- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.519
- 44
-
- Konu Sahibi Mucizesinibekliyor
Hayırlı haber aldım mı film sonrası?Kızlar dün hsg çekildim anestezisiz. Çok kötü geçmedi korktuğum gibi değildi az bir ağrı oldu. Bugün ara ara gelen adet sancısı gibi ağrılarım var, sizde de olmuş muydu?
MaalesefHayırlı haber aldım mı film sonrası?
İlk adet geciktiİlk adet mi gecikmişti? İkinci adette de gecikme oldu mu?
Kaç gün gecikmişti?İlk adet gecikti
Test yaptınız mı pekiKaç gün gecikmişti?
Benimde ikinci gecikti ilginç.
Canım bi hafta gecikti öyle oldum,Test yaptınız mı peki
Anladım şimdi durumun nedir pekiCanım bi hafta gecikti öyle oldum,
Daha ilk günüm,Anladım şimdi durumun nedir peki
Karışık biraz benim. Şöyle soylim adet oldugumda tedaviye başlayacaktık.Daha ilk günüm,
Sende durumlar nedir?
Yumurta takibi mi?Karışık biraz benim. Şöyle soylim adet oldugumda tedaviye başlayacaktık.
ama bir ay erteleme durumu var.
Ilk adetinde sancılı ve yoğun kanama olmuş muydu? Bi gelişme var mı?bende ekim başında anestezili çektirdim. bu 2. ay denememiz. bakalım kısmet ne zaman .
Filmden sonra adetinizde sancılı ve yoğun kanama olmuş muydu?2 bucuk yıllik evliyim.14 -15 aydir bizde istiyoruz ama olmadi. doktora gittim kac defa hersey cok saglikli eşimde bende.
Anestezili Hsg cektirdim en son eylul ayinda. 2 ay oldu hala olmadim . Doktor ikinizde sagliklisiniz yasiniz genc 6 7 ay daha deneyin dedi. Denemedeyiz bizde. Insallah isteyen herkese rabbim saglikli bebekler verir
Evet canımYumurta takibi mi?
Be de bi ay sonra başlıycam.
Inş beraber takipleşiriz yine, bat kaçında martta? Benim 1 inde.şu an âdetleyim.Evet canım
Filmden sonra adetinizde sancılı ve yoğun kanama olmuş muydu? (İnş olmamışsınızdır,ya da en yakın zamanda kavuşursunuz meleğinize)Hsg den sonraki umuda bende düştüm geçen hafta çektirdim açıkmış tüplerm 1.5 yıldır olmuyodu acaba dedim ufak yapışıklıklar vardıda açıldımı bu ay o güzel haberi alırmıyım diye erkenden başladım ümitlenmye allahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah en kısa zamanda hepimizin yüzü güler umarım bana doktorum bugun için estrofem e başlatto sizler hsgden sonra bişi kullandınızmı
Şuan on beş Mart gibi olurumInş beraber takipleşiriz yine, bat kaçında martta? Benim 1 inde.şu an âdetleyim.
Filmden sonraki adetinizde sancılı ve yoğun kanama olmuş muydu? (İnş olmamışsınızdır, ya da en yakın zamanda kavuşursunuz meleğinize, hep beraber)Kasimda bende cektirdim bana bisey vermedi aksine asilamaya gel dedi hemen ben 2 ay beklemek istedim bu ay korundum hsg cektirdigim icin ne olur ne olmaz diye estrofem ne ise yariyormus bende bu ay baslicam denemelere bakalim Bu arada dualarina Amin tez vakitte hepimiz gebe kalalim saglikli bi sekilde ve dogal yolla
Inş güzel haberlerimizde veririz.Şuan on beş Mart gibi olurum
Filmden sonra adetinizde sancılı ve yoğun kanama olmuş muydu? (İnş olmamışsınızdır, ya da en yakın zamanda kavuşuruz meleğimize)Hsg den sonraki umuda bende düştüm geçen hafta çektirdim açıkmış tüplerm 1.5 yıldır olmuyodu acaba dedim ufak yapışıklıklar vardıda açıldımı bu ay o güzel haberi alırmıyım diye erkenden başladım ümitlenmye allahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah en kısa zamanda hepimizin yüzü güler umarım bana doktorum bugun için estrofem e başlatto sizler hsgden sonra bişi kullandınızmı
Filmden sonra adetinizde sancılı ve yoğun kanama olmuş muydu? (İnş olmamışsınızdır, ya da en yakın zamanda kavuşuruz meleğimize)Selam kızlar, bende 2gün önce hsg çekildim. Ağrısız diye tercih ettiğim bir sağlık kuruluşuydu. Anestezisiz ve ağrısızdı gerçekten de. Çok şükür temiz çıktı nasipse güzel haberler alalım inş hep birlikte