Nişan Kasımda nişanlanacaklar heycanımızı beraber paylaşalım

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
bi telaş bi stres alıyor başını gidiyor :))
o günü atlatınca değermiş diyosun
ama o gün geçmeden gerim gerim gerilmekten hiçbişey gözüme hoş görünmedi :D

aa sen 7 kasımda nişanlandın dimi
hımm şimdi hissediyosun güzelliğini galiba birde şimdi daha büyük bir adım atmışsın düğün için yaklaşıyordur da şimdi daha güzeldir bende isterdim yaaaaa:5:

ilkim03, resimleri eklemicenmi canim cok merak etim:))

eklicem canım :))
resmleri cumartesi seçmeye gidicez daha
benm telefonumdan çektiğim saç makyaj elbise resimelrini eklicem şimdilik
çalışıyıorum inan zaman bulamıyorum eklemeye :))
akşam koyucam inş bide arkdşımın salonda çektiği resmler var onlardan da koymak istiyorum
oda bu akşam makinesini getircek inş hepsini birden yüklücem
tabi profilime eklicem sana şimdiden arkadaşlık yolluyorum :)

hadi seni daha fazla meraklandırmıyım elimde olan 5 tane ekledim
kalanını bu akşam inş.
arkadaşlık isteğimi kabul et görebilirsn resimleri :))

cumartesiiiiiiiii.. 2 gün kaldı, bu akşam memlekete gidiyorum, cuma gelecekler söz, cumartesi nişan

bi telaş bi stres alıyor başını gidiyor :))
o günü atlatınca değermiş diyosun
ama o gün geçmeden gerim gerim gerilmekten hiçbişey gözüme hoş görünmedi :D

canım ben de sırf gerginim :) hazırlık telaş
20 kasımda olacak benim de kısmetse hayırlısıyla nişanım,
kirpik aldım, tırnak aldım, kuaför buldum sayılır, kuaförde de resim çekilmek lazım haklısın.
:72:

bende sonunda ne takıcaklarını öğrendim 50gr bi bilezik bombeli olanlardan... bi kolye beş sıra tamtur yüzük veeeeee tabiki nişan yüzüğü:)))))

hadi seni daha fazla meraklandırmıyım elimde olan 5 tane ekledim
kalanını bu akşam inş.
arkadaşlık isteğimi kabul et görebilirsn resimleri :))

canim cooooooooooooook tsklerr :))), anladim canim hehe tamam sen canini sIkma nezaman zamanin varsa ozaman ekle:).. canim coooook güzel olmussun masallah nazar degmesin :nazar: , allah tamamini erdirsin insallah..., darisi basima canim aminnnnn :nazar: :nazar: cok beyendim sacini elbiseni:nazar: =))

bana sadece bir bilezik takılacak, o da takarlarsa... takı yokmuş adetlerinde, sormadılar biz de bir şey demedik.

canim nisanda sade bir bilezikmi??.. normalde 2 -3 bilezik ve bitane set takilmasi gerek aslinda.., veya besi bi yerde :S .. seninkiler sana sormadilarmi??.., ama canim belkide maddi durumlari fazla yoktur.. dügüne takariz diyorlardir.. :S sen sIkma canini.. evlenince kocana aldirirsin

canim nisanda sade bir bilezikmi??.. normalde 2 -3 bilezik ve bitane set takilmasi gerek aslinda.., veya besi bi yerde :S .. seninkiler sana sormadilarmi??.., ama canim belkide maddi durumlari fazla yoktur.. dügüne takariz diyorlardir.. :S sen sIkma canini.. evlenince kocana aldirirsin

her yerde herkesin adeti farklıdır, bizde nişanda set falan takılmaz düğünde takılır. nişanda bilezik falan takarlar isterlerse

canim cooooooooooooook tsklerr :))), anladim canim hehe tamam sen canini sIkma nezaman zamanin varsa ozaman ekle:).. canim coooook güzel olmussun masallah nazar degmesin :nazar: , allah tamamini erdirsin insallah..., darisi basima canim aminnnnn :nazar: :nazar: cok beyendim sacini elbiseni:nazar: =))

senin hazrlıklar ne alemde :)) ne zaman nişan :))
bitince keyfini yaşıyosun valla
bütün stresi heycanı unuttum
pazar gnü bohça vermeye gidicez onları hazırlıyorum şimdi tatlı bi heyecan var :))
sabah 5 de resm ekledim bak senin için :D
beğenmene sevindim nişanlığı diktirdim
saç ve makyaj için profesyonel bi yere gittim çok özendim ama değdi

Son düzenleme:
canım ben de sırf gerginim :) hazırlık telaş
20 kasımda olacak benim de kısmetse hayırlısıyla nişanım,
kirpik aldım, tırnak aldım, kuaför buldum sayılır, kuaförde de resim çekilmek lazım haklısın.
:72:

inan bu stres heycan o güne kadar
nişan salonda oldu oda da bekledik msafirler toplanana kadar
kıpır kıpırdı içimdi
ne dans ederken ne pasta keserken falan hiç stres heycan yoktu
herkes demiş ilkim ne kadar mutlu hep gülüyor
ağzımı kapayamadım gülmekten mutluluktan desem yeridir:60:

bana sadece bir bilezik takılacak, o da takarlarsa... takı yokmuş adetlerinde, sormadılar biz de bir şey demedik.

çoğu kesimde öyle bizim akrabalardan biliyorum nişanda takı takmazlar :)
ama içinde kalıcak üzülüceksen iste bizimde adetimiz bu takmak zorundasınız de
ilerde pişman olma içinde kalmasın

ne kadar hızlısınız ben tam 10 ay bekledim nişanı :20:
Allah tamamına erdirsin inş güzel geçer nişanın :16:

çok teşkkür edeirm hepimizin güzel mutlu geçer inşallah cnaım

Sninki geçmiş zaten:) Allah tamamına erdirsinnn

Son düzenleme:
çoğu kesimde öyle bizim akrabalardan biliyorum nişanda takı takmazlar :)
ama içinde kalıcak üzülüceksen iste bizimde adetimiz bu takmak zorundasınız de
ilerde pişman olma içinde kalmasın

yok içimde kalmayacak tatlım :) adetlere göre 2 bilezik 1 set ama direkt para ister gibi olur bunu söylersem
e zaten bir tane takmam için bilezik takıcaklarmış takı olur banadaha güzel :1: sürekli takıcağım bileziğim olur. sagol tatlım ama içimde kalan bir şey olucaksa istiyorum diyorum ki 40 yıl konuşurum bak yap istersen diyorum hehehe :7:

inan bu stres heycan o güne kadar
nişan salonda oldu oda da bekledik msafirler toplanana kadar
kıpır kıpırdı içimdi
ne dans ederken ne pasta keserken falan hiç stres heycan yoktu
herkes demiş ilkim ne kadar mutlu hep gülüyor
ağzımı kapayamadım gülmekten mutluluktan desem yeridir:60:

Aslında artık son gün olacak nişan için, hani tüm hazırlığın bittiği final günü olacak tabiki, inşallah benim de öyle güzel mutlu mesut tatlı olur nişanım.
:39:

yok içimde kalmayacak tatlım :) adetlere göre 2 bilezik 1 set ama direkt para ister gibi olur bunu söylersem
e zaten bir tane takmam için bilezik takıcaklarmış takı olur banadaha güzel :1: sürekli takıcağım bileziğim olur. sagol tatlım ama içimde kalan bir şey olucaksa istiyorum diyorum ki 40 yıl konuşurum bak yap istersen diyorum hehehe :7:

anladım :)
benim yengem sivaslı onlarda takılmazmış nişanda takı ordan biliyorum
içinde de kalmıcaksa boşver allah mutluluk versin gerisi boş :70:

Son düzenleme:
Back