Gebeliğe Hazırlık Kasım'da hsg çektirenler birbirimize umut olalım mı ? 😌

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa ne güzel hayırlı olsun bi ilaç filan kullandınızmı acaba gebelik için hsgden sonra
Evet. Eylülde hsg çekildim. Kasımda aşılama yaptirdim, kimyasal sonuçlandı ( klomen ve ovitrille kullandım) Aralıkta yine aşılama yapılacaktı, klomen kullandım. Doktor aşılama yapmak istemedi tek yumurta vardı. Bu kez çatlatma iğnesi vurulmadım. Hiç beklemiyordum ama doğal yolla ve tek ilişki ile hamile kaldım.

Biraz sorunlu gibi duruyor artış açısından ama ben doktor değilim umarım yanılıyorumdur ve sağlıklı ilerler. Peki doktorunla konuştun mu?

Biraz sorunlu gibi duruyor artış açısından ama ben doktor değilim umarım yanılıyorumdur ve sağlıklı ilerler. Peki doktorunla konuştun mu?
Hayır henüz gidemedim en erken perşembe gününe alabildim hala bekliyorum az kaldı bakalım. İnşallah hayırla sonuçlanır. O yüzden sevinemiyorum bile öğrendiğimden beri çile çekiyorum desem yeridir :)

Bende 1 aralıkta çekildim bu ay ümidim vardı olmadı belki ocak uğurlu gelir hayırlsıı bakalım

Merak etme kese gördüm ama aynı durumdayım. Boş gebelik olabilir mi acaba diye düsünüyorm hehe ama ne araştırırsak ya da ne kadar endişe edersek edelim, olacak olanın önüne geçemeyiz. En azindan hamile kalıyoruz hayırlı ve sağlıklı olacaksa devam etsin, tek temennim bu hepimiz için.

Aynen öyle canım ya. Rabbim hayırlı olanı nasip etsin. İnşallah gönlümüzce olsun her şey

Garip ama insanin hic umudunun olmadiği ayda oluyor benim öyle oldu. Ne yap et de amaan bu ay mümkün değil zaten diye düsün o zaman olacak işte
Bu ay öle düşünüyorum çünki değerlendiremedim ovülasyon günlerini önümüzdeki aya artık bakalım allah kucağına almayı nasip etsin banada dua edin hamilelerin duası kabul olur derler

İşte benim gibi durumda olan biri hsgden kaç gün sonra geldi sonrası devamı oldu mu hiç..
Benimde hsg den 9 gün sonra bata 11 gün varken o tarz lekelenme oldu sonra bida olmadı hiç. Bu ara aşırı gaz sıkıntısı var. İnşallah yerleşme kanaması yaşamışızdır..ama hsgden dolayı da olabilir umutlanmak istemiyorumm

25 yasında mısın ? Senin 10 defa çocuğun olur yaw ben 35 yasindayım.
O kadar tedavi aşanalrından geçtikten sonra olmuyo olmuyo pskoljisi yoruyo insanı 19 aylık evliyim hiç korunmamaya karşın olmayınca ya hiç olmazsa diye korkuyo insan allahım isteyen herkese versin inşallah önümüzdeki ay bende aşılama olucam sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…