Nişan Kasımda nişanlanacaklar heycanımızı beraber paylaşalım

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
levrek bu arada kapalı çarşıda sözlüm soruşturdu pahalı 1,500 den aşşa fiyat alamadım dedi
aslında modele göre değşiyor gram fiyatı her yerde aynı aşşa yukarı aynı

uygun bi fiyata almak istiyorsan işçiliksiz modellere bak ;)

kızlar bende kasımın 20 nişanlanıyorum tabi bır pürüz cıkmazsa henuz daha ıstemeyede gelmedıler ama dun aşkımla alyanslarımızı aldık kaç haftadar alyans bakıyodum cok bunalmıstım bırde cok kararsız bırıyım ama alyansım cok guzel gerıye elbısem ve bohçam kaldı hepımız ıcın herseyın hayırlısı olsun

had hayırlısı cnm
ne güzel alyansları halletmişin benim buaralar aklım hep ondaboshayallersmile

levrek ;
nişan dışarda salonda olcak 500 kişilik yaklaşık
giriş müziği
dans müziği
pasta müziği olmak üzere 3 ane sarkı seçtim onlarda hazır

alyanslarımızı otrdugum semtte bi kuyumcudan aldım atasay asos altınbaş gibi markalar satıyordu
çiftini 950 ye aldık

niian tepsim hazır iğneden kurdelelere kadar aldım takı için :))

saçımı da maşa düşünüyorum açık istiyorum
sadece saç ve makyaj için kuaför arıyorum model kafamda hazır
hımm sizin ki baya kalabalıkmışşş biz yaklaşık 100 kişi olucaz bi cafe gibi bir yer tuttuk bizde nasıl olacak giriş müziği olacakmıı hiç anlamıorum bu olaydan yaaa
hani senin ki düğün salonu daha organize olurmuş gibi geldi sanki tabi ben hiç böle bakmamıştım olaya yani şu 3 müzik olayına hemen bakmam gerekecekk eyvahedigeldismile
cnm 950tl iyi almışın bende 1-2 yerde sordum 1500-1400tl gibi fiyatlar verdiler o yüzden iyice araştırmaya çalışıorumm CADIARZU
bende yastık yaptım yüzükler için
kurdeleleri ne renk aldın geçen bi ark. konuştum kırmızıdan başka renk olmaz fln dedi
ama ben de ekru olur diye düşünmüştüm bilmiyorumkismile

levrek bu arada kapalı çarşıda sözlüm soruşturdu pahalı 1,500 den aşşa fiyat alamadım dedi
aslında modele göre değşiyor gram fiyatı her yerde aynı aşşa yukarı aynı

uygun bi fiyata almak istiyorsan işçiliksiz modellere bak ;)
anladım cnm şansımıza altında çok yüksek neydi bi zamanlar 60tl çeyrek di.benneyaptımki

benmki zaten düğün salonun da olcak
ama kafede olsa sonçta pasta keserken dans ederken şarkı gerekicek ;)
kurdeleleri krem rengi aldım kıyafetim krem dore rengi karışık ona uyum sağlıor
nişanlımınkide allt siyah pant üst krem ceket uyum sağlasın die krem rengi aldık
geçen arkadaşımın nişanı vardı pembe renk kıyafetleriydi pembe kurdeleleriydi

Son düzenleme:
bende evde aıle arsında yapıcam ama yınede kalabalık olcak alyanslarıda heryere bakmayın kızlar içinize sınenı alın ben artık bıkmıstım resmen en sonunda ılk baktıgım ve ıcıme sınenı aldım atasaydan aldık 1650 bıraz tuzlu ama olsun cok begenerek aldım

fatmahakan2010 ne istediğini bilmek çok önemli
ben internetten nerdeyse bütün sitelere baktım ne istiyorum ona karar verdim sonra gittim aldım
çok beğenerek severek aldım inş. hayırlısıyla takmakta nasip olur hepimize

bu haftasonu sözlümle biz de alyans bakmaya çıkıcaz. kapalıçarşının ordan başlayıp sirkeci tarafında ariş in mağazası var oraya bakıcaz. oralarda birşey bulamazsak kadıköye geçip bakıcaz. inşallah buluruz :))

bende 19 kasımda nişanlanıyorum bayramın 4. gunune denk gelıyor :) valla şimdıden çok heycan var
salonu tuttuk + pasta + kamera
davetiyelerimiz basıldı
nişanlık'larımız hazır
yüzük tepsisini kayınvalidem bı akrabasından aldı açıkcası benim hoşuma gitmedi ama kullanmamak ta ayıp olur mecbur kullanıcaz artık :)
bohçamızda bitti sayılır; iç çamaşırı,traş makinesi,sakal & bıyık düzeltme makinesi ( çok çok uygun fıyata aldım fazla görunsun bohçada dıye aldım hemen :) ) tıraş losyonlarını, saten gecelik takımı,pijama takımı,çorap, cüzdan+kemer takımı,ev terligi, takım elbise,gömlek gravat+mendili,ayakkabıyı aldık eksıklerımızden seccade takımı, nişan sandıgı ( bir büyük birde küçük takım alıcam tıraş losyonlarını koymak için parfüm,kol dügmesi ve hırkamız eksik

kuafor ile fotografçıdan randevu alıcam birde salon için fotografçı tutcaz sözlüme nişanda saat takmıyacagız saatı takarsak dügün de takılcak birşey yok başka saati dügünde takıcaz künye veya bileklik takıcaz
dans müziklerimiz daha belli deil, istedıgım saç modelinide bu siteden buldum o modeli yaptırıcam =)
nişanlıgımın altınada ayakkabı alıcam birde nişan sırasında oynarken ufak mendillerden dagıtıcaz gençlere
altınları kasımın ilk haftası alıcaz alyanslarımızda dahil
son olarakta konfeti alıcaz yuzukler takıldıktan sonra 3-4 arkadaşın elını verıcem konfetı patlatsınlar :)
takılar için toplu igne ve kurdela alınacak
babamada takım elbise alınacak
sanırım hepsi bu kadar =)

Son düzenleme:
ne güzel herşeyi halletmişsin benmde bi saat alıcağım kaldı bide bohça kalan ayrıntılar tamam
3 haftam var daha onlarıda halletcem o zamana kadar
salonda olucağı için ayrıntı çok oluyor benmkide yaklaşık 500-600 kişilik olcak :S

Son düzenleme:
benmki zaten düğün salonun da olcak
ama kafede olsa sonçta pasta keserken dans ederken şarkı gerekicek ;)
kurdeleleri krem rengi aldım kıyafetim krem dore rengi karışık ona uyum sağlıor
nişanlımınkide allt siyah pant üst krem ceket uyum sağlasın die krem rengi aldık
geçen arkadaşımın nişanı vardı pembe renk kıyafetleriydi pembe kurdeleleriydi
aa ne güzell bana illa kırmızı takman lazım fln dediler bende ara kalmıştım ama dediğin dah manyıklı uyumlu renkler :)

bu haftasonu sözlümle biz de alyans bakmaya çıkıcaz. kapalıçarşının ordan başlayıp sirkeci tarafında ariş in mağazası var oraya bakıcaz. oralarda birşey bulamazsak kadıköye geçip bakıcaz. inşallah buluruz :))
hadi hayırlısı cnm inş .istedğiniz gibi bişeyi keseye uygun bulursunuz :))
bende biraz int.bakıp fikir edinsem iyi olur hiç bakınmadım henüz
21 kasımda nişanım var çok heyecanlıyım:D:D
ne güzell Allah tamamına erdirsin cnmm

bende 19 kasımda nişanlanıyorum bayramın 4. gunune denk gelıyor :) valla şimdıden çok heycan var
salonu tuttuk + pasta + kamera
davetiyelerimiz basıldı
nişanlık'larımız hazır
yüzük tepsisini kayınvalidem bı akrabasından aldı açıkcası benim hoşuma gitmedi ama kullanmamak ta ayıp olur mecbur kullanıcaz artık :)
bohçamızda bitti sayılır; iç çamaşırı,traş makinesi,sakal & bıyık düzeltme makinesi ( çok çok uygun fıyata aldım fazla görunsun bohçada dıye aldım hemen :) ) tıraş losyonlarını, saten gecelik takımı,pijama takımı,çorap, cüzdan+kemer takımı,ev terligi, takım elbise,gömlek gravat+mendili,ayakkabıyı aldık eksıklerımızden seccade takımı, nişan sandıgı ( bir büyük birde küçük takım alıcam tıraş losyonlarını koymak için parfüm,kol dügmesi ve hırkamız eksik

kuafor ile fotografçıdan randevu alıcam birde salon için fotografçı tutcaz sözlüme nişanda saat takmıyacagız saatı takarsak dügün de takılcak birşey yok başka saati dügünde takıcaz künye veya bileklik takıcaz
dans müziklerimiz daha belli deil, istedıgım saç modelinide bu siteden buldum o modeli yaptırıcam =)
nişanlıgımın altınada ayakkabı alıcam birde nişan sırasında oynarken ufak mendillerden dagıtıcaz gençlere
altınları kasımın ilk haftası alıcaz alyanslarımızda dahil
son olarakta konfeti alıcaz yuzukler takıldıktan sonra 3-4 arkadaşın elını verıcem konfetı patlatsınlar :)
takılar için toplu igne ve kurdela alınacak
babamada takım elbise alınacak
sanırım hepsi bu kadar =)

ohh ne güzel herşey hallolmuşş senin adına sevindim valla ben bu kadar detay düşüneöiorum açıkçası pek öle nişana fln gitmişliğim yok ii oluyor böle yazmanız kızlar fikir oluyoo

ne güzel herşeyi halletmişsin benmde bi saat alıcağım kaldı bide bohça kalan ayrıntılar tamam
salonda olucağı için ayrıntı çok oluyor benmkide yaklaşık 500-600 kişilik olcak :S

niiii 500-600 kişimi bizim düğünde bile ancak o kadar olurr
sizin düğün kimbilir kaç kişilik olur heee

ohh ne güzel herşey hallolmuşş senin adına sevindim valla ben bu kadar detay düşüneöiorum açıkçası pek öle nişana fln gitmişliğim yok ii oluyor böle yazmanız kızlar fikir oluyoo
valla benmde nişana gitmişligim yok hiç ne ögrendıysem bu siteden ögrendım gerçekten çok faydalı bı yer burası :) bohçanın b ' sini bilmezdım ben :)

evet salonda olunca ayrıntı daha da bir artıyor dügün gibi nişanınız olucak o zaman siizn =))) bızım salon 400 450 kişilık sende halletmışsın cnm baya baya :) heycan doruktadır şimdi :)

evet salonda olunca ayrıntı daha da bir artıyor dügün gibi nişanınız olucak o zaman siizn =))) bızım salon 400 450 kişilık sende halletmışsın cnm baya baya :) heycan doruktadır şimdi :)

evet bi nevi düğün gibi olucak nişan
zaten öyle olsun istedik düğün istemiyoruz nikah düşünüyoruz
hemde nasıl heycanlıyım 21 gün kaldı geçse de kurtulsam eyvahedigeldismile
hayatımda hiç nişana söze gitmedm oda heycanlandırıyor beni

valla benmde nişana gitmişligim yok hiç ne ögrendıysem bu siteden ögrendım gerçekten çok faydalı bı yer burası :) bohçanın b ' sini bilmezdım ben :)

aynen valla cnm

sade 7 amcam 40 küsür kuzenim var kalabalık aileyiz napim :D
ooyy ne güsell bir sürü kuzennn

Back