Gebeliğe Hazırlık Kasım'da hsg çektirenler birbirimize umut olalım mı ? 😌

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 bucuk yıllik evliyim.14 -15 aydir bizde istiyoruz ama olmadi. doktora gittim kac defa hersey cok saglikli eşimde bende.
Anestezili Hsg cektirdim en son eylul ayinda. 2 ay oldu hala olmadim . Doktor ikinizde sagliklisiniz yasiniz genc 6 7 ay daha deneyin dedi. Denemedeyiz bizde. Insallah isteyen herkese rabbim saglikli bebekler verir 🙏
Filmden sonra adetinizde sancılı ve yoğun kanama olmuş muydu?
Bi gelişme var mı?

Hsg den sonraki umuda bende düştüm geçen hafta çektirdim açıkmış tüplerm 1.5 yıldır olmuyodu acaba dedim ufak yapışıklıklar vardıda açıldımı bu ay o güzel haberi alırmıyım diye erkenden başladım ümitlenmye allahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah en kısa zamanda hepimizin yüzü güler umarım bana doktorum bugun için estrofem e başlatto sizler hsgden sonra bişi kullandınızmı
Filmden sonra adetinizde sancılı ve yoğun kanama olmuş muydu? (İnş olmamışsınızdır,ya da en yakın zamanda kavuşursunuz meleğinize)
Bi gelişme var mı?

Kasimda bende cektirdim bana bisey vermedi aksine asilamaya gel dedi hemen ben 2 ay beklemek istedim bu ay korundum hsg cektirdigim icin ne olur ne olmaz diye estrofem ne ise yariyormus bende bu ay baslicam denemelere bakalim Bu arada dualarina Amin tez vakitte hepimiz gebe kalalim saglikli bi sekilde ve dogal yolla🤲
Filmden sonraki adetinizde sancılı ve yoğun kanama olmuş muydu? (İnş olmamışsınızdır, ya da en yakın zamanda kavuşursunuz meleğinize, hep beraber)
Bi gelişme var mı?

Hsg den sonraki umuda bende düştüm geçen hafta çektirdim açıkmış tüplerm 1.5 yıldır olmuyodu acaba dedim ufak yapışıklıklar vardıda açıldımı bu ay o güzel haberi alırmıyım diye erkenden başladım ümitlenmye allahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah en kısa zamanda hepimizin yüzü güler umarım bana doktorum bugun için estrofem e başlatto sizler hsgden sonra bişi kullandınızmı
Filmden sonra adetinizde sancılı ve yoğun kanama olmuş muydu? (İnş olmamışsınızdır, ya da en yakın zamanda kavuşuruz meleğimize)
Bi gelişme var mı?

Selam kızlar, bende 2gün önce hsg çekildim. Ağrısız diye tercih ettiğim bir sağlık kuruluşuydu. Anestezisiz ve ağrısızdı gerçekten de. Çok şükür temiz çıktı nasipse güzel haberler alalım inş hep birlikte 😊🌸
Filmden sonra adetinizde sancılı ve yoğun kanama olmuş muydu? (İnş olmamışsınızdır, ya da en yakın zamanda kavuşuruz meleğimize)
Benim ikinci adetim sancılı ve daha yoğun.

Bi gelişme var mı sizde?

X