- 5 Mart 2018
- 375
- 158
- 41
-
- Konu Sahibi Mucizesinibekliyor
Canım ben 1 aralıkta hsg oldum o ay adet oldum 8 gün sürdü adetim ama 2 gün leke geldi az az. Şimdiki lekelenmem adete 14 gün varken oldu 1 defa oldu sabah lavaboda farkettim bidaha da olmadı şimdi bu ay 3 gün erken adet olduğumu varsayarsak ki 3 gün erken olurum hep nadirdir gününde olduğum 13ünde olmam lazım hadi 14ünde diyelim bakalım gerçi ben imkansız diyorum hiç ümidim Yok bu defa belirti falanda dinlemeyeceğim olursa olur napim artık. Rahimde miyom var benim 5, 6 adet 2 defa da miyom ameliyatı oldum doktor zor dedi ameliyat da olmak istemiyorum artık. Böyle işte Rabbim sizlere nasip etsin inşallah en kısa zamanda hayırlısı ileİşte benim gibi durumda olan birihsgden kaç gün sonra geldi sonrası devamı oldu mu hiç..
Benimde hsg den 9 gün sonra bata 11 gün varken o tarz lekelenme oldu sonra bida olmadı hiç. Bu ara aşırı gaz sıkıntısı var. İnşallah yerleşme kanaması yaşamışızdır..ama hsgden dolayı da olabilir umutlanmak istemiyorumm
Anladım canımm bu 2. Ayın yani. Ben de de kist var doktor direkt engel değil diyor ama 1 yıldır da olmuyor. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Ameliyata gerek kalmadan mucizen seninşe olur inşallahCanım ben 1 aralıkta hsg oldum o ay adet oldum 8 gün sürdü adetim ama 2 gün leke geldi az az. Şimdiki lekelenmem adete 14 gün varken oldu 1 defa oldu sabah lavaboda farkettim bidaha da olmadı şimdi bu ay 3 gün erken adet olduğumu varsayarsak ki 3 gün erken olurum hep nadirdir gününde olduğum 13ünde olmam lazım hadi 14ünde diyelim bakalım gerçi ben imkansız diyorum hiç ümidim Yok bu defa belirti falanda dinlemeyeceğim olursa olur napim artık. Rahimde miyom var benim 5, 6 adet 2 defa da miyom ameliyatı oldum doktor zor dedi ameliyat da olmak istemiyorum artık. Böyle işte Rabbim sizlere nasip etsin inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile
Amin inşallah canım. Evet 2.ay olacak kist olup gebe kalan çok ya sende kavuşursun inşallah bebeğine.Anladım canımm bu 2. Ayın yani. Ben de de kist var doktor direkt engel değil diyor ama 1 yıldır da olmuyor. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Ameliyata gerek kalmadan mucizen seninşe olur inşallah
Canim duamız seninle güzel haberlerini bekliyoruz bugün doktor randevum sanırım bizleri de haberdar etHayır henüz gidemedim en erken perşembe gününe alabildim hala bekliyorum az kaldı bakalım. İnşallah hayırla sonuçlanır. O yüzden sevinemiyorum bile öğrendiğimden beri çile çekiyorum desem yeridir :)
Canım merhaba merak ettim ne yaptın güzel haberlerin vardır inşallahAhh bizde onlardan biri olalım inşallah amiiiin
Sağolasın canım
Canım nasıl oldu naptınCanım benim sağolasınhaberdar ederim muhakkak.
Merhaba canım nasıl gidiyor varmı Bi gelişmeİşte benim gibi durumda olan birihsgden kaç gün sonra geldi sonrası devamı oldu mu hiç..
Benimde hsg den 9 gün sonra bata 11 gün varken o tarz lekelenme oldu sonra bida olmadı hiç. Bu ara aşırı gaz sıkıntısı var. İnşallah yerleşme kanaması yaşamışızdır..ama hsgden dolayı da olabilir umutlanmak istemiyorumm
Sevindim canım 4 haftalık bile değil bence seni Bebiş oyüzden karından gözükmez hayırlısı bakalım kendini yorma dikkat etKızlar selamlar, evet sabah gittik karından muayene etti önce herhangi bişey göremedik tabi. Ama rahim çok güzel kalınlaşmış 23mm olmuş sünger gibi olmuş o kadar hazır ki buraya yakında bi bebek gelir dedi. Sağ yumurtalığımdan olduğunu da gördük :) sonra kan istedi henüz daha 870 olmuş ptesi akşam verdiğim 420di. Görünmemesi cok normal dedi. Kan sonucuna göre hesap edelim sürekli git gel yapma haftaya perşembe gelirsen keseyi de görürüz inşallah dedi. Öylece ayrıldık :)
Kese göremedik ama kötü de konuşmadı çok şükür. Durumlar böyle şimdilik. Haftaya kadar bekleyeceğiz. Henüz 5haftalık bile degil daha küçük bu dedi.
Ah canım 4 gün kaldı bata dün biraz karnım ağrır gibi oldu adet sancıları gibi sonra geçti. Merakla bekliyorum sen nasılsın nasıl gidiyorMerhaba canım nasıl gidiyor varmı Bi gelişme
Olumlu konuşması çok güzel perşembe keseyi görürsünüz inşallahKızlar selamlar, evet sabah gittik karından muayene etti önce herhangi bişey göremedik tabi. Ama rahim çok güzel kalınlaşmış 23mm olmuş sünger gibi olmuş o kadar hazır ki buraya yakında bi bebek gelir dedi. Sağ yumurtalığımdan olduğunu da gördük :) sonra kan istedi henüz daha 870 olmuş ptesi akşam verdiğim 420di. Görünmemesi cok normal dedi. Kan sonucuna göre hesap edelim sürekli git gel yapma haftaya perşembe gelirsen keseyi de görürüz inşallah dedi. Öylece ayrıldık :)
Kese göremedik ama kötü de konuşmadı çok şükür. Durumlar böyle şimdilik. Haftaya kadar bekleyeceğiz. Henüz 5haftalık bile degil daha küçük bu dedi.
Teşekkür ederim canım benim. Eksik olmayınSevindim canım 4 haftalık bile değil bence seni Bebiş oyüzden karından gözükmez hayırlısı bakalım kendini yorma dikkat et
İnşallahOlumlu konuşması çok güzel perşembe keseyi görürsünüz inşallahsiz erken mi öğrendiniz gebeliğinizi
Erken öğrenince de o problem diyorlar sabırla beklemek.. O yüzden ben 3-5gün geçmesini beklicem gebelik testlerinde negatif görmek beni çok yıpratıyor.içinizi ferah tutun stres yapmamaya çalışıp bebeğinizin rahatça tutunmasına odaklanınİnşallahevet hem de baya erken öğrendim. Adetime 6-7 gün vardı hemen hemen bekle bekle zaman geçmedi, geçmedikçe stres yaptım Şimdi daha iyiyim çok şükür
İnnnşalll ama inşallah adet olmazsın ve hamile kalırsın bu ay.Ah canım 4 gün kaldı bata dün biraz karnım ağrır gibi oldu adet sancıları gibi sonra geçti. Merakla bekliyorum sen nasılsın nasıl gidiyor
Ben de bu hsg den dolayı biraz ümitliyim ama yine de tabi ki de olmayadabilir. Bu ay kaç yumurtam oldu ne kadar gelişti çatladı mı hiç bilmiyorum karambole olduİnnnşalll ama inşallah adet olmazsın ve hamile kalırsın bu ay.Ben aynı Bi değişiklik yok 7, 8 gün var daha zaten ki demiştim ümidim yok artık sizlerin haberleriyle sevineceğim inşallah
İnşallah olur böyle karambol olunca daha güzel olur hayırlısı inşallahBen de bu hsg den dolayı biraz ümitliyim ama yine de tabi ki de olmayadabilir. Bu ay kaç yumurtam oldu ne kadar gelişti çatladı mı hiç bilmiyorum karambole oldubu ay olmamış olursa tekrar ilaç iğne tedavisi isticem. Sizin de hiç belli olmaz haberinizi alırız inşallahh
Bana da bazen öyle bir his geliyordu. Hatta en çokta bu ay geldi. Bi diyordum ya olcak sanki 1dk sonra yok ya belki de hiç olmayacakBazen o kadar umutsuz hiseediyorum ki hiç hamile kalamıcak mışım gibi hissediyorum, bazen de değişik bi umut oluyor Allahım nasip edecek sabret dua et diyorum kendime.. Resmen çift kişilikli gibi oldum şu süreçtee
Erken öğrenince de o problem diyorlar sabırla beklemek.. O yüzden ben 3-5gün geçmesini beklicem gebelik testlerinde negatif görmek beni çok yıpratıyor.içinizi ferah tutun stres yapmamaya çalışıp bebeğinizin rahatça tutunmasına odaklanınbol su içip dinlenmeye çalışın şu aşamada Allahım nolur darısı bizlereee