- 25 Temmuz 2018
- 6.432
- 8.266
- 198
Aynen öyle vallaçarşamba test yap8nca yaz bari olurmu
Regl olmazsam yaparım da yazarım da cnm :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle vallaçarşamba test yap8nca yaz bari olurmu
Inşallah olmazsın belirtin yoksa adet için o da iyi bişeyRegl olmazsam yaparım da yazarım da cnm :)
He he aynenInşallah olmazsın belirtin yoksa adet için o da iyi bişey
He he aynen
Hiçbirine uymuyor halim :)
Nasip bakalım
Hayırlı gebelik olsun da hayırsızdan korusun RabbimO da iyi bişey:) 2 gun var herşey nasip tabi bi gün bizde insallah
Önemli olan o zaten sağlıklı ve hayırlı olanı herşeyin bi vakti varHayırlı gebelik olsun da hayırsızdan korusun Rabbim
Aynen cnmÖnemli olan o zaten sağlıklı ve hayırlı olanı herşeyin bi vakti var
Bizde sabretmeliyiz o yüzdenAynen cnm
Vakitsiz gelen vakitsiz gidiyor Zira
Bakalım Ne zamana kadar :)Bizde sabretmeliyiz o yüzden
Adet gününe kadar:)) kanda baktirsam çıkar mi acaba çarşamba günüBakalım Ne zamana kadar :)
Benimde 9 kasımBenimde bat 8 kasım
Aa canım ben sen adet oldun diye hatırlıyorum. Aynı günümüz bende olmadım daha. Var mı hissettiğin bişey. Ben daha test yapmadımbenim bat ta 5 kasimdi. bir haftadir test yapiyorum desem yeri var hep negatif. bugun test yapmadim yarin yine yapicam, hic adet belirtim yok, baska belirtide yok.
olacaksam olayimda rahatca onumuzdeki aya hazirlansam artik, Allah biliyo ya bu ay icin umutlu degilim ben..
Hadi kizlar daha fazla guzel haberler alalim insallah sizlerden
hic degisik bisii hissetmiyorum, adetimde geliyorum demiyo. iki kez hafif bisii hissettim, tamam geliyo adetim dedim ama i ih.Aa canım ben sen adet oldun diye hatırlıyorum. Aynı günümüz bende olmadım daha. Var mı hissettiğin bişey. Ben daha test yapmadım
Maalesef bende hiç belirti yok. Ne kasıkta batma.ne göğüs uçlarında koyulaşma. ne goguslerde hassasiyet ne de uyku hali yani zerre belirti yokbenim bat ta 5 kasimdi. bir haftadir test yapiyorum desem yeri var hep negatif. bugun test yapmadim yarin yine yapicam, hic adet belirtim yok, baska belirtide yok.
olacaksam olayimda rahatca onumuzdeki aya hazirlansam artik, Allah biliyo ya bu ay icin umutlu degilim ben..
Hadi kizlar daha fazla guzel haberler alalim insallah sizlerden