- 1 Aralık 2014
- 510
- 324
- 103
- 37
selam, benim ilk gebeliğim plansız ve sürpriz oldu çokta güzel oldu
planlı olunca daha stresli oluyormuş insan hakşkaten bu durum çiftleri etkiliyormuş yani
Aminnnnnnnnn cnm hepimzi isyandan korusnaynen, belki sağlıklı gebeliğim olmayacak belki engelli doğacak olmuş olsa bile o yüzden de içim rahat Allah kulları için en iyisini nasip eder sınavlarını ona göre verir biliyorum ama üzülmeden de edemiyorum inşallah bilmeden ya da farkında olmadan isyan etmiyorumdur eğer öyleyse de Allah affetsin
Yok canım. Hiç 14.gün adet olmadım. Genelde 15_16 gibi geliyor bir defasında 19.Gün geldigünaydın canım, atsana fotoğrafı
iğnenin 11. günü demişsin tutmadıysa 3 gün sonra adet olman gerekmiyor mu?
anladım, olsun hiç üzülme umutlar aralığaYok canım. Hiç 14.gün adet olmadım. Genelde 15_16 gibi geliyor bir defasında 19.Gün geldi
Belli olmaz canım sperm 3 gün kadar bile yaşayabiliyormuş. Hiç belli olmaz.anladım, olsun hiç üzülme umutlar aralığabenim de bat dündü henüz olmadım ama olmayı bekliyorum, değerlendiremedik yumurtlamayı. o yüzden bu topige de pek dahil olmadım
tabi orası öyle de hiç belirti de yok. geçen ay kimyasalda kasıklarım ağrımıştı hepBelli olmaz canım sperm 3 gün kadar bile yaşayabiliyormuş. Hiç belli olmaz.
yumurtlama akıntısıdır canım benim de bazı aylar oluyor. bugünleri değerlendir mutlakaKızlar adetim bittiğinden beri uzayan akıntım var dün 18.gündü peçeteyle akıntıyla beraber pembe bir kan geldi enfeksiyon yok vajinal ultrosanla bakıldı acaba yumurtlamadan dolayımı kanli akıntı gelmistir
anladım, olsun hiç üzülme umutlar aralığabenim de bat dündü henüz olmadım ama olmayı bekliyorum, değerlendiremedik yumurtlamayı. o yüzden bu topige de pek dahil olmadım
4 defa hamile kaldım hiçbirinin belirtisi aynı değildi. Belirtilere takılma hatta sana şunu söyleyeyim ikizlerde hiç belirti yoktu öylesine test yaptım beklemiyordumtabi orası öyle de hiç belirti de yok. geçen ay kimyasalda kasıklarım ağrımıştı hep
hala gölgeli görüyorum sanırım, ama eğer varsa koyulaşması mı gerekirdi bilemedim. insallah vardır ya
ya insallah tabi bal kaymak olur benim icin4 defa hamile kaldım hiçbirinin belirtisi aynı değildi. Belirtilere takılma hatta sana şunu söyleyeyim ikizlerde hiç belirti yoktu öylesine test yaptım beklemiyordum
kız alttaki bi tık daha mı koyu ne
İnan sadece ayaklarım çok üşüdü bunun dışında ne bel ne kasık ne göğüs hiçbişi yoktuya insallah tabi bal kaymak olur benim icin
Valla şimdi karşılaştırıncA onda da var gibi. Bugün daha silik yada daha koyu olmalıydı aynı gibiler bende bilemedim. Sadece ikinciye bakınca sanki yokygibiydi yanana koyunca fark göremedim. İkiside aynı marka farklı marka olsa duyarlılığı farklı diyeceğim umutlanmakta istemiyorumkız alttaki bi tık daha mı koyu ne
Inşallah canım bu ay tutaryumurtlama akıntısıdır canım benim de bazı aylar oluyor. bugünleri değerlendir mutlaka
Hadi inşallah denk gelir canım, bende şimdiki de ilk seferde tutar, nasılsa ilki de öyle oldu diye planladığım zamana kadar bıraktım; bileydim bi 3 ay önce başlardık çalışmalaraNe güzel surpruz olmus ya bende bu sefer bir surpriz bekliorum aslinda bu aydan da umutluyum Bakalimm canim... aa bende ilk gebeligimde dedik korunmayi birakalm nasilsa hemen olmazya cunku cevremde 3 5 ay korunmamasina ragmen gebe kalamayanlar vardi neyse bizde bıraktık benim sansima ilk ay hamile kaldim şaşırdım
11.gün için normal sanki. pazar sabah tekrar yapsan ya. bi de testlerin markası ne?Valla şimdi karşılaştırıncA onda da var gibi. Bugün daha silik yada daha koyu olmalıydı aynı gibiler bende bilemedim. Sadece ikinciye bakınca sanki yokygibiydi yanana koyunca fark göremedim. İkiside aynı marka farklı marka olsa duyarlılığı farklı diyeceğim umutlanmakta istemiyorum
inşallah canımInşallah canım bu ay tutar
Red plus canım. Yapalım inşallah..11.gün için normal sanki. pazar sabah tekrar yapsan ya. bi de testlerin markası ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?