son 5 günüm kaldı bütün hazrlıklarım tamam
heycanla pazar gününü bekliyorum
ne zor işlermiş yaaaa
29 Ekim Tanışma Yemekler hazırlandı kuaföre gidildi erkek tarafının gelmesi beklendi herşey Güzeldi.
5 Kasım İsteme (Büyük Gün) kıyafet bakıcam daha ,hazırlaklar fincan takımlar alındı
14Kasım Nişan (En Büyük Gün) :)) Elbise hazır ayakkabılar alındı çeyiz sandıklarını alındı tatlılar sıparıs verılecek kuafor fotoğrafcı secımıne karar verıleecek nişan sonrası ıcın mekan tutuldu menu secıldı konfetı ve volkanlar alındı ev için ikram listesi hazırlanacak takılar alındı üfff daha neler var aklıma gelmıyorrrr((
kasımın ilk nişanı seninki galiba:)) hayırlısıyla her şey istediğin gibi olur inşallah bizede tüyolar verirsin..büyük bir çoğunluk ise 19-20 kasımda
2 gün kaldı nişana nişandan sonrada haberlerinizi bekliyorum benimki 27 kasımda7 kasımda nişanım war tam 1 ay kaldı çok heycanlıyım eyvahedigeldismile
yok mu kasımda niişanlancaklar
2 gün kaldı nişana nişandan sonrada haberlerinizi bekliyorum benimki 27 kasımda
inşallah hepimizinki umduğumuzdanda güzel geçer
kızlaaaar sanırım kasımın ilk nişanı benim :))))
6kasım yanii yarıın nişanlanıorum kısmetseeee bakalım hepimiz için hayırlsı en mutlu günlerimizz olsunn inşş..
herşey hazr ama heyecan yaptm yaaa
yaaa bendede yok son günlerde olur heralde 27 kasımda benimde. hem boşver zaten heyecanlanıp panik yapmaya gerek yokbugünle birlikte son 20 gün :)))
ama neden heyecan yok bende(((
evet kasımın ilk nişanı benim güzel dileklerin için sağol
ogünü bi atlatıyım size güzel tüyolar vercem ertesi sabah burdayım
kızlaaaar sanırım kasımın ilk nişanı benim :))))
6kasım yanii yarıın nişanlanıorum kısmetseeee bakalım hepimiz için hayırlsı en mutlu günlerimizz olsunn inşş..
herşey hazr ama heyecan yaptm yaaa
salondamı olucak seninki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?