-
- Konu Sahibi Mucizesinibekliyor
Öok sevindimcanım allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah hadi gözün aydın hayırlısi olsunKızlar selamlar, evet sabah gittik karından muayene etti önce herhangi bişey göremedik tabi. Ama rahim çok güzel kalınlaşmış 23mm olmuş sünger gibi olmuş o kadar hazır ki buraya yakında bi bebek gelir dedi. Sağ yumurtalığımdan olduğunu da gördük :) sonra kan istedi henüz daha 870 olmuş ptesi akşam verdiğim 420di. Görünmemesi cok normal dedi. Kan sonucuna göre hesap edelim sürekli git gel yapma haftaya perşembe gelirsen keseyi de görürüz inşallah dedi. Öylece ayrıldık :)
Kese göremedik ama kötü de konuşmadı çok şükür. Durumlar böyle şimdilik. Haftaya kadar bekleyeceğiz. Henüz 5haftalık bile degil daha küçük bu dedi.
Aminn amin inşallah canımmBana da bazen öyle bir his geliyordu. Hatta en çokta bu ay geldi. Bi diyordum ya olcak sanki 1dk sonra yok ya belki de hiç olmayacakAma geç olsun güç olmasın. Önemli olan sağlıklı sıhhatli bi süreç geçirmek. İnşallah isteyen bekleyenler dileyen herkese nasip olsun
İnşallah canım sağolasın. Keseyi görüp kalp atışını da duysak iyice bi oh çekicem bakalım. Ama olumsuz bişey dememiş olması beni baya rahatlattı. Çok şükür. Sizler den de en kısa zaman da hayırlı güzel haberler bekliyorum hadi bakalım dualarımdasınızÖok sevindimcanım allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah hadi gözün aydın hayırlısi olsun
Amin canım inşallah sağolasınAminn amin inşallah canımmtamamrn akışana bırakamıyorum hiç en rahat olduğumu sandığım ayda bile kafamda acabalar.. Hayırlısını istiyorum.. O doğru vakit bu aydır inşallahhh size de sağlıkla ilerlemesini diliyorum
İnşallah canımmAmin canım inşallah sağolasın
Mutluluk paylaştıkça çoğalır inşallah birbirimize sirayet eder güzellikler
İnşallah canım bakalım beklemelerdeyim bu ay olmaz büyük ihtimalle ama adet döneminde doktoara gittiğimizde aşılama olucam sanırımAmin canım inşallah sağolasın
Mutluluk paylaştıkça çoğalır inşallah birbirimize sirayet eder güzellikler
İnşallah hiç gerek kalmaz.İnşallah canım bakalım beklemelerdeyim bu ay olmaz büyük ihtimalle ama adet döneminde doktoara gittiğimizde aşılama olucam sanırım
Amin canım inşallahhİnşallah hiç gerek kalmaz.
Doktorum bana olumsuz hiç bişey düşünmüyorsun zihin ne düşünürse beden onu çeker. Her zaman olumlu düşüneceksin dedi biraz da kızdı açıkçası. :)
Olumlu düşünelim olumlu olsun inşallah.
Merhaba canım test yapsana tekrar varsa belki bebistir belli olmaz sürpriz yapar sanaHanımlar merhaba öncelikle kisacabkk, senin adına çok sevindim inşallah sağlıkla ilerler ve istediğin mutluluğa ulaşırsın bebişin sıkı sıkı tutunsun sanaadete üç gün kala ve bir gün kala test yaptım negatif çıktı şuan adetim 3 gün gecikti ara ara yoklayan hafif kasık ağrım ve yine ara ara yoklayan göğüs acım oluyor bugün 3.gün yani gecikmenin normalde olmam gereken gün olmaz işlem ertesi gün öğlene olurdum en geç acaba neden olabilir böyle birşey rahim filmini geçen ay çekilmiştim ve normal gününden önce adet olmuştum 12-13 gibi adet olurdum fakat geçen ay 9 unda oldum bu ayda böyle oldu negatifti testler anlamadım
Kuzu test yok elimde birde hafta sonu girince araya gidemedim merkeze çok uzak evim inşallah yarın falan gidebilirsem alır yaparım bizdeki sorun erkek faktörlü olduğu için bu ay hep tüp bebek yaptiririz diye düşünmüştüm hiç aklıma bile gelmedi olabileceği inşallah gecikme nedeni bebistir başka bir sorun değildirMerhaba canım test yapsana tekrar varsa belki bebistir belli olmaz sürpriz yapar sana
İnşallah canım iyi düşün iyi olsunKuzu test yok elimde birde hafta sonu girince araya gidemedim merkeze çok uzak evim inşallah yarın falan gidebilirsem alır yaparım bizdeki sorun erkek faktörlü olduğu için bu ay hep tüp bebek yaptiririz diye düşünmüştüm hiç aklıma bile gelmedi olabileceği inşallah gecikme nedeni bebistir başka bir sorun değildir
Kuzu test yok elimde birde hafta sonu girince araya gidemedim merkeze çok uzak evim inşallah yarın falan gidebilirsem alır yaparım bizdeki sorun erkek faktörlü olduğu için bu ay hep tüp bebek yaptiririz diye düşünmüştüm hiç aklıma bile gelmedi olabileceği inşallah gecikme nedeni bebistir başka bir sorun değildir
Ah canım teşekkür ederim. Amin inşallahHanımlar merhaba öncelikle kisacabkk, senin adına çok sevindim inşallah sağlıkla ilerler ve istediğin mutluluğa ulaşırsın bebişin sıkı sıkı tutunsun sanaadete üç gün kala ve bir gün kala test yaptım negatif çıktı şuan adetim 3 gün gecikti ara ara yoklayan hafif kasık ağrım ve yine ara ara yoklayan göğüs acım oluyor bugün 3.gün yani gecikmenin normalde olmam gereken gün olmaz işlem ertesi gün öğlene olurdum en geç acaba neden olabilir böyle birşey rahim filmini geçen ay çekilmiştim ve normal gününden önce adet olmuştum 12-13 gibi adet olurdum fakat geçen ay 9 unda oldum bu ayda böyle oldu negatifti testler anlamadım
Yaaa gerçekten mii hamilelerin duası kabul olur derler kuzu dua bekliyorum senden inşallah dediğin gibidir eğer varsa süpriz olucak tamamen hiç beklemedigim anda tam umudumu kestigim anda gelmiş olcak hala hissedemiyorum öyle bir şey var gibi gelmiyor ama düşününce neden olmasınAh canım teşekkür ederim. Amin inşallah
Bence sağlık ocağına kan vermek daha iyi. Benim de çok hafif hafif kaşık ağırlarım olmuştu hatta varla yok arası gibi bana mı öyle geliyor acaba demiştim :) göğüslerde de öyle ara ara batma tarzı acılar oldu. Çok bariz rahatsız eden bi belirtim olmadı canım. Bence kan ver sende de bişeyler hissediyor gibiyim
İnşallah hayırla sağlıkla gelsin canım. Ama öyle hissettim okuyuncaYaaa gerçekten mii hamilelerin duası kabul olur derler kuzu dua bekliyorum senden inşallah dediğin gibidir eğer varsa süpriz olucak tamamen hiç beklemedigim anda tam umudumu kestigim anda gelmiş olcak hala hissedemiyorum öyle bir şey var gibi gelmiyor ama düşününce neden olmasın
Ağzından bal akıyor kuzu ay inşallah yaİnşallah hayırla sağlıkla gelsin canım. Ama öyle hissettim okuyuncaBende kendimde hiç belirti yokken bir anda bi hisle gidip test yaptığım da çıktı. Bi an oluyodu çok ümitli hissediyodum bu ay için bi an yok yaaaa yine olmaz diyodum. Zaten çoğu kişi de hep beklemediğim anda oldu diyor neden olmasın kiiii. Allah OL demiştir belki de
İnşallah canım haberdar et bizleri de gelişmelerdenAğzından bal akıyor kuzu ay inşallah ya
İnşallah canım haberdar et bizleri de gelişmelerden
Naptın kuzu inşallah gelmemiştir kırmızılarAh canım 4 gün kaldı bata dün biraz karnım ağrır gibi oldu adet sancıları gibi sonra geçti. Merakla bekliyorum sen nasılsın nasıl gidiyor