- 17 Mart 2019
- 3.211
- 4.429
- Konu Sahibi Mucizesinibekliyor
Evet canımInş güzel haberlerimizde veririz.
15 mart batsa, daha bu ay adet olmadın di mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canımInş güzel haberlerimizde veririz.
Amin inşallahInş güzel haberlerimizde veririz.
Canım bi gelişme var mı?Ben regl oldum malesef olmadı bu ayda doktorumu aradım eşimin sonuçlarını falan mail olarak istedim dotkorum kalitesi düşük dediği için biz görmemistik sonucu ama eşimin morfolojisi bir çıkmış sperm sayısı 335 m sayı olarak çok iyi kalite düşük dedi onun için geçen ay ilaç vermişti kullanıyor eşim düzenli olarak proxeed plus bende hiç bir sıkıntı yok şükür Varmi bu şekilde hamile kalan aranızda doktorum kalitesi düşük ama yinede olur derken burdaki yazılanlar iyice umudumu yitirmeme sebep olduvolüm 5 bu arada
Inş gerek kalmaz, bi, iki ay sonra bende nasipse giderim Dr a.Amin inşallah
C kollu makine miydi? Alttan muayene kadarda acı hissetmedin mi?Selam kızlar, bende 2gün önce hsg çekildim. Ağrısız diye tercih ettiğim bir sağlık kuruluşuydu. Anestezisiz ve ağrısızdı gerçekten de. Çok şükür temiz çıktı nasipse güzel haberler alalım inş hep birlikte
Hayırlı bi gelişme var mı?Ben daha once cektirdim canim ilk evladimda olmadiginda. Dedigin gibi evlat icin deger ama cok pahali ki gunumuzde bu paraya cok ihtiyacimiz varken. Devlet hastanelerinde cekiliyor mu bilmiyordum da o yuzden. Cekiliyorsa ne guzel
Hayırlı bi gelişme oldu mu?İstanbuldaysanız sonomedi öneririm kızlar gerçekten yok denecek kadar az acısı oldu bende. Hadi Aralık uğurlu gelsin hepimize.
Amh, fsh hatırlıyor musun ortalama kaçtı benimde kötü, inş benzer olur sonucunu onlarla.Kizlar benle birlikte hsg cektiren arkadasim hamile hepimize umut olsun bende bu ay baslicam denemelere hadi hayirlisi bakalim degerleri hormonlari kotuydu hap falan kullaniyordu birde kisti vardi ve hamileymis.
Geçmiş olsun, okudumda, öyle olsa normal alttan muayenede de yırtılırdı kader diyelim.Evet hemen cektirdigi ay kaldi ben ondan 4 gun sonra cekildim ama ben korundum korktugum icin birde doktor dikis atmisti bana cekilirken yirtilma olmustu o korunmamis hemen kaldi
Makineyi bilmiyorum canım ama İstanbul’daysan sonomeddi sağlık kurumunun adı. Muayene kadar bile değildi diyebilirimC kollu makine miydi? Alttan muayene kadarda acı hissetmedin mi?
Ben hemen o ay gebe kaldım canım, 8 aralıktan çekildim 25 aralıkta hamile olduğumu öğrendim. Ama 2 gün önce bebeğim gelişmediği için kürtaj olmak zorunda kaldımHayırlı bi gelişme oldu mu?
Adet olduysanız film sonrası daha yoğun ve sancılı mıydı, bende öyle olduda.
Ikıncı adetimde gecikti, ilki normal gelsede, sizde durumlar nasıldı?
Dediğin yerde benimkinde o makinelerden son teknoloji,ondan acıtmıyormuş.Makineyi bilmiyorum canım ama İstanbul’daysan sonomeddi sağlık kurumunun adı. Muayene kadar bile değildi diyebilirim
İnşallah canım sağol, bende şiddetli bi sancıyla gitmiştim bi gün acile yumurtalık dönmesinden falan şüphelenmişlerdi sonrasında bebek düşündüğümü ve böyle bi durum yaşadığımı anlatınca doktor rutin muayenede tüm tetkikleri yaptırmıştı canım. Tüpler açık çıkmıştı ama yinede yaklaşık 7-8ay korunmama rağmen olmamıştı hsgden hemen sonra tutunca minimalde olsa tıkanıklık varmış diye düşündüm ben.Dediğin yerde benimkinde o makinelerden son teknoloji,ondan acıtmıyormuş.
Bende echomarda çekildim, iki ay oldu,
korkudan anestezili oldu.
Alttan çok acıdığından cesaret edemedim.
Sende sıkıntı neydi film istedi Dr?
Okudum, başın sağolsun, cennette bekleyen meleğin var,
inş tekrar anne olacaksın
Aynen daha da açmıştır kanalları,İnşallah canım sağol, bende şiddetli bi sancıyla gitmiştim bi gün acile yumurtalık dönmesinden falan şüphelenmişlerdi sonrasında bebek düşündüğümü ve böyle bi durum yaşadığımı anlatınca doktor rutin muayenede tüm tetkikleri yaptırmıştı canım. Tüpler açık çıkmıştı ama yinede yaklaşık 7-8ay korunmama rağmen olmamıştı hsgden hemen sonra tutunca minimalde olsa tıkanıklık varmış diye düşündüm ben.
Bende sabah aniden başlayan şiddetli karın kasık ağrısı baş dönmesi göz kararması bulantı kusma şikayetleri olmuştu. Öyle bi ağrı ki asla kıpırdayamadım. Ağlamıştım acıdan. Sonra gözüm karardı istifra peşpeşe geldi çok kötüydü. Ağrı saatler sonra çok az geçince kalkıp gidebilmiştik ancak. Muayene tomografi vs derken öyle demişlerdi. Yumurtalık kendi etrafında dönüp kangrene neden olabiliyormuş kan akışını kesip. Acil cerrahi müdahele gerektiren bi durummuş. Bende yaşayana kadar bilmiyordum. Ama bende o an için aktif dönme burkulma yoktu geri düzelmiş olabilir dediler. Kendi doktoruma bunları anlatınca oda kangren oluşup o kısımlara zarar vs verdimi vermedi mi görmek istemişti. Uzun anlattım kusura bakma açıklayıcı olsun ve bilginiz olsun diye Allah korusun tecrübe etmeyelim ama yabancı da olmayalım böyle şeylere.Aynen daha da açmıştır kanalları,
Yumurtalık dönmesi nasıl bi şeymiş, Allah imtihan etmesin sağlığımızla inş.
Bi gelişme oldu mu film sonrası?Demı canım ya bıde akıntım da oldu yumurta akı gıbı bugun agrı var yürüdükçe ams asla dunkı kadar degıl ben zaten normalde ılacsız yumurtlayamıyorım doğal olarak çatlamamda gec olmus olabılır .dün çatladıysa eğer dünü degerlendırdık
Estağfurullah ne kusuru, bilakis bilgilendirme gayretin çok değerliBende sabah aniden başlayan şiddetli karın kasık ağrısı baş dönmesi göz kararması bulantı kusma şikayetleri olmuştu. Öyle bi ağrı ki asla kıpırdayamadım. Ağlamıştım acıdan. Sonra gözüm karardı istifra peşpeşe geldi çok kötüydü. Ağrı saatler sonra çok az geçince kalkıp gidebilmiştik ancak. Muayene tomografi vs derken öyle demişlerdi. Yumurtalık kendi etrafında dönüp kangrene neden olabiliyormuş kan akışını kesip. Acil cerrahi müdahele gerektiren bi durummuş. Bende yaşayana kadar bilmiyordum. Ama bende o an için aktif dönme burkulma yoktu geri düzelmiş olabilir dediler. Kendi doktoruma bunları anlatınca oda kangren oluşup o kısımlara zarar vs verdimi vermedi mi görmek istemişti. Uzun anlattım kusura bakma açıklayıcı olsun ve bilginiz olsun diye Allah korusun tecrübe etmeyelim ama yabancı da olmayalım böyle şeylere.
Hiç bişey denmedi canım sadece o an yumurtalık dönmüş sonra tekrar kendiliğinden düzelmiş olabilir dediler. Düzelebiliyomuşta kendiliğinden düzeldiyse şanslıymışım. Yani tam olarak şu durumda onlar da bilemedi ne olduğunu çok şükür sonrasında da tekrar olmadı öyle bi sancı.Estağfurullah ne kusuru, bilakis bilgilendirme gayretin çok değerli
Büyük geçmiş olsun canım.
Peki neye bağladılar o sancıyı yumurta dönmesi değilse?
Rahim filmi cektirdim canim ama benim durumum bambaska bir yere geldi maalesef. İstmosel ve rahim yapisikligi cikti ameliyat olmam gerekiyor maalesef.Hayırlı bi gelişme var mı?
Filmden sonra adetiniz sancılı ve yoğun kanama olmuş muydu?
(Inş gelmemiştir kırmızılar, geldiyse gecikme oldu mu, benim ilkinde değil,ikinci adette gecikti.)
Olsun canım üzülme, en azından tespit edildi inş iyileşeceksin kurtulacaksın.Rahim filmi cektirdim canim ama benim durumum bambaska bir yere geldi maalesef. İstmosel ve rahim yapisikligi cikti ameliyat olmam gerekiyor maalesef.