- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 108
- 26
Sabretmekte sıkntı yok 7 kasımda yıldönmü varsa hediyem olsn diye yapmak istyoem ama belkide yapmamSabredebilirsen bekle tabi sabredemezsen dört gün sonra yap
Çok silikte olsa belli olur. Hadi bakalım inşallah hamilesindir bende heyecanlandım.Sabretmekte sıkntı yok 7 kasımda yıldönmü varsa hediyem olsn diye yapmak istyoem ama belkide yapmam
Ben varım şükür bugünkü idrar testim daha da koyulaştı yarın kanda bakılacak inşallahslm kızlar nasılsnzz giremiyorum bi kaç gündürrr. Yok mu gelişmeler yeni hamişler
ne güzel maşallah cnm hyrlı hberler al inşBen varım şükür bugünkü idrar testim daha da koyulaştı yarın kanda bakılacak inşallah
Meraba tatliim! ya bugun benim bat ama tik yok. ne adet belirtisi ne pozitif test. davul gibi sisme haricinde bi numara yok yani.slm kızlar nasılsnzz giremiyorum bi kaç gündürrr. Yok mu gelişmeler yeni hamişler
İnşaAllahh sen hamişsn duan kabul olr dua et kuzmÇok silikte olsa belli olur. Hadi bakalım inşallah hamilesindir bende heyecanlandım.
Acil yorum yapar misin ben ikinci çizgi gördüm sandim
Gördüm bnde canm regl e kaç gün varAcil yorum yapar misin ben ikinci çizgi gördüm sandim
Canım benim çok geçmiş olsun Rabbim tekrar nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatların olur inşallah tez zamandaMerhabalar cnm benimde bat 19 kasim 9 gun once 13 haftalik bebegimi kaybettim ve ben Allahimizin izninle tekrar denemek istiyorum cok aci cekiyorum 20 gundur karnimda ölü melegimi tasimisim ve bn hc farketmedim rabbim herkeze iatedigini en kisa zamabda nasip etsin banada...
Dün bat tarihimdi olmadim halaGördüm bnde canm regl e kaç gün var
Yarnda test yap istersenDün bat tarihimdi olmadim hala
Canım akşamüstüne doğru kahverengi akıntım geldi açık renkte ve akıntıyla karışıktı. Korktum doktora gittik değerim 68 çıktı. İğnenin 12.günü adetime yaklaşık 3-4 gün var. Değer normal mi bilemedim korkuyorum da. Salı gün tekrar kan verip kendi doktoruma gideceğimbekliyorum haberlerini mutlaka beni de etiketle
sen rahat ol stres yapma. doğacağı varsa tutunur zaten. bol bol yat dinlen önemli şu günler inşallah değer ikiye katlar. bana değerin iyi gibi geldiCanım akşamüstüne doğru kahverengi akıntım geldi açık renkte ve akıntıyla karışıktı. Korktum doktora gittik değerim 68 çıktı. İğnenin 12.günü adetime yaklaşık 3-4 gün var. Değer normal mi bilemedim korkuyorum da. Salı gün tekrar kan verip kendi doktoruma gideceğim
İnşallah Allahım isteyen herkese nasip etsinsen rahat ol stres yapma. doğacağı varsa tutunur zaten. bol bol yat dinlen önemli şu günler inşallah değer ikiye katlar. bana değerin iyi gibi geldi
inşallah dua et bana daİnşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin
Olur canım seninde olur inşallah. Ama biraz nazlılar işte hemen gelmiyorlar. Bunlar hep yeşilçam filmleri yüzünden. - Tek gecede hamilelik- olgusunu çakmış beynimize. Gerçek hayata baksan tam fiyaskoinşallah dua et bana da
haberdar etmeyi unutma
aynen öyle ahahaha. ben hep vakti saati vardır nasip diyip geçiyorum. vallahi pozitiflik kazanacakOlur canım seninde olur inşallah. Ama biraz nazlılar işte hemen gelmiyorlar. Bunlar hep yeşilçam filmleri yüzünden. - Tek gecede hamilelik- olgusunu çakmış beynimize. Gerçek hayata baksan tam fiyasko
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?