Gebeliğe Hazırlık Kasım'da hsg çektirenler birbirimize umut olalım mı ? 😌

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben hiç kullanmadım bunlardan ama sanki yarın olabilir pik gibi sanki daha koyu olmuş benzer konulara baktınmı peki
Bu tarz bir konu bulamadım genelde ovülasyon testi yapanlar ya sürekli pozitif diye konu açmış yada pik olmaması uzun sürmüş ama pik olmuş benim 15 Aralık'ta tam gecesine yada sabahına pik olur dedim olmadan silikleşti birde adetime bir kaç gün kala bu git gide koyulaştı hatta gebelik sandım ama gene tam pik olmadan silikleşti ve bir kaç güne adet oldum bu ay da adetin 16. Günü normalde 13. 14. Gün yumurtlama görüyorum bakalım bu ay ne olacak

Çok zor süreçler canım ya Allah yardımcımız olsun hepimizin hakkında en hayırlısı olsun inşallah

Yaaaa hadi inşallah
Normalde tam günü gününe olur mu adetin. Ay heyecanlandım bende.

Dünden beri şiddetli bi bel bacak ağrısı yaşadım bende ama yatmak oturmak yürümek ne mümkün ağlatan bi ağrıydı. Sabah daha fazla dayanamadım gittik doktoruma da ulaşamadım başka bi doktora gittik. Muayene etti kanama alanı yok dedi, kese de düzgün görünüyor içerde sorun yok dedi çok şükür. Ama böyle ağrılar olabilir dedi içerde ki gelişmlerden dolayı. Ağrı kesici fitil verdi çok şükür şuan daha iyiyim

Bende aralıkta hsg çektirdim, ovulasyon testi yaptım normalde hep 13-14.gün koyulaşır bi iki gün koyu kalır sonra açılırdı. Bu sefer ilk defa 11inde koyulaştı ve hemen ertesi gün silikleşti.

Bu hesaba göre 6haftalık hamile olmam gerekiyor doktor 4+5 dedi. Dedim test yaptım ama yumurtlama günüm şu gündü dedim. Onlara cok fazla güven olmuyor yanılma olmuş olabilir dedi. Benim de böyle bi öyküm var belki biraz cevap olur aklında ki sorulara canım.

Teşekkür ederim canım bakalım ne zaman mucizemiz gelecek sabırla bekliyoruz

Ertesi sabah regl oldum canım artık buralarda yokum umarım herşey senin için yolunda gider ve bebeğini sağ salim kucağına alırsın. Dualarımdasınız. Kendine iyi bak

Ertesi sabah regl oldum canım artık buralarda yokum umarım herşey senin için yolunda gider ve bebeğini sağ salim kucağına alırsın. Dualarımdasınız. Kendine iyi bak
Yaaa öyle mi hayırlısı olsun canım.hiç üzülme sağlıkla olsun her şey o daha önemli. Süreç benim içinde çok parlak ilerlemiyor kanama ilaçlara rağmen artıyor. Rabbim sağlık sıhhat versin. Ağrılardan yatamıyorum

Bazen oluruna bırakmak en iyisi galiba. Hepimiz için hayırlısı olsun canım. Bende sizler için hep dua ediyorum. Sende kendine dikkat et canım öpüyorum

herkese merhaba,
ben de hikayemi yazmak istedim belki benim gibi olup umut bekleyen vardır.ben çok okudum forumları kısmetimde benim de bunları yazmak varmış
pcosluyum kızlar ben ama ben pcosla mücadele edicem diye düşünürken kasım ayında hsg çektirdim ve tüplerden biri kapalı biri çok az açık çıktı.aralıkta adet oldum. doktor laparoskopi ile tüpleri açmalıyız dedi ama ben başka bir doktora daha danışmak istedim ve tüp bebek merkezinden 14 ocak için randevu aldım.11 ocak da ise hamile olduğumu öğrendim.belki hsg den sonra( hsgden sonraki ay adet oldum 2. ayda gebelik oldu), belki 7 kilo verdim (pcos da kilo vermek çok önemli) bundan dolayı belki de nasıl olsa tüp bebek için gidicez diye kafam rahattı ondan nedenini bilmiyorum ama çok şükür 6 haftalık hamileyim.4 gün önce kesesini gördük ,haftaya kalp atışlarını duyucaz inşallah.herşeyin bir zamanı varmış.
allahım isteyen herkese nasip etsin.çok ama çok zor bi dönem allah yardımcımız olsun güç versin hepimize.

Canım meraba senin kanaman nasıldı. Bende 4ocakta çekildim bendede kanamam farklı olduda

İnşallah canım çok sevindim senin adına sağlıkla kucağına aldigin günleri de göstersin rabbim inşallah sizdeki sorun neydi neden dış gebelik oluştu çok zor atlatmışsın geçmiş olsun ben 10 mg iğne ile atlattım bir haftada sıfırlandı ssperm kalitesi düşüklüğünden olmuş bizimki hsg nin üçüncü ayindayim bakalım nasip olmazsa bu ay tekrar gitcez doktora

Canım çokk sevindim inan Allah im sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Nerden bildin kaliteden kaynaklı oldgnu? Dış gebelğin sebebini bilemeyz dediler bana

Nerden bildin kaliteden kaynaklı oldgnu? Dış gebelğin sebebini bilemeyz dediler bana
Canım ilk önce sebep bilinmez net olarak ama genel anlamda yumurta veya sperm kalitesi düşüklüğünden olur dedi doktorum ben de bir sıkıntı yoktu eşimde olcagida şahsen aklımıza gelmedi baktık olmuyor doktorum test istedi sperm sayısı oldukça fazla fakat kalitesi çok düşüktü doktorumuz dış gebelikte bu yüzden dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…