- 24 Kasım 2016
- 1.865
- 891
- 73
- 36
Aminn aminnaynen öyle ahahaha. ben hep vakti saati vardır nasip diyip geçiyorum. vallahi pozitiflik kazanacak
Rabbim tekrar aynılarını yaşatmasın sana, diğerlerinin acısını da alsın götürsün bu melek
inşallah sağlıkla kucağına alırsın cidden ben cok üzüldüm senin adına.. benim tuzum kuru bir kaybım yok ondan belki de, ben de yaşasam ben de takarımAminn aminn
Pozitiflik kesinlikle kazanıyor. Keşke bizde yapabilsek. Gerçi bende çok takmıyordum sonra üzücü şeyler yaşadıkça takmaya başladım. Şimdi "öğrenilmiş çaresizliği" yaşıyorum
Aman Allah kimseye yaşatmasın. Karnımızdan kucağımıza alalım bebişleriinşallah sağlıkla kucağına alırsın cidden ben cok üzüldüm senin adına.. benim tuzum kuru bir kaybım yok ondan belki de, ben de yaşasam ben de takarım
Canım dün 68idi bugün 105 olmuş daha 24 saat geçmedi bile. Şimdilik herşey yolunda şükürinşallah sağlıkla kucağına alırsın cidden ben cok üzüldüm senin adına.. benim tuzum kuru bir kaybım yok ondan belki de, ben de yaşasam ben de takarım
ay ay maşallaaahhCanım dün 68idi bugün 105 olmuş daha 24 saat geçmedi bile. Şimdilik herşey yolunda şükür
Benimde bat 8 kasımBAT 7 Kasım
Son iki bakalım
Benimde bat 8 kasım
Birşey hissediyor musun bari cnm
Bende o da yok
Bel agrım oluyor o kadar canım sende hicmi bişey yok
Valla yok belirti vs...
İlk gebelikte yüzümde sivilceler çıkmıştı sadece sivilcem var 2-3 gündür
Bu belirtiden sayılmaz
Az kalmış zaten bekliyoruz bakalim bel ağrısı yanında bu aralar sık idrara çıkma var bi de uyku isteği erkenden uykum geliyor
Inşallah belirtidir de bebis olurA uyku varsa ok dir
Benim ilk gebelikte gözümü açamıyordum
Nasip cnm
Inşallah belirtidir de bebis olurtest yaptın mı merak edip
Bugün test yaptım cikmadi bişey ama bilmiyorum ki insallah olmuşturSenin olmuş olmuş
Yok cnm ya eğer Çarşamba regl olmazsam idrar testi yaparım olumlu çıkarsa da Perşembe'ye kan testi
Hayaller :)
Senin bana göre 1 gün sonra batBugün test yaptım cikmadi bişey ama bilmiyorum ki insallah olmuştur
Senin bana göre 1 gün sonra bat
Geç döllenme ise gecikmeden sonra netleşebilşr cnm
İyi düşün iyi olsun
Olsun da geç öğren be canım :)Inşallah öyle olur 3yumurtam vardı çatlamıştı hepsi doktor öyle demişti ama bizde şans nerde erkenden ogrenelim
Aynen öyle vallaOlsun da geç öğren be canım :)
Hayal kurmaktan bile korkuyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?