kızlaaaaaaaaar, eminönünde fiyatlar nasıl bilmiyorum ama fatih te birkaç mağazaya sordum dün, şu bohçaya konulan 6 parçalı gecelik takımlarını, 150 den başlıyo 800 e kadar dediler. bişey sorucam, çok kullanışlı oluyo mu bunlar, yani alınan 6 parça da kullanılıyo mu yoksa evlendikten sonra bir köşede duruyo mu? ben şahsen, acaba, alışveriş yaptığım bir iç giyim mağazasından gecelik-sabahlık takımı alsam mı diye düşünüyorum böyle 6 parça bir takım almaktansa. hem daha içime sinen bişey olur diyorum. ne önerirsiniz?
bi de, erkek pijama takımlarını sordum pierre cardin ve dagi markalarında 100 lira dediler. penye bir takım için çok para değil mi o yahu? eminönü nde de aynı fiyat mıdır, bilgisi olan var mı?
öncelikle eminönünü bilmiyorum ama dediğin o 6lı takımlar kullanışlı görünüyor ben aldırdım şahsen pierre cardinden 400tl ve ayrıca saten gecelikte aldırdım kısa olanlardan o 6lı takımların sabahlığı geceliği lousalıktada kullanılıyor ve nişanlımada 120tlye penye pijama aldık yine pierre cardinden yani değer çünkü bir kere alınan şey bunlar
selam kızlar yeni gördüm grubu hemen katılmalıyım dedim :)
benmde 6 kasımda nişanım veee çalışıyor olmak beni çok zora sokuyor eksikleri tamamlamakta güçlük çekiyorum ama çoğu şeyi hallettm kızlar hepimize allah kolaylık versin..
saçım için çok kararsızım açık saç modeli istiyrum umarım güzel yaparlar.. bide nişanlık kıyafetime ugun kravat bulamıoruz ton olarak tutmuyoo yaa sözlümnkylee :S
kısmetse kasım20 de söz düşünüyoduk ama uzak olunca mesafe nişan olcak gibi:))):dance:
of 400 lira çok değil mi gecelik için? bulsam keşke la senza dan alıcam takımımı. ama onlarda da şu sıra saten gecelik satılmıyo. daha önce çeyizime almıştım, güzel gecelik ve sabahlıkları var.
eminönüne bi bakayım bu haftasonu, olmazsa başka mağazalar gezicem :)) 6 lı takıma pek sıcak bakmıyorum. bulursam pijama-askılı üst ve gecelik-sabahlık takımını ayrı almak istiyorum. o zaman ikisinin modelini de ayrı seçebilirim hem. alışveriş sonrası fiyatları yazarım uygun bişeyler bulursam şayet.
özel mesaj attım canım bi dene bakalım
13 kasım Nişan 5 Kasım İsteme:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?