraz idare edersen iyileşince geçicek o koyuluk zaten şu an yapabilecek birşeyin yok çok kötü olursa da ileride sildirirsin

Ben de sarışınım zaten çok korkuyorum şimdi siz böyle deyince vazgeçer gibi oldum

Yolda yürüyorum şuan ağlıyorum. İnce kasımı kalın yaptılar bu kadar kalın yapmalarına gerek yoktu
Ben de hic sevmem 1 parmak kalinliginda kaslar.
Kadin kasi biraz kibar olmali

Abartmamali su kalin kas modasini.
Heekese kalin kas yakismiyor erkek gibi duruyor

Yaparken sormadilar mi kalinlik derecesini?

Back