Nişan Kasımda nişanlanacaklar heycanımızı beraber paylaşalım

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
kızlar buarada bizde bohça laış verişine çıktık biz hakana (aşkım:) ) daha önce almıştık şimdide onlarla bana almaya gittik ayy hepsini çok beğendim haklarını yiyemem onlarda çok özendiler çok güzel şeyler aldıkk

geçer geçer ALLAHIN izniyle ..:hulya: nişan bittikten sonra bida nişanımız olsada oynasak dicez hep :dance:

hayırlı olsun cnm :) içine sindiyse aldıkların ne mutlu sana..
ee haniii resimler :) neler aldınız :)

bende bu hafta bohça dizicem sözlüme liste yaptım
benim bohçamı geçen ay yapmıştık
nerden alcam nasıl alcam hiç bi fikrim yok daha :bbo:

Son düzenleme:
hayırlı olsun cnm :) içine sindiyse aldıkların ne mutlu sana..
ee haniii resimler :) neler aldınız :)
çok teşekkürler
canım aldıklarımız bohçalanmak üzere onlara gitti
ama benim bohçalayacaklarımı resimleyeceğim hem eksiğim fln varsa yardımcı olursunuz

bende bu hafta bohça dizicem sözlüme liste yaptım
benim bohçamı geçen ay yapmıştık
nerden alcam nasıl alcam hiç bi fikrim yok daha :bbo:
ya eminönü bu konuda süperrrrr
yerlerini biiliosann inanılmaz ucuza inanılmaz şeyler alıosunnn

kızlaaaaaaaaar, eminönünde fiyatlar nasıl bilmiyorum ama fatih te birkaç mağazaya sordum dün, şu bohçaya konulan 6 parçalı gecelik takımlarını, 150 den başlıyo 800 e kadar dediler. bişey sorucam, çok kullanışlı oluyo mu bunlar, yani alınan 6 parça da kullanılıyo mu yoksa evlendikten sonra bir köşede duruyo mu? ben şahsen, acaba, alışveriş yaptığım bir iç giyim mağazasından gecelik-sabahlık takımı alsam mı diye düşünüyorum böyle 6 parça bir takım almaktansa. hem daha içime sinen bişey olur diyorum. ne önerirsiniz?

bi de, erkek pijama takımlarını sordum pierre cardin ve dagi markalarında 100 lira dediler. penye bir takım için çok para değil mi o yahu? eminönü nde de aynı fiyat mıdır, bilgisi olan var mı?

6 lı alıp almamak tamamen sana kalmış bende 6 aldım hepsini giyerim diye düşündüm
bide fiyatı uygundu oyüzden aldım . sortlu askılı takımı tam bana göre :)) ama yok istemem dersen bi gecelik bi sabahlıkta alabilirsin benm ablam gecelik ve pijama aldırtmıştı sade sana kalmış sonuçta.

erkek pijama takımlarında hakkında bi bilgim yok bende bu hafta içi alıcam daha araştrmaya başlamadım ama soduğun yerler kalite marka olsun okadar :))

Son düzenleme:
evet kızlar bende merak edıyorum ne alıcagımı bılıyorum ama nerden alıcagımı bılmıyorum bırde kullanılabılecek şeyler almöak ıstıyorum okadar para verıcez cunku bende yavaş yavaş araştırıyorum pierre cardine baktım dun kemr takımı kol dugmesı pijamöa takımı fılan kemr takımına 150 dedı kool dugmesıne 65 dedı pişamda sanıırm 150 yanlış ahtırlamıyosam pişama takımını ben begnemdım onun yerıne nıkedan veta adıdastan eşofman takımı alsam nasıl olur kızlaar yardımcı olun banada

ben kemer kol düğmesini cüzdanı damatlığı alırken aldım
DAMAT tan kol düğmeleri kemer cüzdan takım kravat yelek gömlek toplam 600 küsüre aldım
aslında 700 küsürdü ama 500 tl üstüne 100 tl indirim vardı istersen takım alırken al uygun olur
tabi damatlığı almadıysan daha
kampanyalar falan var takip et biraz
pijama konusuna gelince henüz bi fikrim yok bende bu hafta onu araştırıyorum fiyatlara bakıyorum ama penye bi pijamaya 100-150 verceme adidastan alırım diye düşünüyorum

bizde nişanda erkege damatlık alınmaz dugunde alınır penye pijamaya okadar para verme bencede bende senın gıbı dusunuyorum gömlegı damatlıgın içine gıyebılcegı bır gomlek almak ıstıyorum eforun takımlarını cok begenıyorum ordan alırım muhtemelen bıraz daha arastırmalıyım zavallı babam battı şimdi erkek kardesımde bende nısanlanoıcam dıyor önce onunkını sonra benımkını yapıcaz off off

kızlar ne zamandır takip ediyorum hiç aklıma gelmezdi bi gün yazacağım:)) kısmetse 19 kasımda benim nişanım var..14 kasımdada istemeye gelicekler.bizimki aile arası evde olacak.ama yazarken bile heyecanlandım şimdi:)) Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah..(aminn)

kızlar benimkide 20sinde ama hala istediğim gibi bi nişanlık bulamadım beğendiklerimin fiyatları da çok yüksdek 1.800 diyolar ankarada bildiğiniz bi yer varmı bide siz kaça alıyosunuz?CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…