Nişan Kasımda nişanlanacaklar heycanımızı beraber paylaşalım

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
off off bende temızlıkle ugrasıyorum kaç gundur temızlık işi hepsınden zor kızlar keşke kız kardesım olsaydıda bana yardım etseydı benımde 18 gunum kaldı herseyın hayırlısı

son 5 günüm kaldı bütün hazrlıklarım tamam
heycanla pazar gününü bekliyorum
ne zor işlermiş yaaaa

benim de bugün akşam olduğuna son 17 gün...
hiç heyecan yoktu ama yavaştan geliyorlar bana :))))))))))))
herşey hazır pastamız bilee gel 20 kasım gel :)))

kızlaarr nişan sandıklarımla seccade takımınıda aldık :) gerıye bı tek suslemeler kaldı :)

pastam bohçalar hazır, elbise bulamadımmmm, 12 gün kaldı çok streslendim, koca ankarada bulamıyorum

29 Ekim Tanışma Yemekler hazırlandı kuaföre gidildi erkek tarafının gelmesi beklendi herşey Güzeldi.
5 Kasım İsteme (Büyük Gün) kıyafet bakıcam daha ,hazırlaklar fincan takımlar alındı
14Kasım Nişan (En Büyük Gün) :)) Elbise hazır ayakkabılar alındı çeyiz sandıklarını alındı tatlılar sıparıs verılecek kuafor fotoğrafcı secımıne karar verıleecek nişan sonrası ıcın mekan tutuldu menu secıldı konfetı ve volkanlar alındı ev için ikram listesi hazırlanacak takılar alındı üfff daha neler var aklıma gelmıyorrrr((

canım hayırlı olsun allah mesut etsin ömür boyu
takı demişsin annemle düşündük taşındık bişi bulamadık yaaa şimdi istemede ne takılır erkeğe nişanda ne takılır düğünde ne takılır :44: erkeğe takılıcak tek şey saat sanırım yada bildiğiniz seçenekler varmı acaba ??

kasımın ilk nişanı seninki galiba:)) hayırlısıyla her şey istediğin gibi olur inşallah bizede tüyolar verirsin..büyük bir çoğunluk ise 19-20 kasımda

evet kasımın ilk nişanı benim güzel dileklerin için sağol
ogünü bi atlatıyım size güzel tüyolar vercem ertesi sabah burdayım

kızlaaaar sanırım kasımın ilk nişanı benim :))))

6kasım yanii yarıın nişanlanıorum kısmetseeee bakalım hepimiz için hayırlsı en mutlu günlerimizz olsunn inşş..

herşey hazr ama heyecan yaptm yaaa

ilk benim sanıyodum
bende 7 kasım :)
yerimde duramıyorum heycandan

canım sen şimdi bugün uyuyamazsında heyecandan :))) inşallah herşey dilediğin gibi geçer :))) 2 hafta sonra da ben aynı heyecanı yaşiycam :)))) hatta şimdiden bile çok heyecanlıyım ben :18:

ayyy bu zamana kadar çok anlamamıştm ama heyecan basmaya başladı nası dans edicezz nasıl salona giricezz offff herkes bizee bakıcakk ayy içim bi garip oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…