Nişan Kasımda nişanlanacaklar heycanımızı beraber paylaşalım

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
tıraş takımın kutusu nekadar ?
bide ne marka aldıkların

cnm ben bunu almadım bi tanıdığımda vardı kullanmıorum fln dedi
ama daha önce sormuştum güzel deri kaplı fln olanları 30tl
saten ve pamuklu pijama takımları dagi
saat,kol düğmesi ve gömlek damat tween
parfümler burberry ve gıvency
tıraş malz.avon

Son düzenleme:
cnm benim.. pek güzelmiş aldıkların :) ALLAH güle güle agız tadıyla giymeyıde nasip eder inş. :)

6'lı gecelik takımımı aldım ctesi günü, karmen marka. sateni, danteli çok güzel, modelini çok beğendim. sözlüme pijama takımı, iç çamaşırı, terlik, tıraş setini koymak için küçük çanta, kıravat takımı aldık. eminönü bu tür alışverişler için cennet kızlar :))) o kadar çok çeşit var ki :))

cnm benim.. pek güzelmiş aldıkların :) ALLAH güle güle agız tadıyla giymeyıde nasip eder inş. :)
çok teşekkür ederim cnm amin inş.

19 kasım a 26 gün kaldı :) heyecan şimdıden tavan yapmaya başladı valla :) darısı tüm bekarların başına :)
benimde 12 günüm kaldı Allahım yine şu midemdeki kelebekler uçuşmaya başladı :))

cnm ben bunu almadım bi tanıdığımda vardı kullanmıorum fln dedi
ama daha önce sormuştum güzel deri kaplı fln olanları 30tl
saten ve pamuklu pijama takımları dagi
saat,kol düğmesi ve gömlek damat tween
parfümler burberry ve gıvency
tıraş malz.avon

hmm değişik güzel bi kutu arıyorum da güzelmiş senin ki :))
traş malzemelerini bende ya avon ya nivea düşünüyorum daha karar vermedim

kızlar bide eminönünden aldık bohçaya koyacaklarımızı
6'lı saten takım (sabahlıklı)
cotton pijama takımı ve yine cotton sabahlığı (bunlara resmen bittim çok güzeller)
sütyen kilot takımı
dantelli atlet kilot takımı bunların hepsi pıerre cardın marka ve hepsine 320tl verdik yerini öğrenmek isterseniz tarif edebiliirm

canım sen bunları tam olarak nerden aldın tarıf edrmısın ban cok uyguna almısın fıkır edınmek ıcın erkek arkadasımla gıttık dun kag,famda bişiler belırdı ama cok karısık oralar

fatmahakan eminönünde her yer uygun fiyata
bizde nişan sandığı (2li makyaj kutu sandığı var )
6 tlı pijama takımı
iç çamasırı takımını
terliği
eminönünden 350 ye almıştık
pierre cardin

tesekkur ederım canım bende bkoyden bırkaç bişi aldım ama 6lı takımı sandıkları ordan almayı dusunuyorum cok guzellerı var gercektende çeyızın kalbının attıgı yer

canım sen bunları tam olarak nerden aldın tarıf edrmısın ban cok uyguna almısın fıkır edınmek ıcın erkek arkadasımla gıttık dun kag,famda bişiler belırdı ama cok karısık oralar
bursa pazarını biliomsun şu kumaşçıların bulunduğu çarşı sen orayı sor orayı direk gösterirler sana zaten.Oranın alt katına merdivenle in sonra sağdan devam et artık umaşçılar bitio hatta her şey bitiyor :) biraz daha ilerleyince görürüsün 1 mağaza pıerre cardın gömlek bi mağaza pıerre cardın çamaşır pijama bayan bi mağazada pıerre cardın erkek pijama çamaşır inanılmaz uygun bide bu pasajın bir üst katında kozmetikçi var ordan da makyaj kutusunu fln alabilirsinn kaydirigubbakcemile4

tamam canım gıttıgımde bakarım sandıklarınızı kaca aldınız pekı hepsı bırbırının aynısı degısık bişi istıyorum ben bır yerde sordum cok pahalıydı ama cok guzeldı hiç öylesını grmemıstım sandıklarınızın resımlerınıde koyarmısınız

bende haziran gibi nişanlanıyorum sözüm oldu daha tazecik eylülün 16 sında ben de şimiden başladım çeyiz hazırlıklarına :):):):) ama zaman hemen geçiyor kasıma ne varki bende sile heyecanımı paylaşmak istedim kasımda değil benim nişanım ama:):):):)

21 kasımda nişanım var ve çok heyecan yapıyorum. Sadece altınlar ve alyanslarımız alınmadı onun dışında herşey tamam hamdolsun. İnşaallah hepimizin nişanı çok çokk güzel bir şekilde geçer

tamam canım gıttıgımde bakarım sandıklarınızı kaca aldınız pekı hepsı bırbırının aynısı degısık bişi istıyorum ben bır yerde sordum cok pahalıydı ama cok guzeldı hiç öylesını grmemıstım sandıklarınızın resımlerınıde koyarmısınız

ben sandığımı eminönünden 75 liraya aldım sanırım . ama 150 ye kadar sandık var
ne istediğine bağlı
ben krem rengi deri aldım sade bişey
sadeliği çok seviyorum sandıkta da tercih ettim
henüz nişan bohçası gelmediği için resim koyamıyorum :))

Back