- 5 Mart 2018
- 375
- 158
- 41
-
- Konu Sahibi Mucizesinibekliyor
Enfeksiyon değildir bence ama yumurtlama olabilirKızlar bişi sorucam size bu kasık bacak birleşimi olan yerler çok ağrıyo sürekli yatmam gerekiyo hareket ettikçe çok ağrıyo enfeksiyon falan feğildir demi adım atarken sağa sola dönerken çok fena
Tahminş Adetime 5 gün filan Var yumurtlama değildirEnfeksiyon değildir bence ama yumurtlama olabilir
Belkide geç yumurtlama oluyor bazen 2 defa bile olabiliyormuş ay içindeTahminş Adetime 5 gün filan Var yumurtlama değildir
Onda bu ağrı oluyomu ki böle kasık ağrısı değilde bacak başlangıcı kökleri ağrıyoBelkide geç yumurtlama oluyor bazen 2 defa bile olabiliyormuş ay içinde
Sen tahlil vercektin sen din diye hatırlıyorum ne oldu sonuçBelkide geç yumurtlama oluyor bazen 2 defa bile olabiliyormuş ay içinde
Korkmak değilde bunuda gebeliğe yorcak gibiyimBiliyorum daha önce bende yaşadım o ağrıyı ama önemli Bi nedeni yok bence korkma yanii
Olabilir neden olmasın. Regle 5 gün kala kan verdim 0.200 çıktı belkide yükselir nasipKorkmak değilde bunuda gebeliğe yorcak gibiyim
5 gün mü vardı senindeBelkide Olabilir bende versemmi vermesemmi diye kararsızlıktayım
Benim adetime birkaç gün kala oluyor öyle bi agrı birazda batma tarzı agrı acı arası bişey :) Daha önce hiç olmayan bi ağrıysa belki de bebişkooo yapıyodur Allah bilirKızlar bişi sorucam size bu kasık bacak birleşimi olan yerler çok ağrıyo sürekli yatmam gerekiyo hareket ettikçe çok ağrıyo enfeksiyon falan feğildir demi adım atarken sağa sola dönerken çok fena
Yaaa ne güzel söledin inşallah hiç böle olmamıştı adım atmak istemiyorum o kemiklerime doğru ağrı acı varBenim adetime birkaç gün kala oluyor öyle bi agrı birazda batma tarzı agrı acı arası bişey :) Daha önce hiç olmayan bi ağrıysa belki de bebişkooo yapıyodur Allah bilir
İnşallah öyledir. Bak bi gün daha geçti. Az kaldı bende şurda 3-5 gün sonra başlarım artık Şafak saymaya :))Yaaa ne güzel söledin inşallah hiç böle olmamıştı adım atmak istemiyorum o kemiklerime doğru ağrı acı var
Geçiyoda bide bana sor on kere ruh halim değişiyo bi olsun vardır bunfafa hayır diyorum bi var herlde bu ay diyom sonra adet olcakmış gibi hissediyom bi test yapcak oluyom bi kan vercek oluyom sonra bekle derken kendime zehir ettim günleri elimde değil ya
Erken diyecekken erkek demişim bu da bi işaret olabilir mibana kalırsa erkek ama yap bi test madem. Böyle cok zor saatler geçmez ki. Valla kendimden çok sana sevinicem tutarsa
Ben deliyim valla onu bi işaret olarak okudum ilkErken diyecekken erkek demişim bu da bi işaret olabilir mi
Ben deliyim valla onu bi işaret olarak okudum ilkben yarın kan verem varsa çıkar yoksada konuyu bu aylık kapatırım bidahki yumurtlamaya kadar
Tamamtamam bize de haber et bari biz de rahatlayalım. İnşallah gönlünce olur