-
- Konu Sahibi Mucizesinibekliyor
İnşallaahhİnşallah güzel haberleri alırız sizlerden 2-3 güne. Benim daha yeni yumurtlama oluyor bakalım
Benimde 3 4 gune yumurtlama olur bende daha yeni deniyorum ovulasyonda koyu iki cizgi gorduysen yumurtladin ertesi gun azaldiysa diger ikinci cizgi catladi denemelere devam edinİnşallah güzel haberleri alırız sizlerden 2-3 güne. Benim daha yeni yumurtlama oluyor bakalım
Daha önce de test yapmıstım yavaş yavaş koyulaşıp 2-3güne koyuluk azalıyordu. Bu defa cok kısa sürdü koyuluk. Yine de deneyelim bakalım. Bizim de seninle denk gelecek gibi o zaman heycanlı bekleyişBenimde 3 4 gune yumurtlama olur bende daha yeni deniyorum ovulasyonda koyu iki cizgi gorduysen yumurtladin ertesi gun azaldiysa diger ikinci cizgi catladi denemelere devam edin
Teşekkür edermİnşallaahhHadi bakalım sendende güzel haber bekliyoruz hayırlısı olsun hepimiz içinn yeni çekilmişsin nasıl çıktı sonuç
doktora danışmakta fayda var. Enfeksiyon gibi bir durumda olabilir. Bende yeni çekildim hiç kanama olmadı.İyi günler 30 kasımda hsg çekildim 4 gün kanamam oldu 1 hafta sonra ilişki oldu ilişkiden sonra leke geldi ovulasyon testi yaptım çift çizgi cıktı ve kanamam cok fazla olmaya başladı 2 gündür regl 12 gün var hsg den sonra başına böyle birşey gelen varmı arkadaşlar korkuyorum
Her ay ayni olmuyor sen denemelere devam et evet ben bu ay basladim insallah hamis kalirizDaha önce de test yapmıstım yavaş yavaş koyulaşıp 2-3güne koyuluk azalıyordu. Bu defa cok kısa sürdü koyuluk. Yine de deneyelim bakalım. Bizim de seninle denk gelecek gibi o zaman heycanlı bekleyiş
Kanamaniz icin doktora gorunun bence benimde hsgden sonra 5 gun kanama oldu ama sonra durdu.İyi günler 30 kasımda hsg çekildim 4 gün kanamam oldu 1 hafta sonra ilişki oldu ilişkiden sonra leke geldi ovulasyon testi yaptım çift çizgi cıktı ve kanamam cok fazla olmaya başladı 2 gündür regl 12 gün var hsg den sonra başına böyle birşey gelen varmı arkadaşlar korkuyorum
İlk hsgde çok kanamam oldu Bi hafta isyersen doktorunla görüş biİyi günler 30 kasımda hsg çekildim 4 gün kanamam oldu 1 hafta sonra ilişki oldu ilişkiden sonra leke geldi ovulasyon testi yaptım çift çizgi cıktı ve kanamam cok fazla olmaya başladı 2 gündür regl 12 gün var hsg den sonra başına böyle birşey gelen varmı arkadaşlar korkuyorum
Ben ilk hsgde klomen kullanıp gitmiştim kist yapmış 4 tane sancım olmuştu 10 gün sonra öyle bi durum olabilir senindeYarın arayacam doktoru hsg temiz çıktı kasıklarda ağrı var neyden kaynaklandı bilmiyorum korkuyorum kötü olur
İnşallahhHer ay ayni olmuyor sen denemelere devam et evet ben bu ay basladim insallah hamis kaliriz
Insallah bakalim Allah yardimcimiz olsunİnşallahhşurda 2 haftaya az cok belli olur heralde bizim de
İnşallah canımInsallah bakalim Allah yardimcimiz olsuninsallah hamile kaliriz bizde hamileyiz yazariz
Ne yol aldınız peki 2 senedir çocuk için uğraşıyoruz olmadı doktor hsg istedi inşallah kist yoktur ya daha öncesinde çatlatma iğnesi letu kullandım faydası olmadı doktor hsg istedi sizdemi 10 gündem sonra kanama olmuştuBen ilk hsgde klomen kullanıp gitmiştim kist yapmış 4 tane sancım olmuştu 10 gün sonra öyle bi durum olabilir seninde
Ay ben hiç anlamıyorum o işlerden ya gelişine bende hepİnşallah güzel haberleri alırız sizlerden 2-3 güne. Benim daha yeni yumurtlama oluyor bakalım
En güzelini yapıyorsun aslında ben düştüm ovulasyon test batağına sen düşmeAy ben hiç anlamıyorum o işlerden ya gelişine bende hep
Yarın gidim doktora 10 günden sonra sizdede kanama oldumu peki regl gibi geçen pazartesi gittiğimde yumurtan çatlamış dedi bir hafta oldu kist yoktu ilişki önerdi ilişkiden sonra kanama başladı değişik birşeyler oluyor ama anlamıyorumBende çatlatma iğneleri filan ilaçlarla olan tedavileri gördüm olmayınca hsg dediler anestezili dedi korktum gittim develete canlı canlı o acıyı çektim doktor çekemedi aşırı hırpaladı Elime sonuç vermedi bi hafta Çok kanamam oldu Sonra sancılar başladı 4 tane nur topu gibi kistim vardı bitkisel bişiler içtimgeçti sonra kendi haline bıraktım başla doktor buldum tabiki ilk istediği Hsg oldu anesteezili çektirdim 1 aralıktaherşey güzel çıktı eşimdede bendede bakalım bekliyoruz şimdi kist için hiç bişi vermedi doktorlar klomen yapabiliryomuş bazen böle yarınilk işin doktora gitmek olsun erteleme