- 4 Şubat 2017
- 333
- 129
- 28
- Konu Sahibi Mucizesinibekliyor
Kuzum kan ver kan haydiAdete daha 3-4 gün var. Vahiy gelmiş gibi aniden gidip test yapmak istedim hiç belirti de yok hala. Kanmı versem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum kan ver kan haydiAdete daha 3-4 gün var. Vahiy gelmiş gibi aniden gidip test yapmak istedim hiç belirti de yok hala. Kanmı versem
Kuzum kan ver kan haydi
Burayı da habersiz bırakma
Tamam canım haber vericem. Akşama acile bi kan veririm. Hala elim titriyoBurayı da habersiz bırakma
Sanki var gibi ayy cok sevindim kan verdikten sonra tekrar yaz kuzuKızlarrrrrrr koşuuunnn varmı burda bişey bana mı öyle gelşyorrrr
Eğer erken gebelik testi alabilirsen akşamı bekleme erken gebelikte daha net çizgi görürsün hassas olduğu içinTamam canım haber vericem. Akşama acile bi kan veririm. Hala elim titriyo
Tamam canım yazıcam muhakkakSanki var gibi ayy cok sevindim kan verdikten sonra tekrar yaz kuzu
Ya da beklesem mi adet gününe kadar. Sanki adet olurmuşum gibi bi his var kalben içimde. Ne yapmamı öneriyosunz bekliyim mi, kan mı, hassas gebelik mi yapayım. Sanki idrarı da cok kaçırdım damlatırken onun etkisi de olabilir mi bilemedim kiEğer erken gebelik testi alabilirsen akşamı bekleme erken gebelikte daha net çizgi görürsün hassas olduğu için
Kaç dk içinde çıktı kiiii bence en iyisi kan vermek tabi kiYa da beklesem mi adet gününe kadar. Sanki adet olurmuşum gibi bi his var kalben içimde. Ne yapmamı öneriyosunz bekliyim mi, kan mı, hassas gebelik mi yapayım. Sanki idrarı da cok kaçırdım damlatırken onun etkisi de olabilir mi bilemedim ki
2 dk olmadı hemen belirdi ordaKaç dk içinde çıktı kiiii bence en iyisi kan vermek tabi ki
Canım senin konundan bağımsız bir şey soracağım benim hsgden sonra testlerim pik olmadan silikleşti geç başladım teste 13. Gün yumurta görüyorum diye yumurtlamayı kaçırmışsam bat olarak hangi tarihi baz alıcam test yapmaya başladıktan sonra en koyu test 15 Aralık'ta gördüm he bide bu arada silikleşen testler çok yavaş bir şekilde tekrar koyulaşmaya başladıYa da beklesem mi adet gününe kadar. Sanki adet olurmuşum gibi bi his var kalben içimde. Ne yapmamı öneriyosunz bekliyim mi, kan mı, hassas gebelik mi yapayım. Sanki idrarı da cok kaçırdım damlatırken onun etkisi de olabilir mi bilemedim ki
Kan ver canım rahatlayalım hep beraber senin adına hem sevinçli hem meraklıyım şuan2 dk olmadı hemen belirdi orda
Amin insallah guzel haberler alirsaniz burayada yazinbnde 1 aralıkta hsg cektırdım. normalde 25 inde olmam gerekıyordu 5 gün erken oldum bu ay olmadı ıns dıger ay hamılelık haberımı verırım herkese. allah kımsenın kucagını bos bırakmasın ınsallah
Benim de hsg cektirdikten sonaki yumurtlamam 14 Aralık görünüyordu takvime göre ama teste 10da başladım. 11de hemen koyulaştı hemen silikleşti. Yani benim de yumurtlama bu ay bi garip oldu. Erkenden oldu bitti sanki hemen. Önceki dönemlerde en az 2 gün koyu kalıyordu sonra silikleşiyordu. Yumurtlamadan 14gün sona adet olur diye biliyorum amaCanım senin konundan bağımsız bir şey soracağım benim hsgden sonra testlerim pik olmadan silikleşti geç başladım teste 13. Gün yumurta görüyorum diye yumurtlamayı kaçırmışsam bat olarak hangi tarihi baz alıcam test yapmaya başladıktan sonra en koyu test 15 Aralık'ta gördüm he bide bu arada silikleşen testler çok yavaş bir şekilde tekrar koyulaşmaya başladı
Tamam vericem canım cok sagol inşallah sağlıkla hepimiz yaşarız bu duyguyuKan ver canım rahatlayalım hep beraber senin adına hem sevinçli hem meraklıyım şuan
Tamam inşallah canımAmin insallah guzel haberler alirsaniz burayada yazin
Evet ama benim yumurtlama olmadı işte 15 aralıkta ki test pik olmaya yakındı o yüzden kafam karışık tam pik olmadan silikleşti şimdi tekrar çok yavaş şekilde koyulaşmaya başladıBenim de hsg cektirdikten sonaki yumurtlamam 14 Aralık görünüyordu takvime göre ama teste 10da başladım. 11de hemen koyulaştı hemen silikleşti. Yani benim de yumurtlama bu ay bi garip oldu. Erkenden oldu bitti sanki hemen. Önceki dönemlerde en az 2 gün koyu kalıyordu sonra silikleşiyordu. Yumurtlamadan 14gün sona adet olur diye biliyorum ama
Hepsini değerlendir boşver takılma bu ay iki günde bir değerlendirin.Evet ama benim yumurtlama olmadı işte 15 aralıkta ki test pik olmaya yakındı o yüzden kafam karışık tam pik olmadan silikleşti şimdi tekrar çok yavaş şekilde koyulaşmaya başladı
Gün aşırı değerlendiriyoruz valla hsg den sonra 3 gün korunun dedi doktor 11 Aralık itibariyle gün aşırı tam gaz devam adet tarihimi bilemedim o yüzden kafam karıştı bakalım neler olacakHepsini değerlendir boşver takılma bu ay iki günde bir değerlendirin.
Bana korun bile demediler ben 2 gün beklemiştim yine de bikaç saat sonra kan vermeye gidicem dua edin banaGün aşırı değerlendiriyoruz valla hsg den sonra 3 gün korunun dedi doktor 11 Aralık itibariyle gün aşırı tam gaz devam adet tarihimi bilemedim o yüzden kafam karıştı bakalım neler olacak