- 11 Ağustos 2021
- 1.355
- 1.681
- Konu Sahibi Mucizesinibekliyor
Aynen öyle canım. Sağlıkla gelsin de en doğru zamanını Allah bilir. Rahatlamaya çalışıyorumÖyle valla bende bu ay saldım hayırlısı vakti saati bellidir sende rahatla germe kendini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle canım. Sağlıkla gelsin de en doğru zamanını Allah bilir. Rahatlamaya çalışıyorumÖyle valla bende bu ay saldım hayırlısı vakti saati bellidir sende rahatla germe kendini
Az kalmış zaten doktoraAynen öyle canım. Sağlıkla gelsin de en doğru zamanını Allah bilir. Rahatlamaya çalışıyorum
Evet canım hayırlısı hakkımız daAz kalmış zaten doktora
Evet. Eylülde hsg çekildim. Kasımda aşılama yaptirdim, kimyasal sonuçlandı ( klomen ve ovitrille kullandım) Aralıkta yine aşılama yapılacaktı, klomen kullandım. Doktor aşılama yapmak istemedi tek yumurta vardı. Bu kez çatlatma iğnesi vurulmadım. Hiç beklemiyordum ama doğal yolla ve tek ilişki ile hamile kaldım.Yaa ne güzel hayırlı olsun bi ilaç filan kullandınızmı acaba gebelik için hsgden sonra
Biraz sorunlu gibi duruyor artış açısından ama ben doktor değilim umarım yanılıyorumdur ve sağlıklı ilerler. Peki doktorunla konuştun mu?En çokta şu betadan çekiyorum zaten şu ara. Gittim erken erken öğrendim adete 4-5 gün vardı. 43 çıktı ilk sonra başka yerde verdim 66-105. Doktor en doğru sonucu adet geçince alırız deyince bende kendi kendime çok sıkıntı yapınca biraz ara verdim 5gün sonunda dün yine verdim 420 çıktı
Hayır henüz gidemedim en erken perşembe gününe alabildim hala bekliyorum az kaldı bakalım. İnşallah hayırla sonuçlanır. O yüzden sevinemiyorum bile öğrendiğimden beri çile çekiyorum desem yeridir :)Biraz sorunlu gibi duruyor artış açısından ama ben doktor değilim umarım yanılıyorumdur ve sağlıklı ilerler. Peki doktorunla konuştun mu?
Bende 1 aralıkta çekildim bu ay ümidim vardı olmadı belki ocak uğurlu gelir hayırlsıı bakalımEvet. Eylülde hsg çekildim. Kasımda aşılama yaptirdim, kimyasal sonuçlandı ( klomen ve ovitrille kullandım) Aralıkta yine aşılama yapılacaktı, klomen kullandım. Doktor aşılama yapmak istemedi tek yumurta vardı. Bu kez çatlatma iğnesi vurulmadım. Hiç beklemiyordum ama doğal yolla ve tek ilişki ile hamile kaldım.
Merak etme kese gördüm ama aynı durumdayım. Boş gebelik olabilir mi acaba diye düsünüyorm hehe ama ne araştırırsak ya da ne kadar endişe edersek edelim, olacak olanın önüne geçemeyiz. En azindan hamile kalıyoruz hayırlı ve sağlıklı olacaksa devam etsin, tek temennim bu hepimiz için.Hayır henüz gidemedim en erken perşembe gününe alabildim hala bekliyorum az kaldı bakalım. İnşallah hayırla sonuçlanır. O yüzden sevinemiyorum bile öğrendiğimden beri çile çekiyorum desem yeridir :)
Garip ama insanin hic umudunun olmadiği ayda oluyor benim öyle oldu. Ne yap et de amaan bu ay mümkün değil zaten diye düsün o zaman olacak işteBende 1 aralıkta çekildim bu ay ümidim vardı olmadı belki ocak uğurlu gelir hayırlsıı bakalım
Aynen öyle canım ya. Rabbim hayırlı olanı nasip etsin. İnşallah gönlümüzce olsun her şeyMerak etme kese gördüm ama aynı durumdayım. Boş gebelik olabilir mi acaba diye düsünüyorm hehe ama ne araştırırsak ya da ne kadar endişe edersek edelim, olacak olanın önüne geçemeyiz. En azindan hamile kalıyoruz hayırlı ve sağlıklı olacaksa devam etsin, tek temennim bu hepimiz için.
Şimdi dolanirken aşağıdaki gibi kan değerlerine sahip olup, konu sonunda sağlıklı doğum yapan birine denk geldim. Değerleri iletiyorum.Aynen öyle canım ya. Rabbim hayırlı olanı nasip etsin. İnşallah gönlümüzce olsun her şey
Ahh bizde onlardan biri olalım inşallah amiiiinŞimdi dolanirken aşağıdaki gibi kan değerlerine sahip olup, konu sonunda sağlıklı doğum yapan birine denk geldim. Değerleri iletiyorum.
14 Şubat 238 18 şubat 503 26 subat 3200
Bu ay öle düşünüyorum çünki değerlendiremedim ovülasyon günlerini önümüzdeki aya artık bakalım allah kucağına almayı nasip etsin banada dua edin hamilelerin duası kabul olur derlerGarip ama insanin hic umudunun olmadiği ayda oluyor benim öyle oldu. Ne yap et de amaan bu ay mümkün değil zaten diye düsün o zaman olacak işte
Tam olarak adetin geçeli kaç gün oldu canım aşa yukarı kaç günlük hamile sayılıyosunAhh bizde onlardan biri olalım inşallah amiiiin
Sağolasın canım
25 yasında mısın ? Senin 10 defa çocuğun olur yaw ben 35 yasindayım.Bu ay öle düşünüyorum çünki değerlendiremedim ovülasyon günlerini önümüzdeki aya artık bakalım allah kucağına almayı nasip etsin banada dua edin hamilelerin duası kabul olur derler
Tam olarak adetin geçeli kaç gün oldu canım aşa yukarı kaç günlük hamile sayılıyosun
Hesaplarıma göre bugün 5.haftaya girdim. 4+7 gibi bişey yani adetim geçeli de bugün 7.gün canımTam olarak adetin geçeli kaç gün oldu canım aşa yukarı kaç günlük hamile sayılıyosun
İşte benim gibi durumda olan biri hsgden kaç gün sonra geldi sonrası devamı oldu mu hiç..Merhaba kızlar yeni yılınız kutlu olsun bu gün bata 14 gün var lavobada peçeteye gelen pembemsi kahverengi akıntım oldu hsg den dolayı heralde yaşayan varmı bende öyle ara kanama falanda olmaz hiç kesin hsg den dolayı oldu sıkıntı mı var Acaba sizde de oldumu hiç
O kadar tedavi aşanalrından geçtikten sonra olmuyo olmuyo pskoljisi yoruyo insanı 19 aylık evliyim hiç korunmamaya karşın olmayınca ya hiç olmazsa diye korkuyo insan allahım isteyen herkese versin inşallah önümüzdeki ay bende aşılama olucam sanırım25 yasında mısın ? Senin 10 defa çocuğun olur yaw ben 35 yasindayım.
Geç döllenme olduysa ondan böle gidyo olabilir sonucun canım bakalım bir gün sonra doktordasın haberdar et dua ediyorum senin içinHesaplarıma göre bugün 5.haftaya girdim. 4+7 gibi bişey yani adetim geçeli de bugün 7.gün canım
Canım benim sağolasın haberdar ederim muhakkak.Geç döllenme olduysa ondan böle gidyo olabilir sonucun canım bakalım bir gün sonra doktordasın haberdar et dua ediyorum senin için