-
- Konu Sahibi Mucizesinibekliyor
Sitresli kafa yemece günlerine hoşgeldinnO değilde daha 14gün var adete ben de tribe girdim iyimisanki kasıklarımda hafif adet ağrısı gibi ağrılar oluyo arada. Ama minik minik böyle varla yok arası. Hatta belki de yok bana öyle geliyo napcaz şimdi daha çokta var
gebelikte De bel ağrısı oluyo galiba bilemedim ki bi belin için bakıl bari ÖnceKizlar napcami sasirdim belimde daralma var ameliyat olmam gerekiyor bacagima vurdu bu ay korunmayi birakmistim ama sadece 1 kere denedik denemeye devammi etsem ameliyatimimi olsam kararsizim 1 kere denemeye hamile olmam herhalde doktorada gidemiyorum surekli arastiriyorum kime ameliyat olucam diye cok sansizim
Birbirimize şans getiririz kız inşallah.Sitresli kafa yemece günlerine hoşgeldinnyapcak hiç bişi yok gün içinde on kere ruh halin değişe değişe geçircen 14 günü sonra kan vermeye inşallah tutmuştur bebişin
Önce ameliyatını ol bence. Hamilelikte cok daha fazla zorlanabilirsin çünkü. Geçmiş olsunKizlar napcami sasirdim belimde daralma var ameliyat olmam gerekiyor bacagima vurdu bu ay korunmayi birakmistim ama sadece 1 kere denedik denemeye devammi etsem ameliyatimimi olsam kararsizim 1 kere denemeye hamile olmam herhalde doktorada gidemiyorum surekli arastiriyorum kime ameliyat olucam diye cok sansizim
Bende napcami sasirdim doktora gittim ilac ve fizik tedavi fayda etmedi pek kararsiz kaldimgebelikte De bel ağrısı oluyo galiba bilemedim ki bi belin için bakıl bari Önce
Evet ondanda korkuyorum son aylar skinti olur diye hayirlisi olsun tesekkurlerÖnce ameliyatını ol bence. Hamilelikte cok daha fazla zorlanabilirsin çünkü. Geçmiş olsun
İnşallah yaaaBirbirimize şans getiririz kız inşallah.bekleyelim bakalım 14 güncükkkk
Amin inşallah hayırlısı olsunEvet ondanda korkuyorum son aylar skinti olur diye hayirlisi olsun tesekkurler
Sen hsg de ne çıkmştı Nedensizmi senindeBirbirimize şans getiririz kız inşallah.bekleyelim bakalım 14 güncükkkk
En azından hiç bir sorun olmaması mükemmel Bi duygu dediğim gibi gerisi Rabbimin bileceği iş o ol dediğinde olacaktır sen yüreğini ferah tutYok canım eşimdede bende yok allaha şükür bi kaç vitamin başladık ben hsgden sonra estrofem diye bi şlaca başkadım öyle işte hsgde temiz ben kendi kendime belki ufak yapışıklıkar vardır açılmıştır diye bu ay çok umutluydumda git gide adet belirtilerim arttı
r
Aynen öyle canım vardır bundada bi hayır diycez yapcak bişi yok ben naparsam yapayım minnoşum kendi seçcek geleceği günüEn azından hiç bir sorun olmaması mükemmel Bi duygu dediğim gibi gerisi Rabbimin bileceği iş o ol dediğinde olacaktır sen yüreğini ferah tut
İnşallah vardır. Ben 9aylık evliyim genel kontrol amaçlı gittik her bi tahlili istedi doktor. Hepsini yaptırdık hepsi temiz çok şükür. Hsg bende 8aralkta çektirdim oyüzden bende bu aydan biraz fazla ümitliyim açıkçasıİnşallah yaaaBen yarın tahlil vercem bakalım varsa var yoksa yok der kafamı takıp durmam inşallah vardır
İnşallah hepsi kolaylıkla geçerEvet ondanda korkuyorum son aylar skinti olur diye hayirlisi olsun tesekkurler
İnşallah bi farklıymış gibi geliyo insana sanki rahim tertemiz olmuş hemen tutuvercekmiş gibi bakalım gidebilirsem yaptırcam yarınİnşallah vardır. Ben 9aylık evliyim genel kontrol amaçlı gittik her bi tahlili istedi doktor. Hepsini yaptırdık hepsi temiz çok şükür. Hsg bende 8aralkta çektirdim oyüzden bende bu aydan biraz fazla ümitliyim açıkçası
Evet öyle bi his oluyo. Gidersen söyle bize de. İnşallah bu ay o aydırİnşallah bi farklıymış gibi geliyo insana sanki rahim tertemiz olmuş hemen tutuvercekmiş gibi bakalım gidebilirsem yaptırcam yarın
Söylerim canım inşallahhhEvet öyle bi his oluyo. Gidersen söyle bize de. İnşallah bu ay o aydır
Aynen öyle canımAynen öyle canım vardır bundada bi hayır diycez yapcak bişi yok ben naparsam yapayım minnoşum kendi seçcek geleceği günü
Sonucun ne cikti cok merak ettimSöylerim canım inşallahhh
Bende meraktayımSonucun ne cikti cok merak ettim