Gebeliğe Hazırlık Kasım'da hsg çektirenler birbirimize umut olalım mı ? 😌

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok kanama olmadı sancı çok oldu baya reglimi oldun üstüne görme gibi değildir dwmi
Regl gibi üstüne görmeyi bilmiyorum gögüslerim şiş agrı var bacaklarda ve beldede agrı hsg den önce antibiyotik ve fitil kullandım sonrasında 3 gün kullandım ilaçı sonra kullanmadım arada ateş basıyor terliyom benim korktuğum kasık agrısı ve kanama neyden oldu onu anlamadım

Kanaman dışındakiler bendede var yarın bi git baklaım haber ver nedivek doktorun

Kızlar merhaba Ben bu ay femera kullandım adetın 15. Günü bı tane yumurtam büyüdü 18 mm doktor çatlatma ıgnesı yapmayalım kendı çatlasın dedı . Gecen hafta pzartesı 18 mm dı bız o günü degerlendırdık bıde carsamba persembeyı degerlendırdık.benjm carsambadan berı yumurta akı gıbı akıntım var cuma gunu yürüdükçe artan kasık agrım oldu çok sıddetlı degıldı ama dün o kadar çok sağ kasık agrım oldukı adım atamadım resmen yatınca bısey yok ama yuruyunce aşırı agrım oldu bugun agrı falan yok neyın nesıydı o agrı anlamadım .dün adetımın 21. Günüydü yumurta gec çatlamış olabılırmı yada kist olmus olabılırmı

Alıntı

Bence kist olsa ağrı devam ederdi yumurtan geç çatlamış olabilir

Bence kist olsa ağrı devam ederdi yumurtan geç çatlamış olabilir
Demı canım ya bıde akıntım da oldu yumurta akı gıbı bugun agrı var yürüdükçe ams asla dunkı kadar degıl ben zaten normalde ılacsız yumurtlayamıyorım doğal olarak çatlamamda gec olmus olabılır .dün çatladıysa eğer dünü degerlendırdık

Ben femara kullandığımda 19 mm yumurtam oldu bitane kendi gelişmedi 3 gün karnımdan iğne vurdum 3 gün sonra 21 mm oldu çatlatma iğnesi olmuştum kendim vurduğum iğnelerle Birlikte yaklaşık 1 hafta mı aldı 21 . Mm ulaşması belkş öle olmuştur seninde Anca büyüyüp çatlamıştır

A
aynen canım öyle olmustır büyük ıhtımal kıste dönmesınde

çok yıpranıyo insan ya hiç bişi yokken olmaması bi hormonun bozuk olur bişi olur tedavi olursun allah şükür bişeyimiz yok ya hiç olmazsa diye çok korkuyorum evladım olsun istiyorum anne olmak istiyorum kokusunu içime çekmek istiyorum 25 yaşındayım bir an önce olsun istedikçe geri tepiyo sanki

Off o dusunce bendede var ya hic olmassa dusuncesi yuzunden zaten stresliyiz aynen Allah yardimcimiz olsun beklemek cok zor cok iyi anliyorum. Annemle dun oturduk kiz kardesim korunmayi biraktigi gibi hamile kaldi bende iyice bunalima girdim neden olmuyor bizim diye baya agladim stres ayri korku ayri baskalarinin hamileligini duymak ayri aci veriuor bana artik

Evet benimde kuzenim var 2 yaşında baktıkca içim gidyo yan evde bebek var hergün ağlamalarını duyuyorum içim gidyo ümitliydim bu ay ama böle adet olmadan bi his gelir ya o geldi adet olcan boşuna yıpratöa kendini dedim eşim bu kadar takmıyo ama ben çok yıpranıyorum çok zor alalhım kimsenin kucağını boş bırakmasın bütün belirtitlerimin ilaçtan oldupumu düşünmeye başladım sanırım aşılama olcak doktorun karşısına geçip yatmak bile zor keşke böle şeylere gerek kalamdan oluverse dünyalar benim olur bi insan başka ne isteyebilirki olupta kıymetini bilemeyenler var çok üzülüyorum

bende 3 kez çektirdim ,rahimde iki yerde yapışma varmıs birini ilaçla açtılar ama girişte ki ni açamadılar,adetimi bekliyorum histeroskobi olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…