- 9 Nisan 2021
- 4.918
- 6.986
- 32
- Konu Sahibi Mucizesinibekliyor
Yarın canım bat günüm heyecan dorukta sen nasılsın naptınNaptın kuzu inşallah gelmemiştir kırmızılar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın canım bat günüm heyecan dorukta sen nasılsın naptınNaptın kuzu inşallah gelmemiştir kırmızılar
Tam günümü yarın? Benim karnım ağrıyor 16 sı günüm ama 3 erken. Olduğum için karın ağrısı normal zamanda başladı geliyor yani bende kırmızılarYarın canım bat günüm heyecan dorukta sen nasılsın naptın
Evet kuzum bat bugün ama şuan için tam belirti yok arada adet olcakmışım gibi sancılar geliyorr gidiyor. Pozitifleri görene kadar devam etcez kuzummTam günümü yarın? Benim karnım ağrıyor 16 sı günüm ama 3 erken. Olduğum için karın ağrısı normal zamanda başladı geliyor yani bende kırmızılar
Hadi bakalım hayırlısıEvet kuzum bat bugün ama şuan için tam belirti yok arada adet olcakmışım gibi sancılar geliyorr gidiyor. Pozitifleri görene kadar devam etcez kuzumm
Ayy çok merak ediyorum seni yok dimi bişey kesin hamilesinEvet kuzum bat bugün ama şuan için tam belirti yok arada adet olcakmışım gibi sancılar geliyorr gidiyor. Pozitifleri görene kadar devam etcez kuzumm
Kuzumm gündüz kahverengi lekelenme oldu bi iki güne adet olurum kesin keşkeee keşke tutsaydı bu ayAyy çok merak ediyorum seni yok dimi bişey kesin hamilesin
Sen adet oldun mu canım. Bu ay neler deneyeceksin. Kaç ay oldu denemeye başlayalıAyy çok merak ediyorum seni yok dimi bişey kesin hamilesin
E kahverengi lekelenme olduysa yerleşme dir işte ben öyle biliyorum yani senin hep böylemi oluyorKuzumm gündüz kahverengi lekelenme oldu bi iki güne adet olurum kesin keşkeee keşke tutsaydı bu ay
Canım benim durumum biraz farklı aslında benim çocuğum var ama işte tekrar düşünmüştük 4 yıldır olmuyor miyomlar dan dolayı 2 defa ameliyat oldum kimi doktor diyorki miyomla hamile kalanda var kimisi çok zor diyor ben artık bıraktım bişeyler yapmayı en son geçen ay hsg çektirdim işte daha da bişey yaptırmayı düşünüyorum tekrar ameliyat olamam bu saatten sonra yaş olmuş 38, 40 A kadar beklerim korunmasız sonra zaten o yaştan sonra hormonlar biter tükenir böyle yani bende durumlar hayırlısı Rabbim olmayanlara versin inşallahSen adet oldun mu canım. Bu ay neler deneyeceksin. Kaç ay oldu denemeye başlayalı
İlk aylar olsa aşırı umut edip hemen test yapardım ama artık biliyorum ki kahverengi lekelenme gelin bi iki güne adet oluyorumE kahverengi lekelenme olduysa yerleşme dir işte ben öyle biliyorum yani senin hep böylemi oluyor
Anladımm canım Allah bağışlasın ne güzel bir kere yaşamışsın o duyguyu inşallah tez zamanda tekrar yaşarsınn miyomlar da direkt engel değil soğan kürü denediniz mi hiç.Canım benim durumum biraz farklı aslında benim çocuğum var ama işte tekrar düşünmüştük 4 yıldır olmuyor miyomlar dan dolayı 2 defa ameliyat oldum kimi doktor diyorki miyomla hamile kalanda var kimisi çok zor diyor ben artık bıraktım bişeyler yapmayı en son geçen ay hsg çektirdim işte daha da bişey yaptırmayı düşünüyorum tekrar ameliyat olamam bu saatten sonra yaş olmuş 38, 40 A kadar beklerim korunmasız sonra zaten o yaştan sonra hormonlar biter tükenir böyle yani bende durumlar hayırlısı Rabbim olmayanlara versin inşallah
Evet canım herkes tatsın inşallah herkese nasip olsun. Soğan kürü denedim 1 defa Bi işe yaramadı sonrada miyomları büyüttüğünü duydum birdaha da yapmadım o tarz şeylere çok güvenmiyorum açıkçası kimine iyi gelen kimine kötü geliyor riskli bence. İnşallah sana ve senin gibi evlat hasreti çekenlere tez zamanda hayırlısı ile versin inşallah inşallahAnladımm canım Allah bağışlasın ne güzel bir kere yaşamışsın o duyguyu inşallah tez zamanda tekrar yaşarsınn miyomlar da direkt engel değil soğan kürü denediniz mi hiç.
Benim 1 tane bi olsa valla 2. İçin yıpratmam kendimi. Bence her kadının en az bir kere bu duyguyu tatmaya hakkı var.Allahım nolur nasip ett
Haklısın canım o tarz şeyler herkes te aynı etkiyi yapmıyor. İnşalahhh canımmEvet canım herkes tatsın inşallah herkese nasip olsun. Soğan kürü denedim 1 defa Bi işe yaramadı sonrada miyomları büyüttüğünü duydum birdaha da yapmadım o tarz şeylere çok güvenmiyorum açıkçası kimine iyi gelen kimine kötü geliyor riskli bence. İnşallah sana ve senin gibi evlat hasreti çekenlere tez zamanda hayırlısı ile versin inşallah inşallah
Nasıl gidiyor güzel anneİnşallah hayırla sağlıkla gelsin canım. Ama öyle hissettim okuyunca Bende kendimde hiç belirti yokken bir anda bi hisle gidip test yaptığım da çıktı. Bi an oluyodu çok ümitli hissediyodum bu ay için bi an yok yaaaa yine olmaz diyodum. Zaten çoğu kişi de hep beklemediğim anda oldu diyor neden olmasın kiiii. Allah OL demiştir belki de
iki gündür kahverengi bi kanama başladı canım, agrım da var adet olacak gibi. Doktor bu hafta ağrın ve lekelenmelerin olabilir endişe etme dese de yine de tedirginim biraz. Yarın olsa da artık biraz netleşse bişeyler diye dua ediyorum sende nedir durumlarNasıl gidiyor güzel anne
Doktor öyle dediyse stres yapma canım ya bişey olmaz Allah İn izniyle yarın doktor randevunmu vardı? Benim yarın bat günü ağrım falan yok hiç bişey yok yani boşiki gündür kahverengi bi kanama başladı canım, agrım da var adet olacak gibi. Doktor bu hafta ağrın ve lekelenmelerin olabilir endişe etme dese de yine de tedirginim biraz. Yarın olsa da artık biraz netleşse bişeyler diye dua ediyorum sende nedir durumlar
Öyle söyledi geçen gittiğimde. İnşallah önemsiz bişeydir. Evet canım yarın randevum var öğleden sonra. Hayırlı güzel haberlerle geleyim dua edin benim içinDoktor öyle dediyse stres yapma canım ya bişey olmaz Allah İn izniyle yarın doktor randevunmu vardı? Benim yarın bat günü ağrım falan yok hiç bişey yok yani boş
İnan dualarım seninle hep aklımda.Öyle söyledi geçen gittiğimde. İnşallah önemsiz bişeydir. Evet canım yarın randevum var öğleden sonra. Hayırlı güzel haberlerle geleyim dua edin benim için
Normalde ağrın olurmuydu peki yani herhangi bi farklılık hissediyor musun. İnşallah içerde sürpriz gelişmeler oluyordur
Ay Allah razı olsun canım benimİnan dualarım seninle hep aklımda.
Aslında karnım ağrırdı normalde ama hiç bişey yok sadece belim ağrıyor çok fena ve yüzümde sivilceler çıktı ilk defa ilk gebeliği de de olmuştu sivilce hatta cildiyeciye gidince öğrendim hamile olduğumu ya aslında belirti düşünmek istemiyorum umudum yok çünkü ama tabi Allah büyük
Sendende Allah razı olsun inşallahAy Allah razı olsun canım benim
Rabbim hepimizi tez zamanda sevindirsin inşallah. Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Sivilce sende büyük bi belirti o zaman. Hadi bakalım yarınlar güzelliklerle gelsin o zaman