-
- Konu Sahibi Mucizesinibekliyor
Hay AllahSizide meraklandırmışım kızlar ya kusura bakmayın ama eşime söleyip onuda heycanlandırmak istemedim beni anlıyonux demi annemin işi var gibi yapcaktım annemle görüşemedik bugun bi yandanda korkuyorum sonuçtan en azından 2 3 gün daha kendş kendşme heves ederim diyorum yarın fırsat bulursam giderim ama sonucu ilk buraya yazıcamm
Hay AllahŞuan tam olarak kaç gün kaldı adetine. Bende 12 gün var gittim idrar testi yaptım hiç yoktan yere ve tabi ki negatif durduk yere moralimi de bozdum bi miktar
Anlıyoruz tabikiSizide meraklandırmışım kızlar ya kusura bakmayın ama eşime söleyip onuda heycanlandırmak istemedim beni anlıyonux demi annemin işi var gibi yapcaktım annemle görüşemedik bugun bi yandanda korkuyorum sonuçtan en azından 2 3 gün daha kendş kendşme heves ederim diyorum yarın fırsat bulursam giderim ama sonucu ilk buraya yazıcamm
Erken dimiBi miktar erken yapmışsın tatlım moral bozmak için yapılmış gibi
Geçen aya göre yarın ama düzensiz olduğu için takvimde 3 gün var gözüküyo kullandığım ilaçda bi miktar geçiktiriyomuş kız çok çok erken yapmışsın döllencekte kana geçcekte ordan idrara geçcekte sana akıl veriyomda bende 9 gün varken yaptımHay AllahŞuan tam olarak kaç gün kaldı adetine. Bende 12 gün var gittim idrar testi yaptım hiç yoktan yere ve tabi ki negatif durduk yere moralimi de bozdum bi miktar
Evet ya böle böle gün geçriyorjm bakam nolcak ateş basması başladı adetim baya yakınladı gibi de geliyo bitandan buda bil belirti diyorum öle işteAnlıyoruz tabikiBana kalsa günün geçsin öyle yap derim erken yapınca daha Bi sinir bozucu hal alıyor
Geçen aya göre yarın ama düzensiz olduğu için takvimde 3 gün var gözüküyo kullandığım ilaçda bi miktar geçiktiriyomuş kız çok çok erken yapmışsın döllencekte kana geçcekte ordan idrara geçcekte sana akıl veriyomda bende 9 gün varken yaptım
Sorma sorma gerçi ben diğer ayalarda hemen hemen böleydimgeçmiş olsun bize. Biz gittik aldlgskgl ama hsgden dolayı %80 benim de bu aydan ümidim.ondan heycan yaptım
Ama çok az kalmış senin. Şuan belirgin yaşadığın bi belirti varmı pekiSorma sorma gerçi ben diğer ayalarda hemen hemen böleydim
Bel ağrısı bulantı apış arası derler ya orda bi ağrım var göğüs ağrım var ama aynı zamanda hepsi içtiğim ilaçdada yazıyo hemfe adet de belirtisi şuan da adet olmaya anlar kala yaşadışımız o ince kasık ağrısı var varAma çok az kalmış senin. Şuan belirgin yaşadığın bi belirti varmı peki
Hadi bakalım hayırla sonuçlansın inşallah bekleyişlerimizBel ağrısı bulantı apış arası derler ya orda bi ağrım var göğüs ağrım var ama aynı zamanda hepsi içtiğim ilaçdada yazıyo hemfe adet de belirtisi şuan da adet olmaya anlar kala yaşadışımız o ince kasık ağrısı var var
Amin canım inşallah bakalımHadi bakalım hayırla sonuçlansın inşallah bekleyişlerimiz
Bekliyom gelen giden yok şimdilik sürekli gelmiş gibi hissedip tuvalete gidiyorum sen ne durumdasınNe durumdasın
Hadi inşallah gelen bebişko olur. Benim zaten çok daha 10-11 gün var en erken olma ihtimaliyle de 7 gün falan. Herhangi bi belirti bi değişiklik yok ama. Arada alt karın ve kasıklarda bi minik regl ağrısı gibi bi agrı oluyor sanki ama bana da öyle geliyor olabilir demiştim ya :)Bekliyom gelen giden yok şimdilik sürekli gelmiş gibi hissedip tuvalete gidiyorum sen ne durumdasın
Bendede regl ağrısı var ara ara bıçak saplanır gibi oluyo diğer belirtilerde ilaçtan olduğunu düşünüyorum hayırlısı canım hakkımızda az kaldı bakalım seninkinede merakla bekliyorumHadi inşallah gelen bebişko olur. Benim zaten çok daha 10-11 gün var en erken olma ihtimaliyle de 7 gün falan. Herhangi bi belirti bi değişiklik yok ama. Arada alt karın ve kasıklarda bi minik regl ağrısı gibi bi agrı oluyor sanki ama bana da öyle geliyor olabilir demiştim ya :)
Bende meraktayım ikimiz adına da :)Bendede regl ağrısı var ara ara bıçak saplanır gibi oluyo diğer belirtilerde ilaçtan olduğunu düşünüyorum hayırlısı canım hakkımızda az kaldı bakalım seninkinede merakla bekliyorum
Aynı ben yanlız değilmişim bende öle bu sefer oldu diyorum 10 dakka geçiyo gene umudun kırılcak yapma böle yok işte diyorum sabah kan vericem nasipse haber ederim bugun burda bi hikaye dinledim çok etkilendim merve öztürk diye birisinin hikayesi dış gebeliktende çok korktum o yüzden hemen baktırmak istedim rabbim böle şeylerle imtihan etmesin aminnBende meraktayım ikimiz adına da :)
Bazen güçlü bi his oluyo bu sefer oldu gibi sonra yok yeaaa bu da olmadı vesvesesi geliyoinşallah hayırlısı cnm