- 11 Ağustos 2021
- 1.355
- 1.681
-
- Konu Sahibi Mucizesinibekliyor
Haberleşelim yarınaaSendende Allah razı olsun inşallah
Evet sivilce kafamı karıştırdı bu ay bakalım nasip canımaminnnn
Yok maalesef ben yarın aşılama yapacağımGelisme olan var mi
Canım yaşadıklarını bende yaşadım. Geçen sene şubatta dış gebelik geçirdm ve benim değerlerm çok yüksekti 100 mg metotraxe iğnesi vuruldum düşmedi 4. Gün tekrar vuruldm çok sancılıydı yani. Sonra aralığa kadar hiç bebek düşünmedim tabi eylül gibi bende hsg çektirdim sancısız ağrısızdı benimki. Ve şuan çok şükür rabbim nasip ederse sağlıklı şekilde. Hamileyim 7. Haftam oldu merak etme hsg den sonra inşallah sağlıklı bi gebelik geçirirsimMerhaba tatlımcımlar biraz uzun olabilir şimdiden kusura bakmayın öpüyorum çok çokkısaca serüvenimden bahsediyim bir buçuk yıllık evliyiz sadece ilk ay korunduk ve bebek istedik denemelere başladık fakat olmadı her ay hüsran tam 7-8 ay denedik bu şekilde olmayınca bir doktora gittik klomen ve folik asit verdi aslında beklersem olabileceğini daha erken olduğunu söyledi doktorum ama ben beklemek istemedim bu şekilde bir adım attık klomen+folidoce diye bir folik asit hiç beklemiyordum çünkü hep okuyordum herkese çatlama iğnesi vs verilmiş ama bende yok ümitsizdim yani ve süpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim adete iki gün kala değerim 5.81 di sağlık ocağında baktırmıştım sonra kendi doktoruma gittim iki gün sonra 34 oldu doktorum iki gün sonra tekrar bakalım dedi ve asıl serüven o zaman başladı iki gün sonra en az 70 ve üzeri olması gereken değer 48 çıktı iki sonra tekrar bu kez 60larda muhtemelen dış gebelik dedi iki gün sonra tekrar derken bir kaç kez devam etti bu şekilde bir kez değerim düştü sonra tekrar arttı son adetime göre 8 haftalık olması gerekirken benim betam en fazla yüzde kaldı mtx iğne ile sonlandırmaya karar verdik deyse ilerlerse tüpümde alınabilirmis bu sırada kahve lekemde gelmeye başladı çamur gibi neyse gün belirledik değerim düşük olduğu için 10 mL lik iğne ile düşebilceğini söyledi doktorum çok sancılı geçti ama dediği gibi de oldu değerim bir hafta sonra sıfırlandı iki ay ara vermem gerektigini söyledi doktorum ara verdik 2 ayda kendiniz deneyin dedi olmadı yine gittik bu kez klomen+ovitrelle verdi folik asitede devam tabi ama yine hüsran geçen ay tekrar klomen+ovitrelle ile denedik ama yine olmadı ama yumurtaların çok güzel gelisiyor hiç bir sıkıntı yok görünürde 2-3 yumurtam oldu her seferinde güzel boyutlarda fakat olumsuz en sonki klomen+ovitrelle denememde de olmazsa hsg dedi doktorum aldı mı beni bir korku nedir bu hsg hep kötü şeyler okudum koydum kafaya olmazsa eğer anestezili olcam ben diye arada 50 TL gibi bir fark verdi 50 TL için acı cekmeye değmez dedim ve anestezili film çekildim bu geçtiğimiz çarşamba günü iki gün oldu yani bu sırada eşimde test verdi benim sonuçların temiz hiç bir sorun yok eşimde de öyle fakat kalitesi biraz düşük dedi vitamin vermiş üroloji doktoru alamadık pahalı bı ilacti bugün bir şekilde hallettik aldı eşim ilacı doktorum iki ay deneyin kendiniz dedi eşinin kalitesi bir düşük ama hiç bir sorun teşkil etmiyor bu şekilde bile olur deyince ben rahatladım ama neden olmuyor ? Şansımın yüksek olduğunu söyledi bu iki ayda eminim aranızda çektirenler vardır bu topikte birleşip birbirimize umut olalım canımlar hepimiz bir arayış içindeyiz güpgüzel haberlerle dolsun burası inşallah Bu arada hsg çektirip hamile kalanlarda bizimle paylaşırsa çok güzel olur biz bekleyenler için
Naptın canım gittinmi doktoraHaberleşelim yarınaa
Selam kızlar şimdi geldim doktordan.Naptın canım gittinmi doktora
YaaaaaSelam kızlar şimdi geldim doktordan.
Keseyi gördük çok şükürrr
4+5 günlük hamileymişim doktorun hesabına göre. Kanamayı söyledim iğne yaptı birde ilaç verdi 2 hafta istirahat mecbur kalmadıkça kalkma dedi. 10gün sonraya randevu verdi bakalım inşallah o zaman hem bebeği görür hem kalp atışı duyarız belki
Sen ne yaptın varmı gelişme?
Yaaaaaharika bir haber çok sevindim canım inşallah herşey çok güzel olacak
Bende bir gelişme yok hiç karın ağrım yoksanki hiç adet olmayacakmış gibiyim sadece çok sırt ağrım ve bel ağrım var okadar keşke bu gün olsaydım 28. Gün bugün şimdi heveslenmiyorum boşu boşuna mecbur 16sını bekleyeceğim
Heralde seni benim kadar anlayan yoktur hamilelik yaşamış birisi olarakİnşallah canım inşallah heyecandan ölecektim o an ellerim titriyodu doktor elimi tuttu çok dua ediyorum hepimiz için.
Biliyo musun benim de sırt ağrım oldu öncesinde, evet genelde sırt ağrısı çekerim ama öncesinde çok artmıştı sanki sürekli masaj yaptırıyordum önüme geleneyani bir belirti olabilir oda. Rabbim herşeyin en iyisini bilir hayırla sağlıkla versin her ne verecekse
Heralde seni benim kadar anlayan yoktur hamilelik yaşamış birisi olarakbu günlerin tadını çıkar doya doya her anı çok değerli.
Ben hiç bukadar sırt ağrısı çekmedim adet olacağım zaman anlayamadım sebebini iş falanda yapmadığım artık sabredip bekleyip göreceğizRabbim hayırlısını versin inşallah
İnşallahinşallah canım çok sagolasın, hayırlı haberlerini bekliyorum
Sanmıyorum canım hsgden sonra gebe kalma ihtimali oldukça yüksek yumurtlama yı etkileseydi öyle olmazdı. Ama yumurtlama günün değişmiş olabilir belki.Kızlar bende 8 Aralık'ta hsg çekindim anestezili olarak. Ama ne Aralık ayında nede bu ay düzenli günü gününe adet olmama rağmen yumurtlama göremedim testlerde aralıktan önce ki iki ay adetin 13. Günü yumurtlama 14. Günü de çatlama görmüştümhormonlarım her şeyim normal ve pcolu değilim hsg den sonra bunları yaşadınız mı anestezi ve radyasyon yumurtlamayı baskılamış olabilir mi
Ama Aralık ayında yumurtlama testte de görmedim doktorda da ultrasonda yumurta yok dedi neyse dedim sonra günü gününe adet oldum adetim bitti bugün adetimin 16. Günü hala yumurtlama yokSanmıyorum canım hsgden sonra gebe kalma ihtimali oldukça yüksek yumurtlama yı etkileseydi öyle olmazdı. Ama yumurtlama günün değişmiş olabilir belki.
Erken yumurtlamış olabilirmisin pekiAma Aralık ayında yumurtlama testte de görmedim doktorda da ultrasonda yumurta yok dedi neyse dedim sonra günü gününe adet oldum adetim bitti bugün adetimin 16. Günü hala yumurtlama yok
Sanmıyorum yumurtladığımı kasıklarımda ki ağrıdan anlıyorum zaten öyle bir ağrı oluyor ki ertesi günde göğüslerim ağırmaya başlıyor şişiyor falan hassaslaşıyor bide Aralık 15te pike en yakın testimdi o testten 14 gün sonra hastalandım yumurtlama oldu belki 15inde ama test tam pik değildi testler mi bayat yada sorunlu bilemedim ama ağrım falan da olmamıştıErken yumurtlamış olabilirmisin peki
Allah Allah hiç anlamadım bende bu durumu yaşayan kimse yokmu kulüpte konu aç istersenSanmıyorum yumurtladığımı kasıklarımda ki ağrıdan anlıyorum zaten öyle bir ağrı oluyor ki ertesi günde göğüslerim ağırmaya başlıyor şişiyor falan hassaslaşıyor bide Aralık 15te pike en yakın testimdi o testten 14 gün sonra hastalandım yumurtlama oldu belki 15inde ama test tam pik değildi testler mi bayat yada sorunlu bilemedim ama ağrım falan da olmamıştı
Canım 6 buçuk gibi peçeteye böyle kıl şeklinde kahverengi ve çok açık pembe renklerinde leke geldi ve devamı hala gelmedi çok şaşırdım ilk defa yaşıyorum yerleşme mi acaba yaa Bi yandan da korkuyorum hafif karnım ağrıyor sürekli lavaboya gidiyorum devamı gelcek mi diye ama yok tertemiz şimdi de of of of ne zormuş yaainşallah canım çok sagolasın, hayırlı haberlerini bekliyorum
Konuda açtım ama kimse bir şey yazmamış idrarda fazla bekletilen dünün testi diğer fotoğrafta bu gününAllah Allah hiç anlamadım bende bu durumu yaşayan kimse yokmu kulüpte konu aç istersen
Ben hiç kullanmadım bunlardan ama sanki yarın olabilir pik gibi sanki daha koyu olmuş benzer konulara baktınmı pekiKonuda açtım ama kimse bir şey yazmamış idrarda fazla bekletilen dünün testi diğer fotoğrafta bu günün