Gebeliğe Hazırlık Kasım'da hsg çektirenler birbirimize umut olalım mı ? 😌

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne kadar benziyoruz ya bende bir buçuk yıllık evliyim hiç korunmadım ve kaç tane doktora gittim bir sonuc alamadım hep Başa döndük en sonunda bir tane doktora dedim ben kan testi vermekten yoruldum önceki sonuçlarıma bakın bana folik asite başla dedi ve eşin ürolojiye örnek versin sende hsg çektir dedi şuan sonuçları bekliyorum pazartesiye inşaallah öğreneceğiz.

Ben 26-30 arası adet oluyorum suan en geç ihtimalle adetime 5gün en iyi ihtimalle 1 gün :)
Ama testte çıktı bilemedim bende tam olarak kaç gün öncesinden çıkmış olduğunu.
Belirti pek yoktu ama sadece çok sinir gerginlik var birde bugün biraz artan bi kaşık agrısı :)

Amin bekleyen herkese insallah sizin ne kadar zamandir olmuyordu birde hsg den sonra üç ay korunmak gerekiyor felan deniyor
Bana öyle söylemedi doktorum. Aksine ilk 3 ay çok önemli hsg sonrası olma ihtimali çok yüksek dedi. Haklı da çıktı ben 10aydır evliyim ama korunmuyorduk hiç genel kontrol amaçlı gitmiştik her tetkiki yaptırdı bize. Hepsi de temiz çıktı çok şükür. Ama bu sefer oldu inş. Demekki ufak tefek anlaşılmayacak tıkanıklıklar vardı belki de tüplerde hemen ilk deneme de olmuş olması aklıma o ihtimali getirdi.

Evet olabilir banada o şekil söyledi ama arkadasim da çektirdi rahim filmi ona uc ay korunman lazım demiş filmde içeri verdikleri sıvıdan dolayı sen yinede doktoruna sor canım bende çektirmeye gidince sorcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…