tıraş takımın kutusu nekadar ?
bide ne marka aldıkların
ay ne güzel yaa 1 aydan az zamanınız kaldı kızlar ne güzell darısı başıma
çok teşekkür ederim cnm amin inş.cnm benim.. pek güzelmiş aldıkların :) ALLAH güle güle agız tadıyla giymeyıde nasip eder inş. :)
benimde 12 günüm kaldı Allahım yine şu midemdeki kelebekler uçuşmaya başladı :))19 kasım a 26 gün kaldı :) heyecan şimdıden tavan yapmaya başladı valla :) darısı tüm bekarların başına :)
cnm ben bunu almadım bi tanıdığımda vardı kullanmıorum fln dedi
ama daha önce sormuştum güzel deri kaplı fln olanları 30tl
saten ve pamuklu pijama takımları dagi
saat,kol düğmesi ve gömlek damat tween
parfümler burberry ve gıvency
tıraş malz.avon
ve soooonnnn 13 günüm kaldıı eyvahedigeldismile
kızlar bide eminönünden aldık bohçaya koyacaklarımızı
6'lı saten takım (sabahlıklı)
cotton pijama takımı ve yine cotton sabahlığı (bunlara resmen bittim çok güzeller)
sütyen kilot takımı
dantelli atlet kilot takımı bunların hepsi pıerre cardın marka ve hepsine 320tl verdik yerini öğrenmek isterseniz tarif edebiliirm
eneee azcıkın kalmış =)))
bursa pazarını biliomsun şu kumaşçıların bulunduğu çarşı sen orayı sor orayı direk gösterirler sana zaten.Oranın alt katına merdivenle in sonra sağdan devam et artık umaşçılar bitio hatta her şey bitiyor :) biraz daha ilerleyince görürüsün 1 mağaza pıerre cardın gömlek bi mağaza pıerre cardın çamaşır pijama bayan bi mağazada pıerre cardın erkek pijama çamaşır inanılmaz uygun bide bu pasajın bir üst katında kozmetikçi var ordan da makyaj kutusunu fln alabilirsinncanım sen bunları tam olarak nerden aldın tarıf edrmısın ban cok uyguna almısın fıkır edınmek ıcın erkek arkadasımla gıttık dun kag,famda bişiler belırdı ama cok karısık oralar
tamam canım gıttıgımde bakarım sandıklarınızı kaca aldınız pekı hepsı bırbırının aynısı degısık bişi istıyorum ben bır yerde sordum cok pahalıydı ama cok guzeldı hiç öylesını grmemıstım sandıklarınızın resımlerınıde koyarmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?