- 23 Ağustos 2021
- 164
- 31
-
- Konu Sahibi Mucizesinibekliyor
Buyuksehirlerde biraz daha pahali oluyor galiba.Ben görüntüleme merkezinde doktorumla birlikte anestezili 1600 tlye çektirdim
Haklısın canım eşimde demediğim halde almış gelmiş test bana bakıyo yapsam negatifi görsem zaten erkendi varsa bile çıkmamış diye kendimi kandırıp yıprancağıma bekleyim bi hafta hepiniz için dua ediyorum sonuçlarımızı yazalım inşallah kavuşuruz meleklerimize
Buluttan nem kapar olduk yaa Allah sonumuzu hayr etsin progesteron baktırdım oda 14 buçuk falan çıktı 21.gün baktırmıştım bakalım salı günü randevum var heyecanlıyımHadi hayırlısı vardır inşallah bendede var yanmayla başladı kasıklarımda sürekli kelebek varmış gibi seğirme dışında bişi kasık bacak birleşim yeri çok ağrıyo belim ağrıyo Hafif baş dönmesi bulantı bütün belirtiler varda Bebiş varmı yoksa adetmi gelcek bu sitrest yedi beni yavrularımız inşallah bizledir allahım isteyen herkese versinİçtiğim ilacın yan etkilerinide yaşıyo olabiriim
Valla ya hapşursam hamilemiyim dicek duruma gelmek üzereyim gülsemmi ağlasammı bilmiyorum ayy bende heycanlandım Geçmek bilmez şimdi bu günler
İnşallahhh amiinn..İstanbuldaysanız sonomedi öneririm kızlar gerçekten yok denecek kadar az acısı oldu bende. Hadi Aralık uğurlu gelsin hepimize.
Maşallah inşallah darısı bizlereKizlar benle birlikte hsg cektiren arkadasim hamile hepimize umut olsun bende bu ay baslicam denemelere hadi hayirlisi bakalim degerleri hormonlari kotuydu hap falan kullaniyordu birde kisti vardi ve hamileymis.
Hsg sonuvu nasıldı arkadaşının acabaKizlar benle birlikte hsg cektiren arkadasim hamile hepimize umut olsun bende bu ay baslicam denemelere hadi hayirlisi bakalim degerleri hormonlari kotuydu hap falan kullaniyordu birde kisti vardi ve hamileymis.
Bide ayın kaçında çekildiniz acaba çok sordum ama ona göre bende test yapmak istiyorum erkenmi bilemiyorumKizlar benle birlikte hsg cektiren arkadasim hamile hepimize umut olsun bende bu ay baslicam denemelere hadi hayirlisi bakalim degerleri hormonlari kotuydu hap falan kullaniyordu birde kisti vardi ve hamileymis.
Ben de 1 Aralık ta çektirdim 5.gündü benimde sen bu ay mı çektirmiştin canımAdetiniz bittikten kaç gün sonra çekildiniz ben adet bittikten 5. Günü çekildim
19 kasim gibi cektirmisti hemen hamile kaldi ben 23nde cektirdim ama ben korundum da koruncakti birakmis korunmayi hemen kalmisBide ayın kaçında çekildiniz acaba çok sordum ama ona göre bende test yapmak istiyorum erkenmi bilemiyorum
Hsg sonucu temiz cikti korunmayi planliyordu korunmamis hemen hamis kaldi darisi basimizaHsg sonuvu nasıldı arkadaşının acaba
Evet hemen cektirdigi ay kaldi ben ondan 4 gun sonra cekildim ama ben korundum korktugum icin birde doktor dikis atmisti bana cekilirken yirtilma olmustu o korunmamis hemen kaldiBir ay olmadan almış sonucu ne güzel darısı başımızaaa
Insallah ya dua edelim bende korunmayi bu ay biraktim hadi insallah olur insallahMaşallah inşallah darısı bizlere