Gebeliğe Hazırlık Kasım'da hsg çektirenler birbirimize umut olalım mı ? 😌

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin amiiin ne güzel ya bizde alırmıyız bigün o haberi çok güzel duygu ya allahım nolur bizlerede ver o haberi bu ay nolur 🤲🏻🤲🏻 Yırtılma naısl oldu geçmiş olsun
Insallah ya insallah olur ve hepimiz hamile kaliriz buraya yazariz🤲 vajina darmis spekulum yirtmis 2 dikis atmis doktor cok sinirlendim ama yapacak bisey yok anestezili cekilmistim hsgyi. Zaten bir daha oma gitmeyi dusunmuyorum

Ediyorum hepimiz için geçmek bilmedi günler dayanamıcam galiba kan vericem bu hafta içi Bugun hsgden Sonra 12 gün bi 5 Gün de çekilmeden önce var Çokmu erken olmuş olur adetlerim düzensiz

Oo tamam ozaman kesin açılmıştır e nabız dan görebilirsin geçiş olup olmadığını benimde tüpleri açıkmış bişey yok dedi
Benimkindede 2 tubadada gecis izlenmistir yaziyor doktor acik dedi esime 2 ay deneyin demis bana demedi bile ben sordum zorla agzindan laf aliyodum ayy aklima geldikce sinirleniyorum😂

Kız ben anestezisiz çekildim hiç korkulacak gibi bişey değildi 🤭
Bende ilk öle çekildim ama bayılma noktasına geldim bide doktor nedesin çekemedim demedide rahim ağzın kapalı yada küçücük dedi o 5 ay zehir oldu bana anestizliyle çekildim doktorum herşey çok güzel öle biley yok dedi çok acı vericiydi çok kötüydü

Bende ilk öle çekildim ama bayılma noktasına geldim bide doktor nedesin çekemedim demedide rahim ağzın kapalı yada küçücük dedi o 5 ay zehir oldu bana anestizliyle çekildim doktorum herşey çok güzel öle biley yok dedi çok acı vericiydi çok kötüydü
Ayy aynisi bana oldu iste yirtmis o yzuden allahtan anestezi almistim

X