- 18 Nisan 2021
- 14.869
- 46.237
-
- Konu Sahibi Mucizesinibekliyor
Benim çekimim aşırı rahattı kuzu hatta bu muydu ya bitti mi gerçekten falan oldum. 3 gün kahve leke geldi, bugün bitti.Kiz bende de agri oldu kanamam oldu 3 4 gün gecmeyince ilaç içtim öyle geçti hatta
Ben anestezili oldum hiç bilmiyorum o yuzdenBenim çekimim aşırı rahattı kuzu hatta bu muydu ya bitti mi gerçekten falan oldum. 3 gün kahve leke geldi, bugün bitti.
Ben anestezi almaktan da korkuyorum yaBen anestezili oldum hiç bilmiyorum o yuzden
Bende korkarak yaptım hatta son an değişecektim eşim istemediBen anestezi almaktan da korkuyorum ya
Canım hiç belirti vs arama tamamen doğal yaşa hiç birşey yok gibi devam et hayatına benim takibim ilk ogrendigimden başlarsa 3 hafta falan sürdü ama nasip değilmiş en azından kolay atlattım inşallah güzel ilerler herşey duam seninle kuzucum bizide haberdar et mutlaka3 kez kan verdim en son 43ile öğrendim, 66-105 oldu. Aşırı stres ve sıkıntı yaptım birde bire. Sonra bi doktor en doğru sonucu adet gecikince alırız gibi bişey dedi. Bende bekleme kadarı aldım. En son geçtiğimiz çarşamba verdim. Bugün tekrar vericem perşembe de doktor randevum var canım. Peki senin takibin ne kadar sürmüştü yaklaşık. Kese vs hiç birşey görünmemişmiydi benimde ilk tecrübem bu gebelik durumu iç dış her neyse ilk tecrübem olacak. İnşallah güzel geçer herşey. Şuan belirti bile yok nerdeyse arada minik kasık göbek agrıları oluyor. Ne baş dönmesi ne bulantı. Acaba yükselmiyor da mı belirti yok diye düşünüyorum artık :) hakkımız da hayırlısı olsun canım
Oluruna bırakmaya çalışıyorum ama içim içimi yiyo bi taraftan. 5gün sonra dün kan verdim 420 çıktı. %60a yakın bi oranda artış oluyo sanırım. Sence nasıl?Canım hiç belirti vs arama tamamen doğal yaşa hiç birşey yok gibi devam et hayatına benim takibim ilk ogrendigimden başlarsa 3 hafta falan sürdü ama nasip değilmiş en azından kolay atlattım inşallah güzel ilerler herşey duam seninle kuzucum bizide haberdar et mutlaka
Canım seninki ilk öğrendiğinde yeni tutunmuş rahime bence ancak yükselmiştir dış gebelik olamaz artık heralde gözün aydın bundan sonra 1000lere çıkar inşallah29 Aralıkta 105ti. Bugün verdim 420 çıkmış. Her kan sonucun da bi devriliyorum
Ay inşallah canım ya.Canım seninki ilk öğrendiğinde yeni tutunmuş rahime bence ancak yükselmiştir dış gebelik olamaz artık heralde gözün aydın bundan sonra 1000lere çıkar inşallah
Canim inşallah bu şekilde artmaya devam eder iyi gibi görünüyor sonucOluruna bırakmaya çalışıyorum ama içim içimi yiyo bi taraftan. 5gün sonra dün kan verdim 420 çıktı. %60a yakın bi oranda artış oluyo sanırım. Sence nasıl?
bence dış gebelik olsa bu rakamlara geldiğinde ağrı sancı yaoardı canım ya var bence rahat ol bebeişin senle bence inşallah öyledirr az kaldı doktorada yeni Yeni döllenmiş bence YaAy inşallah canım ya.Yükseliyor ama herkes kaç binlerden bahsedince benim cok azmış gibi geliyo yine moral bozacak bişeyler buluyorum kendime. Perşembe gelse de artık bi iç açıcı bişey dese doktorda
İnşallah canım inşallah. Dualarımız hepimiz için, sağlıklaCanim inşallah bu şekilde artmaya devam eder iyi gibi görünüyor sonuc
Bende biraz öyle düşünüyorum aslında. Sıkıntılı bi yerdeyse büyüdükçe baskılar sorun çıkarır diye düşünerek her lavaboya gitmem de akıntılara falan dikkatle bakıyorum kanama vs olur gözümden kaçmasın diye. Rabbim yardımcımız olsun. Ama size tavsiyem erkenden öğrenmek için uğraşmayın en az 1 hafta geçsin kızlar adetiniz. Yoksa delirmemek elde değil :)bence dış gebelik olsa bu rakamlara geldiğinde ağrı sancı yaoardı canım ya var bence rahat ol bebeişin senle bence inşallah öyledirr az kaldı doktorada yeni Yeni döllenmiş bence Ya
Merhaba, sağlıkla doğsun inşallah.Merhaba kızlar, eylülde hsg çekildim. Aralıkta hamile kaldım
Hayırlı olsun. Sağlıklı ilerlesin insallah. Benim de çok yeni. Daha bugün keseyi gördüm. Burda her olumsuz şeyi okumaktan gebeliğe sevinemiyorumMerhaba, sağlıkla doğsun inşallah.
Bende aralık 8de çekildim hemen arkasından bi gebelik oluştu ama henüz doktora gidemedim bakalım
İnşallah. Bende öyle internette okuyorum okuyorum sonra geliyorum kızlardan teselli bekliyorum sagolsunlarHayırlı olsun. Sağlıklı ilerlesin insallah. Benim de çok yeni. Daha bugün keseyi gördüm. Burda her olumsuz şeyi okumaktan gebeliğe sevinemiyorumKalp atişi duyunca biraz rahatlayacağım umarımmm.
24 Aralık 281, 26 aralık 675 çıkmıştı. Daha fazla beta baktirmadı doktorum. Senin nasil ?İnşallah. Bende öyle internette okuyorum okuyorum sonra geliyorum kızlardan teselli bekliyorum sagolsunlarPerşembe benim de randevum var bakalım ne olacak. Senin beta nasıl ilerledi canım.
Öyle valla bende bu ay saldım hayırlısı vakti saati bellidir sende rahatla germe kendiniBende biraz öyle düşünüyorum aslında. Sıkıntılı bi yerdeyse büyüdükçe baskılar sorun çıkarır diye düşünerek her lavaboya gitmem de akıntılara falan dikkatle bakıyorum kanama vs olur gözümden kaçmasın diye. Rabbim yardımcımız olsun. Ama size tavsiyem erkenden öğrenmek için uğraşmayın en az 1 hafta geçsin kızlar adetiniz. Yoksa delirmemek elde değil :)
Yaa ne güzel hayırlı olsun bi ilaç filan kullandınızmı acaba gebelik için hsgden sonraMerhaba kızlar, eylülde hsg çekildim. Aralıkta hamile kaldım
En çokta şu betadan çekiyorum zaten şu ara. Gittim erken erken öğrendim adete 4-5 gün vardı. 43 çıktı ilk sonra başka yerde verdim 66-105. Doktor en doğru sonucu adet geçince alırız deyince bende kendi kendime çok sıkıntı yapınca biraz ara verdim 5gün sonunda dün yine verdim 420 çıktı24 Aralık 281, 26 aralık 675 çıkmıştı. Daha fazla beta baktirmadı doktorum. Senin nasil ?