Gebeliğe Hazırlık Kasım'da hsg çektirenler birbirimize umut olalım mı ? 😌

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canim iyiki anestezi aldik herkes ayni olmuyor birde benim kanamam durmamis hic normal cektirsem mahvolmustum dikisle durdurmus sonrada 5 gun kanamam oldu hsgden sonra ama duzeldim cok sukur
İlkinde benimde öle oldu belki yırttı bilmiyorum kanamam çoktu ama anesteziyle yaptırdığımda hiç kanamam olmadı diyebilirim atlattık onuda ya çom şükür üstümde çok büyük dertti

Duamdasınız merve inşallah allahım daha fazla tedavilere gerek kalmadan bu hsg vesile olsın bize içimde hem heycan hem korku nasıl bitircem aralığı bilmiyorum

İşte bu kişiye göre değişen bişey bence neyse inşallah hayırlısı olur ya
Evet ya belirttim var benim ama hamileyimde ondan mı yoksa benmi öyle hissediyorum dicem ama göğüsleri çok kötü ya sütüne yatamıyorum birde sofradan kalkıp acıkmak nedir ya midem kazınıyor sürekli ama bunların yanında adet olacakmış gibi karnım ağrıyor o sırada Bi ıslaklık eyvah Regl oldum diyorum Ben beyaz Bi akıntı anlamadım yaaaa ufff senin varmı

Sende yaz olur mu bebis olursa buraya insallah olur insallah
Duamdasınız merve inşallah allahım daha fazla tedavilere gerek kalmadan bu hsg vesile olsın bize içimde hem heycan hem korku nasıl bitircem aralığı bilmiyorum
İnşallah hep beraber mutlu haberlerimiz yazarız buraya ama olmasada üzülmek yok yola devam

Aynı benimde göğüsler fena ıslaklık adet olmuşum gibi ağrı var bendede kafamda sersemlik ve bulantı kasık bacak birleştiği yerler çok ağrıyo bel ağrısı bu ayda pskolojik midir diye korkuyorum

Ben 8 Aralık çektirdim. Yumurtlama takvime göre salı günü gösteriyor dün ovülasyon testi yaptım baya koyu çıktı şimdi yaptım açılmış hemen anlamadım. Erken mi oldu oldumu olmadı mı anlamadım hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…