- 20 Mart 2009
- 653
- 307
-
- Konu Sahibi Mucizesinibekliyor
Uzulmuyorum canim. İlk doktor soylediginde cok korktum aslinda istmoseli de bilmedigim icin endiselenmistim. Ama iki doktor da ayni sonuca vardi. Simdi devlet hastanesinde bir doktora daha gidecegim o da ayni seyi soylerse yapacak tek sey ameliyat olmak galiba. Tesekkur ederim umarim daha iyi seyler ur hepimiz icin deOlsun canım üzülme, en azından tespit edildi inş iyileşeceksin kurtulacaksın.
Olmadı meleğimde gelmedi önümüzdeki ay aşılamam varFilmden sonra adetinizde sancılı ve yoğun kanama olmuş muydu? (İnş olmamışsınızdır,ya da en yakın zamanda kavuşursunuz meleğinize)
Bi gelişme var mı?
Bazılarında oluyor sanırım,olan var, inş meleğinle kavuşursun.Olmadı meleğimde gelmedi önümüzdeki ay aşılamam var
Amin inşallah hepimizzBazılarında oluyor sanırım,olan var, inş meleğinle kavuşursun.
Canım çok üzüldüüümm nasılsınİnşallah sende hayırlı haberler alırsın sağlıkla..
Selam canım, hamd olsun daha iyiyim. Sevincimiz kuracağımız da kaldıBen hemen o ay gebe kaldım canım, 8 aralıktan çekildim 25 aralıkta hamile olduğumu öğrendim. Ama 2 gün önce bebeğim gelişmediği için kürtaj olmak zorunda kaldım
Canım çok üzüldüüümm nasılsın
DoKtora gittim ve bana ameliyat olma dedi. İstmoselin buyuk degil ve gerek yok dedi. Artik akisina biraktim. Asilama falan denesek dedik ama ogretmenim ve surekli izin almam cok zor oluyor. Tatile kadar birsey olmazsa tekrar doktora gidip asilama yaptiracagim insallah.Olsun canım üzülme, en azından tespit edildi inş iyileşeceksin kurtulacaksın.
Merhabalar meslektaşım,DoKtora gittim ve bana ameliyat olma dedi. İstmoselin buyuk degil ve gerek yok dedi. Artik akisina biraktim. Asilama falan denesek dedik ama ogretmenim ve surekli izin almam cok zor oluyor. Tatile kadar birsey olmazsa tekrar doktora gidip asilama yaptiracagim insallah.
Meslektas olmamiza ayrica sevindimMerhabalar meslektaşım,
Inş hiç onlara gerek kalmadan mutlu haberini verirsin bize
Amin inşMeslektas olmamiza ayrica sevindimCok tesekkur ederim. Rabbim sana da gonlunuzdekini nasip etsin insallah canim.
Bu ay çip aşılama yapıcaz inşallah olur rabbim bian önce versin sağlıkla meleklerimizi çok yıpratıcı bi süreç çookSelam canım, hamd olsun daha iyiyim. Sevincimiz kuracağımız da kaldı
Rabbim hayırlısını versin o yüzden hiç üzülme verdiğinde de vermediğinde de hayır vardır muhakkak.
Sen nasılsın varmı gelişme
İnşallah canım, haberdar edersin gelişmeleri. Her zaman herkes için dua ediyorum. Rabbim yine de hep hayırlı olanı versin.Bu ay çip aşılama yapıcaz inşallah olur rabbim bian önce versin sağlıkla meleklerimizi çok yıpratıcı bi süreç çook
Amin canım bende ediyorum rabbimin izniyle Olcak herşey dualarımızı edelim ol derse olur inşallah sende haber ver hayırlısı böyleymiş demekkiİnşallah canım, haberdar edersin gelişmeleri. Her zaman herkes için dua ediyorum. Rabbim yine de hep hayırlı olanı versin.
Evet canım, inşallah. Benim daha çok en erken nisan sonu Mayıs gibi ancak çalışmalara başlarız tekrarAmin canım bende ediyorum rabbimin izniyle Olcak herşey dualarımızı edelim ol derse olur inşallah sende haber ver hayırlısı böyleymiş demekki
Hayırlısı hakkımızda canım nasip hiç takmamak lazım en güzeliEvet canım, inşallah. Benim daha çok en erken nisan sonu Mayıs gibi ancak çalışmalara başlarız tekrar
Aynen öyle canım. Ne zaman gideceksin sen doktoraHayırlısı hakkımızda canım nasip hiç takmamak lazım en güzeli
Adetin ikinci günü gidivem aşılama için bakalım nasıl bi süreç merakla bekliyorumAynen öyle canım. Ne zaman gideceksin sen doktora
İnşallah kolaylıkla geçer ve hayırla güzel sonuçlanır canım. Hadi bakalımAdetin ikinci günü gidivem aşılama için bakalım nasıl bi süreç merakla bekliyorum
Amin inşallah canımmİnşallah kolaylıkla geçer ve hayırla güzel sonuçlanır canım. Hadi bakalım