Gebeliğe Hazırlık Kasım'da hsg çektirenler birbirimize umut olalım mı ? 😌

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin aynilarini bende hissediyorum rabbim yardimcimiz olsun sıkma canini olcak zamanini bekliyor galiba bende ne dusuncemi sasirdim

Insallah duzelir histeroskobiyle 2 ke
inş canım iki kez yaptrıdm rasnfer yapıldı,tuttu ama düştü şimdi tekrar yapılacak transper.dr çk değil ama girişte oldugu için embriyo yu koyduğumuzda alet kırılır dedi o yüzden mecbur artık ,enfksiyondan oluyor sanırım benim ki kronik oldu artık sürekli idrar yolu enfeksiyonu oluyor

Geçmiş olsun inşallah sende kavuşursun bian önce evladına hamile kalabilmişsin devamıda gelir ben hiç kalmadım nasıl duygu onu bile bilmiyorum

Enfeksiyonun gecmesi icin ilac kullanip oyle olmasi daha mantikli degilmi niye dusuyor acaba insallah saglikla hamile kalablirsiniz

İnşallah ameliyatınla düzelir ya bigün bizde yazarız buraya inşallah takmamaya çalışcam bu ay taksamda olmuyo takmasamda demekki bölesi hayırlı sadece korkuyorum ya hiç olmazsa diye ondan telaşa kapılıyorum hepinizin beni anladığını düşünüyorum hayırlısı hakkımızda inşallah hayırlısıda bizi bian önce kavuşturmak yönünde olur sağlıklı sıhhayli hayırlı mübarek evlatlarımıza

Kızlar şükredin en azından sağlık sorunumuz yok. Sadece vaktini bekliyoruz tek imtihanımız sabır olsun. İnsanlar çok zorluklarla imtihan oluyor. Biz de de eşim sorun yok niye olmuyo diyip duruyo bazen. bu kadar zormuymuş çocuk yapmak diyo. Rutin muayeneleri olduk sadece. Çok şükür henüz hiç bir zorluk görmedik. Allah’ın gücüne gider deme öyle diyorum.

Güzel kadınlar inşallah rabbim bize hayırlı anne baba olabilmeyi ve sağlıklı, hayırlı evlat sahibi olmayı nasip eder.

bazen insan isyana düşcek gibi oluyo rabbim affetsin amin amiiin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…