Gebeliğe Hazırlık Kasım'da hsg çektirenler birbirimize umut olalım mı ? 😌

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım hiç belirti vs arama tamamen doğal yaşa hiç birşey yok gibi devam et hayatına benim takibim ilk ogrendigimden başlarsa 3 hafta falan sürdü ama nasip değilmiş en azından kolay atlattım inşallah güzel ilerler herşey duam seninle kuzucum bizide haberdar et mutlaka

Oluruna bırakmaya çalışıyorum ama içim içimi yiyo bi taraftan. 5gün sonra dün kan verdim 420 çıktı. %60a yakın bi oranda artış oluyo sanırım. Sence nasıl?

Canım seninki ilk öğrendiğinde yeni tutunmuş rahime bence ancak yükselmiştir dış gebelik olamaz artık heralde gözün aydın bundan sonra 1000lere çıkar inşallah
Ay inşallah canım ya. Yükseliyor ama herkes kaç binlerden bahsedince benim cok azmış gibi geliyo yine moral bozacak bişeyler buluyorum kendime. Perşembe gelse de artık bi iç açıcı bişey dese doktorda

Ay inşallah canım ya. Yükseliyor ama herkes kaç binlerden bahsedince benim cok azmış gibi geliyo yine moral bozacak bişeyler buluyorum kendime. Perşembe gelse de artık bi iç açıcı bişey dese doktorda
bence dış gebelik olsa bu rakamlara geldiğinde ağrı sancı yaoardı canım ya var bence rahat ol bebeişin senle bence inşallah öyledirr az kaldı doktorada yeni Yeni döllenmiş bence Ya

bence dış gebelik olsa bu rakamlara geldiğinde ağrı sancı yaoardı canım ya var bence rahat ol bebeişin senle bence inşallah öyledirr az kaldı doktorada yeni Yeni döllenmiş bence Ya
Bende biraz öyle düşünüyorum aslında. Sıkıntılı bi yerdeyse büyüdükçe baskılar sorun çıkarır diye düşünerek her lavaboya gitmem de akıntılara falan dikkatle bakıyorum kanama vs olur gözümden kaçmasın diye. Rabbim yardımcımız olsun. Ama size tavsiyem erkenden öğrenmek için uğraşmayın en az 1 hafta geçsin kızlar adetiniz. Yoksa delirmemek elde değil :)

Merhaba, sağlıkla doğsun inşallah.

Bende aralık 8de çekildim hemen arkasından bi gebelik oluştu ama henüz doktora gidemedim bakalım
Hayırlı olsun. Sağlıklı ilerlesin insallah. Benim de çok yeni. Daha bugün keseyi gördüm. Burda her olumsuz şeyi okumaktan gebeliğe sevinemiyorum Kalp atişi duyunca biraz rahatlayacağım umarımmm.

Hayırlı olsun. Sağlıklı ilerlesin insallah. Benim de çok yeni. Daha bugün keseyi gördüm. Burda her olumsuz şeyi okumaktan gebeliğe sevinemiyorum Kalp atişi duyunca biraz rahatlayacağım umarımmm.
İnşallah. Bende öyle internette okuyorum okuyorum sonra geliyorum kızlardan teselli bekliyorum sagolsunlar Perşembe benim de randevum var bakalım ne olacak. Senin beta nasıl ilerledi canım.

İnşallah. Bende öyle internette okuyorum okuyorum sonra geliyorum kızlardan teselli bekliyorum sagolsunlar Perşembe benim de randevum var bakalım ne olacak. Senin beta nasıl ilerledi canım.
24 Aralık 281, 26 aralık 675 çıkmıştı. Daha fazla beta baktirmadı doktorum. Senin nasil ?

Öyle valla bende bu ay saldım hayırlısı vakti saati bellidir sende rahatla germe kendini

24 Aralık 281, 26 aralık 675 çıkmıştı. Daha fazla beta baktirmadı doktorum. Senin nasil ?
En çokta şu betadan çekiyorum zaten şu ara. Gittim erken erken öğrendim adete 4-5 gün vardı. 43 çıktı ilk sonra başka yerde verdim 66-105. Doktor en doğru sonucu adet geçince alırız deyince bende kendi kendime çok sıkıntı yapınca biraz ara verdim 5gün sonunda dün yine verdim 420 çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…