Gebeliğe Hazırlık Kasım'da hsg çektirenler birbirimize umut olalım mı ? 😌

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde 3 4 gune yumurtlama olur bende daha yeni deniyorum ovulasyonda koyu iki cizgi gorduysen yumurtladin ertesi gun azaldiysa diger ikinci cizgi catladi denemelere devam edin
Daha önce de test yapmıstım yavaş yavaş koyulaşıp 2-3güne koyuluk azalıyordu. Bu defa cok kısa sürdü koyuluk. Yine de deneyelim bakalım. Bizim de seninle denk gelecek gibi o zaman heycanlı bekleyiş

İyi günler 30 kasımda hsg çekildim 4 gün kanamam oldu 1 hafta sonra ilişki oldu ilişkiden sonra leke geldi ovulasyon testi yaptım çift çizgi cıktı ve kanamam cok fazla olmaya başladı 2 gündür regl 12 gün var hsg den sonra başına böyle birşey gelen varmı arkadaşlar korkuyorum

İnşallaahh Hadi bakalım sendende güzel haber bekliyoruz hayırlısı olsun hepimiz içinn yeni çekilmişsin nasıl çıktı sonuç
Teşekkür ederm sonuç temiz çıktı çok şükür. İkisi de açıkmış. Biz çok düzenli olmamakla birlikte 8aydır korunmuyorduk ona istinaden gitmiştim. Bir de yumurtallığın dönmesi gibi bi durum yaşamıştım. Oyüzden doktor içimi dışımı iyice bi görmek istedi çok şükür en azından içimiz rahatladı

doktora danışmakta fayda var. Enfeksiyon gibi bir durumda olabilir. Bende yeni çekildim hiç kanama olmadı.

Kanamaniz icin doktora gorunun bence benimde hsgden sonra 5 gun kanama oldu ama sonra durdu.

İlk hsgde çok kanamam oldu Bi hafta isyersen doktorunla görüş bi

Ben ilk hsgde klomen kullanıp gitmiştim kist yapmış 4 tane sancım olmuştu 10 gün sonra öyle bi durum olabilir seninde
Ne yol aldınız peki 2 senedir çocuk için uğraşıyoruz olmadı doktor hsg istedi inşallah kist yoktur ya daha öncesinde çatlatma iğnesi letu kullandım faydası olmadı doktor hsg istedi sizdemi 10 gündem sonra kanama olmuştu

Bende çatlatma iğneleri filan ilaçlarla olan tedavileri gördüm olmayınca hsg dediler anestezili dedi korktum gittim develete canlı canlı o acıyı çektim doktor çekemedi aşırı hırpaladı Elime sonuç vermedi bi hafta Çok kanamam oldu Sonra sancılar başladı 4 tane nur topu gibi kistim vardı bitkisel bişiler içtimgeçti sonra kendi haline bıraktım başla doktor buldum tabiki ilk istediği Hsg oldu anesteezili çektirdim 1 aralıktaherşey güzel çıktı eşimdede bendede bakalım bekliyoruz şimdi kist için hiç bişi vermedi doktorlar klomen yapabiliryomuş bazen böle yarınilk işin doktora gitmek olsun erteleme

Yarın gidim doktora 10 günden sonra sizdede kanama oldumu peki regl gibi geçen pazartesi gittiğimde yumurtan çatlamış dedi bir hafta oldu kist yoktu ilişki önerdi ilişkiden sonra kanama başladı değişik birşeyler oluyor ama anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…