- Konu Sahibi Mucizesinibekliyor
Amin amiiin ne güzel ya bizde alırmıyız bigün o haberi çok güzel duygu ya allahım nolur bizlerede ver o haberi bu ay nolur Yırtılma naısl oldu geçmiş olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben adetimin basindan sayarsak 11.gunu cekildim ama iliski olmadiysa cekiliyorAdetiniz bittikten kaç gün sonra çekildiniz ben adet bittikten 5. Günü çekildim
Bende öle sayarsak 11. Günğ olmuş oluyoBen adetimin basindan sayarsak 11.gunu cekildim ama iliski olmadiysa cekiliyor
Insallah ya insallah olur ve hepimiz hamile kaliriz buraya yazariz vajina darmis spekulum yirtmis 2 dikis atmis doktor cok sinirlendim ama yapacak bisey yok anestezili cekilmistim hsgyi. Zaten bir daha oma gitmeyi dusunmuyorumAmin amiiin ne güzel ya bizde alırmıyız bigün o haberi çok güzel duygu ya allahım nolur bizlerede ver o haberi bu ay nolur Yırtılma naısl oldu geçmiş olsun
Evet canim cekiliyor insallah hamis kaliriz cok dua edelimBende öle sayarsak 11. Günğ olmuş oluyo
Peki hsg sonucun nasıl zor ama bekle bence daha çok erkenGünler geçmiyo merakımdan duramıyorum yarın kan vermek istiyorum çıkmazsa erkendi zaten deyip sonra bidaha vermek zorunda kalcam napcamı bilemiyom
Kız ben anestezisiz çekildim hiç korkulacak gibi bişey değildibide bayılmadan nasıl çekiliyolar acımadı diyolar anlamıyorım çok geçmiş olsun zor olmuştur hiç duymamıştım amin inşallaaah
Oo tamam ozaman kesin açılmıştır e nabız dan görebilirsin geçiş olup olmadığını benimde tüpleri açıkmış bişey yok dediTemiz dedi doktor yapışıklık vardıda açıldımı acaba dedim bilemeyiz dedi geçiş izlendi tüplerden senin
Valla ben korktum anestezili cektirdim bence adetine bir 2 gun varken test yap erken kan verme canimbide bayılmadan nasıl çekiliyolar acımadı diyolar anlamıyorım çok geçmiş olsun zor olmuştur hiç duymamıştım amin inşallaaah
Benimkindede 2 tubadada gecis izlenmistir yaziyor doktor acik dedi esime 2 ay deneyin demis bana demedi bile ben sordum zorla agzindan laf aliyodum ayy aklima geldikce sinirleniyorumOo tamam ozaman kesin açılmıştır e nabız dan görebilirsin geçiş olup olmadığını benimde tüpleri açıkmış bişey yok dedi
Bende ilk öle çekildim ama bayılma noktasına geldim bide doktor nedesin çekemedim demedide rahim ağzın kapalı yada küçücük dedi o 5 ay zehir oldu bana anestizliyle çekildim doktorum herşey çok güzel öle biley yok dedi çok acı vericiydi çok kötüydüKız ben anestezisiz çekildim hiç korkulacak gibi bişey değildi
Dayanmaya çalışayım bakayım varsa var zaten illaki kendinş belli etcek neden bu kadar sitrest yaptığımı bile bilmiyorum sinirlerim bozuluyo ya bu kadar üstğnde durmasam olcak belkiValla ben korktum anestezili cektirdim bence adetine bir 2 gun varken test yap erken kan verme canim
Ayy aynisi bana oldu iste yirtmis o yzuden allahtan anestezi almistimBende ilk öle çekildim ama bayılma noktasına geldim bide doktor nedesin çekemedim demedide rahim ağzın kapalı yada küçücük dedi o 5 ay zehir oldu bana anestizliyle çekildim doktorum herşey çok güzel öle biley yok dedi çok acı vericiydi çok kötüydü
İyiki öle yaptırmışsın çok okudum anesteziden korktum baştada iyiki ikinciyi öle yaptırmışımAyy aynisi bana oldu iste yirtmis o yzuden allahtan anestezi almistim
Cok zamandir bekliyorsan acele etmen cok normal ben 1 senedir bekliyorum bu ay 1 sene 1 ay oldu ayy cok zor beklemekDayanmaya çalışayım bakayım varsa var zaten illaki kendinş belli etcek neden bu kadar sitrest yaptığımı bile bilmiyorum sinirlerim bozuluyo ya bu kadar üstğnde durmasam olcak belki
Evet canim iyiki anestezi aldik herkes ayni olmuyor birde benim kanamam durmamis hic normal cektirsem mahvolmustum dikisle durdurmus sonrada 5 gun kanamam oldu hsgden sonra ama duzeldim cok sukurİyiki öle yaptırmışsın çok okudum anesteziden korktum baştada iyiki ikinciyi öle yaptırmışım