Gebeliğe Hazırlık Kasım'da hsg çektirenler birbirimize umut olalım mı ? 😌

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öok sevindimcanım allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah hadi gözün aydın hayırlısi olsun

Aminn amin inşallah canımm tamamrn akışana bırakamıyorum hiç en rahat olduğumu sandığım ayda bile kafamda acabalar.. Hayırlısını istiyorum.. O doğru vakit bu aydır inşallahhh size de sağlıkla ilerlemesini diliyorum

Öok sevindimcanım allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah hadi gözün aydın hayırlısi olsun
İnşallah canım sağolasın. Keseyi görüp kalp atışını da duysak iyice bi oh çekicem bakalım. Ama olumsuz bişey dememiş olması beni baya rahatlattı. Çok şükür. Sizler den de en kısa zaman da hayırlı güzel haberler bekliyorum hadi bakalım dualarımdasınız

Amin canım inşallah sağolasın
Mutluluk paylaştıkça çoğalır inşallah birbirimize sirayet eder güzellikler

Geçen sene HSG çektirmiştim ben nedensiz olmuyordu, 1 seneden fazla oldu yani, temiz çıkmıştı, nedensiz olmuyor bizimde, son 2 ay üst üste kimyasal geçirdim hala beklemedeyim, HSG sonrası bende hiç bişey değişmedi ama sizlerde değişir umarım

İnşallah canım bakalım beklemelerdeyim bu ay olmaz büyük ihtimalle ama adet döneminde doktoara gittiğimizde aşılama olucam sanırım
İnşallah hiç gerek kalmaz.
Doktorum bana olumsuz hiç bişey düşünmüyorsun zihin ne düşünürse beden onu çeker. Her zaman olumlu düşüneceksin dedi biraz da kızdı açıkçası. :)
Olumlu düşünelim olumlu olsun inşallah.

Hanımlar merhaba öncelikle kisacabkk, senin adına çok sevindim inşallah sağlıkla ilerler ve istediğin mutluluğa ulaşırsın bebişin sıkı sıkı tutunsun sana adete üç gün kala ve bir gün kala test yaptım negatif çıktı şuan adetim 3 gün gecikti ara ara yoklayan hafif kasık ağrım ve yine ara ara yoklayan göğüs acım oluyor bugün 3.gün yani gecikmenin normalde olmam gereken gün olmaz işlem ertesi gün öğlene olurdum en geç acaba neden olabilir böyle birşey rahim filmini geçen ay çekilmiştim ve normal gününden önce adet olmuştum 12-13 gibi adet olurdum fakat geçen ay 9 unda oldum bu ayda böyle oldu negatifti testler anlamadım

Merhaba canım test yapsana tekrar varsa belki bebistir belli olmaz sürpriz yapar sana

Merhaba canım test yapsana tekrar varsa belki bebistir belli olmaz sürpriz yapar sana
Kuzu test yok elimde birde hafta sonu girince araya gidemedim merkeze çok uzak evim inşallah yarın falan gidebilirsem alır yaparım bizdeki sorun erkek faktörlü olduğu için bu ay hep tüp bebek yaptiririz diye düşünmüştüm hiç aklıma bile gelmedi olabileceği inşallah gecikme nedeni bebistir başka bir sorun değildir

İnşallah canım iyi düşün iyi olsun

Ah canım teşekkür ederim. Amin inşallah
Bence sağlık ocağına kan vermek daha iyi. Benim de çok hafif hafif kaşık ağırlarım olmuştu hatta varla yok arası gibi bana mı öyle geliyor acaba demiştim :) göğüslerde de öyle ara ara batma tarzı acılar oldu. Çok bariz rahatsız eden bi belirtim olmadı canım. Bence kan ver sende de bişeyler hissediyor gibiyim

Yaaa gerçekten mii hamilelerin duası kabul olur derler kuzu dua bekliyorum senden inşallah dediğin gibidir eğer varsa süpriz olucak tamamen hiç beklemedigim anda tam umudumu kestigim anda gelmiş olcak hala hissedemiyorum öyle bir şey var gibi gelmiyor ama düşününce neden olmasın

İnşallah hayırla sağlıkla gelsin canım. Ama öyle hissettim okuyunca Bende kendimde hiç belirti yokken bir anda bi hisle gidip test yaptığım da çıktı. Bi an oluyodu çok ümitli hissediyodum bu ay için bi an yok yaaaa yine olmaz diyodum. Zaten çoğu kişi de hep beklemediğim anda oldu diyor neden olmasın kiiii. Allah OL demiştir belki de

Ağzından bal akıyor kuzu ay inşallah ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…