Gebeliğe Hazırlık Kasım'da hsg çektirenler birbirimize umut olalım mı ? 😌

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım yaşadıklarını bende yaşadım. Geçen sene şubatta dış gebelik geçirdm ve benim değerlerm çok yüksekti 100 mg metotraxe iğnesi vuruldum düşmedi 4. Gün tekrar vuruldm çok sancılıydı yani. Sonra aralığa kadar hiç bebek düşünmedim tabi eylül gibi bende hsg çektirdim sancısız ağrısızdı benimki. Ve şuan çok şükür rabbim nasip ederse sağlıklı şekilde. Hamileyim 7. Haftam oldu merak etme hsg den sonra inşallah sağlıklı bi gebelik geçirirsim

Naptın canım gittinmi doktora
Selam kızlar şimdi geldim doktordan.
Keseyi gördük çok şükürrr
4+5 günlük hamileymişim doktorun hesabına göre. Kanamayı söyledim iğne yaptı birde ilaç verdi 2 hafta istirahat mecbur kalmadıkça kalkma dedi. 10gün sonraya randevu verdi bakalım inşallah o zaman hem bebeği görür hem kalp atışı duyarız belki

Sen ne yaptın varmı gelişme?

Yaaaaa harika bir haber çok sevindim canım inşallah herşey çok güzel olacak

Bende bir gelişme yok hiç karın ağrım yok sanki hiç adet olmayacakmış gibiyim sadece çok sırt ağrım ve bel ağrım var okadar keşke bu gün olsaydım 28. Gün bugün şimdi heveslenmiyorum boşu boşuna mecbur 16sını bekleyeceğim

İnşallah canım inşallah heyecandan ölecektim o an ellerim titriyodu doktor elimi tuttuçok dua ediyorum hepimiz için.

Biliyo musun benim de sırt ağrım oldu öncesinde, evet genelde sırt ağrısı çekerim ama öncesinde çok artmıştı sanki sürekli masaj yaptırıyordum önüme gelene yani bir belirti olabilir oda. Rabbim herşeyin en iyisini bilir hayırla sağlıkla versin her ne verecekse

Heralde seni benim kadar anlayan yoktur hamilelik yaşamış birisi olarak bu günlerin tadını çıkar doya doya her anı çok değerli.

Ben hiç bukadar sırt ağrısı çekmedim adet olacağım zaman anlayamadım sebebini iş falanda yapmadığım artık sabredip bekleyip göreceğiz Rabbim hayırlısını versin inşallah

inşallah canım çok sagolasın, hayırlı haberlerini bekliyorum

Kızlar bende 8 Aralık'ta hsg çekindim anestezili olarak. Ama ne Aralık ayında nede bu ay düzenli günü gününe adet olmama rağmen yumurtlama göremedim testlerde aralıktan önce ki iki ay adetin 13. Günü yumurtlama 14. Günü de çatlama görmüştüm hormonlarım her şeyim normal ve pcolu değilim hsg den sonra bunları yaşadınız mı anestezi ve radyasyon yumurtlamayı baskılamış olabilir mi

Sanmıyorum canım hsgden sonra gebe kalma ihtimali oldukça yüksek yumurtlama yı etkileseydi öyle olmazdı. Ama yumurtlama günün değişmiş olabilir belki.

Sanmıyorum canım hsgden sonra gebe kalma ihtimali oldukça yüksek yumurtlama yı etkileseydi öyle olmazdı. Ama yumurtlama günün değişmiş olabilir belki.
Ama Aralık ayında yumurtlama testte de görmedim doktorda da ultrasonda yumurta yok dedi neyse dedim sonra günü gününe adet oldum adetim bitti bugün adetimin 16. Günü hala yumurtlama yok

Erken yumurtlamış olabilirmisin peki
Sanmıyorum yumurtladığımı kasıklarımda ki ağrıdan anlıyorum zaten öyle bir ağrı oluyor ki ertesi günde göğüslerim ağırmaya başlıyor şişiyor falan hassaslaşıyor bide Aralık 15te pike en yakın testimdi o testten 14 gün sonra hastalandım yumurtlama oldu belki 15inde ama test tam pik değildi testler mi bayat yada sorunlu bilemedim ama ağrım falan da olmamıştı

Allah Allah hiç anlamadım bende bu durumu yaşayan kimse yokmu kulüpte konu aç istersen

inşallah canım çok sagolasın, hayırlı haberlerini bekliyorum
Canım 6 buçuk gibi peçeteye böyle kıl şeklinde kahverengi ve çok açık pembe renklerinde leke geldi ve devamı hala gelmedi çok şaşırdım ilk defa yaşıyorum yerleşme mi acaba yaa Bi yandan da korkuyorum hafif karnım ağrıyor sürekli lavaboya gidiyorum devamı gelcek mi diye ama yok tertemiz şimdi de of of of ne zormuş yaa

Allah Allah hiç anlamadım bende bu durumu yaşayan kimse yokmu kulüpte konu aç istersen
Konuda açtım ama kimse bir şey yazmamış idrarda fazla bekletilen dünün testi diğer fotoğrafta bu günün

Eklentiler

• IMG-20220112-WA0006.jpeg
    57,3 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20220113_131954.jpg
    51,4 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…