selam kızlar,
benim de nişanım 13 kasım'da oldu ve cok güzeldi.
sabah 2 arkadaşımla birlikte kuaföre gittik, asıl randevu aldığım kuaför rahatsızmış gelmemişti o gün ve ben daha önce tanımadığım prova yapmadığım birine saçımı yaptırdım korkarak, ben öyle lüleli bukleli şeyleri sevmiyorum. Saçımın ön tarafları örüldü yanlardan toplantı ve arkada topuz yapıldı bir de broş aldım toka yerine onu taktık saçıma:) kuaförde bir nişanlanan kız daha vardı o benden 10 dakika önce hazırdı ama herkes benim başımda toplanmıştı. elbisen ne kadar güzel ne kadar zarifsin, sade ve şık diye diye bir hal oldu herkes ama gerçekten de sonradan resimlere bakınca güzel olduğumu fark ettim:)
sonra dış mekan fotolarımız çekildi, çok güldük komik pozlar da verdik ama ciddi ve tipik pozlar da verdik:/
sonra eve bıraktı nişanlım beni. evdeki misafirlerle 1 saat falan geçirdim ve sonra annem misafilerimiz ile birlikte nişanın yapılacağı restorana gittiler, nişanlım beni almaya geldi ve biz de restauranta gittik. 100 kişilik yemekli müzikli eğlence yaptık, herkes oynadı iç içe eğlendik, pastamızı kestik bütün misafirlerimiz ile tek tek ilgilendik
giriş şarkımız kenan doğulu güzeller içinden di, ilk dansımızı Yonca Lodi emanet'e yaptık. allah annem ve babamdan razı olsun, çok karşı çıkmama rağmen bana o geceyi yaşattıkları icin.
siz de eğer nişanlanıcaksanız mutlaka keyifini cıkarmaya bakın, hayatınızda bir kere yaşıyorsunuz. her zaman ufak tefek aksilikler oluyor ama sevdiğiniz adam belinizi kavrayıp gözlerinizin içine parlayan gözler ile bakarken herşeyi unutuyorsunuz