Gebeliğe Hazırlık Kasım'da hsg çektirenler birbirimize umut olalım mı ? 😌

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bişi sorcam size yardımcı olun şimdi adetlerim düzensiz bazen 30 bazen 35 bazen 40 günde bir oluyorum ilk defa geçen ay erkenden geldi 28 günde bi yani normal olması gereken gibi bu ay hangine göre bekliycemi bilmiyorum hsgnin üstünden 14 gün geçti bi 5 günde adet bitiminden hsgye olan gündü yani son adetimin bittiğin günden bu gune 19 6 günde adetim sürdü bat dan bugune 24 gün geçmiş oldu kanda çıkarmı yoksa bana bu hafta zehir olcak baktırayımda yoksa da ona göre hareket edeyim diyorum Sizce nasıl

Bişi sorcam size yardımcı olun şimdi adetlerim düzensiz bazen 30 bazen 35 bazen 40 günde bir oluyorum ilk defa geçen ay erkenden geldi 28 günde bi yani normal olması gereken gibi bu ay hangine göre bekliycemi bilmiyorum hsgnin üstünden 14 gün geçti bi 5 günde adet bitiminden hsgye olan gündü yani son adetimin bittiğin günden bu gune 19 6 günde adetim sürdü bat dan bugune 24 gün geçmiş oldu kanda çıkarmı yoksa bana bu hafta zehir olcak baktırayımda yoksa da ona göre hareket edeyim diyorum Sizce nasıl
Bence ortalama 35gün bekle. Başka şeylerle meşgul olmayı dene. Kalınca bi kitaba başla o zamana kadar bitir 😀

İyi akşamlar bende 24 Kasım'da hsg çektirdim ve sonucum sol tüp tıkalı.
kistler var sol yumurtaliginda onlar tikamiş. Şuan o kadar çok ağrım var ki sol tarafım çok fena doktor fitil ve ilaç yazdı.
kullanıyorum bugün 4 gün oldu ama hiç bir iyileşme yok. Başına böyle bişey gelen oldu mu

kistler var sol yumurtaliginda onlar tikamiş. Şuan o kadar çok ağrım var ki sol tarafım çok fena doktor fitil ve ilaç yazdı.
kullanıyorum bugün 4 gün oldu ama hiç bir iyileşme yok. Başına böyle bişey gelen oldu mu
Patlamış olma ihtimali varmı Acaba Benim başıma gelmedi ama Bi bilgimde yok açıkcası

Hsgden dolayıda agriyor olabilir benim bi kac gun kasigim agridi cunku yani film cekerken zahmetli olunca agriyor

Bence korkcak bişi yok hsg nin üstğne iki hafta geçti hala arada bi sancılanıyorum canım hırpalanmışsın ondan kaynaklı olabilir
Nasıl bı sancı peki benimki sadece sol tarafımda çok ciddi bır ağrı öyle böyle değil.
Saniyelik sürüyor ve iki saatte bir giriyor o sancı.antibiyotik kullanımı bitti iki gün sonra benim ağrım başladı

Benim sağ tarafımda böle ayağa kalktığımda salisalik bi sızı giriyo 10 saniye devam Etse yere atarım kendimi patlıcakmış gibi Bi ağrı artık o kadar şiddetli değil ama önceden kistim varken acillik olmuştum 4 tane kistim vardı yerlerde sürünüyodum

Benim sağ tarafımda böle ayağa kalktığımda salisalik bi sızı giriyo 10 saniye devam Etse yere atarım kendimi patlıcakmış gibi Bi ağrı artık o kadar şiddetli değil ama önceden kistim varken acillik olmuştum 4 tane kistim vardı yerlerde sürünüyodum
Cukulata kistim varmış benimde hsg öncesi böyle ağrı yapmiyordu. Patlasa ya da erise doktor bilirdi değilmi ilaç verdi enfeksiyon şüpheli sanırım. Kistleri akdirdin mi peki

Cukulata kistim varmış benimde hsg öncesi böyle ağrı yapmiyordu. Patlasa ya da erise doktor bilirdi değilmi ilaç verdi enfeksiyon şüpheli sanırım. Kistleri akdirdin mi peki
Kistler için hiç bişi demeddi doktor ben bitkisel bişiler kullandım adetle kaybolur demişlerdi zaten bidaha gittiğimde yoktu bişi böle ağrım olduğunda bi tatlı kaşığı zeytinyağı içerim ben içimi yumşatır geçer

Evet canım doktor da söyledi sans yüksek oluyor diye gel gör ki lekeleme bitmedi korkuyorum ilişkiye girmeye, hastanede ilgilenen hemşireler de bi dahakine doğumda görüşürüz falan dediler nasıl sevindim 😂 sende kanama oldu mu sonrasında dun kanamam bugün kahve lekeleme var bende
Canım ordamısın 😬✊🏻✊🏻 Bende bugün vajinal muayene oldum smear testi flan aldı ordan kalkınca çok küçük kan bulaşmıştı peçeteye ondan sonra sürekli kahverengi leke oluyor çok degil ama her lavaboya gitmem de var niye olur ki bu daha önce adet dışında hiç yaşamadım böyle birsey😣 senin ki geçtimi

Kızlar bişi sorucam size bu kasık bacak birleşimi olan yerler çok ağrıyo sürekli yatmam gerekiyo hareket ettikçe çok ağrıyo enfeksiyon falan feğildir demi adım atarken sağa sola dönerken çok fena

X