inşallah yerlesmedir canım. :*Kizlar ya bende bisey sorcam.28 ekim bat.24 ekimde acik kahve pembe akıntı basladi az az ama.3 gun surdu bugunde sariya döndu simdi benim yarin adet günum.yerlesme olabilrmi yoksa adetimmi baslicak.hayatimda ilk kez basima geliyo bu lekelenme
kan testi yaptır kuzum inşallah :*11 ekimdi yumurtlama günüm canım. Bugün regl gecikmemin 3.günü. Sabah ovulasyon testi yaptim iki koyu cizgi cikti
Amin insallah. Gözünüz aydın. :*Selamunaleyküm. nisan ayında bir düşük yaptım. ondan sonraki adetlerim garipleşmişti. hep 28 günde bir oluyordum evet , ama şakır şakır kıpkırmızı 5 gün adet gören ben düşükten sonra kahverengi ve pembe akıntılar halindeydi ve koca koca parçalar çıkan benden bir iki ufak parça çıkmaya başlamıştı. Bu halim geçen ayki adetimde düzeldi ve bu ay da Allah c.c'nun izniyle hamile kaldım. Ben hayra yormak istedim ve varolan herhangi bir hastalığımı Rabb'imin benden söküp aldığına yordum. Bunlara sabredersem herşeyin düzeleceğine, Rabb'imiz bir şeyi alıyorsa daha iyisini vereceğine yordum. İçimden o şekilde dua ettim Rabb'im ben hazır olduğumda hakkımda hayırlısı bir evladım olması ise bana nasip et diye.
İnşaAllah hepimiz bu imtihanlardan muzaffer bir şekilde çıkarız kızlar. Rabb'im hepimize O'nun yolunda yetiştirebileceğimiz evlatlar nasip etsin bizlere. Yavrularımıza hayırlı ana baba olmayı nasip etsin inşaAllah
baktım tekrar, hcg testi yapmış :)Canım arkadaşın yaptığı ovulasyon testi gebelik yapmamışki @Valensiya
hamilelikte iki koyu çizgi çıkarmş ovulasyon cnm normal yani çift çıkması.... sabırla bekle bakalım inş sağlıklı gebeliktir11 ekimdi yumurtlama günüm canım. Bugün regl gecikmemin 3.günü. Sabah ovulasyon testi yaptim iki koyu cizgi cikti
Ben bu sabah adet gecikmesiyle test yaptım silik çıktı umarım vardır :)@sekerportakali_m 29 Ekim
@embytn 31 Ekim
@Busrayld 24 Ekim
@Seda_gul 31 Ekim
@giustizia____ 28 Ekim
patiliseker 28 Ekim
@17platon17 26 Ekim
@BONCUK23 29 Ekim
@blondgunes 27 Ekim
@Yazankalem 24 Ekim
woowoo 27 Ekim
kızlaaarrr sizlerden hberler bekliyoruzzz.
Aleykum selam.bende ocak ayinda bi düsuk yasadim ama düzenimde bozulma olmamisti.insallah Rabbim banada en kisa zamanda hayirlisiyla nasip eder.zamani var diye düsünüyorum bende.umarim cok bekletmez.
Amin insallah. Gözünüz aydın. :*
Hayirlisi olsn cnm. Ilk ayinmiydi femarada.Malesef adet oldum kızlar
bu aydan geçti önümüzdeki ayları kovalamaya devam :)
Hayrlisi olsun cnm ins sonraki aylar pozitifi gorursunMalesef adet oldum kızlar
bu aydan geçti önümüzdeki ayları kovalamaya devam :)
cnm inş tekrar gebe kalırsın. üzülme Rabbim yine nasip eder.Merhabalar cnm benimde bat 19 kasim 9 gun once 13 haftalik bebegimi kaybettim ve ben Allahimizin izninle tekrar denemek istiyorum cok aci cekiyorum 20 gundur karnimda ölü melegimi tasimisim ve bn hc farketmedim rabbim herkeze iatedigini en kisa zamabda nasip etsin banada...
hadi bakalım gözün aydın cnm tahlil yaptırdın mı ? tebrik edermm darısı bzlereeee
cnm yumurtlama takibi yaptın mı belki geç döllenme olmuştur...meraba kizlaaar, bat’a 8 gün var. sabirsizliktan sabah test yaptim ama tabiki negatif. kendime söz verdim, bat’a kadar her iki günde bir test yapicam (ve her gün degil yani). bu ay nedense iki ayri zamanda lekeleme oldu, noooluyo vucudumda anlamiyorum.
Rabbim insallah en kisa zamanda saglikla sihhatle ve hayirla kucagimiza bebeklerimizi almayi nasip etsin insallah.
bu ay yeniden denemeye basladik, natürel takilalim dedik hic takip etmedim o yüzden. nasip olmazsa bu ay onumuzdeki ay yumurtlamayi takip edicem ama..cnm yumurtlama takibi yaptın mı belki geç döllenme olmuştur...
Tşk ederm cnm iyimm bn de .. beklemedeyimmm.. bakalım. 9 kasım bat. ama hiç umudum yok. tek belirtim bile yok. hyrlısı artık.bu ay yeniden denemeye basladik, natürel takilalim dedik hic takip etmedim o yüzden. nasip olmazsa bu ay onumuzdeki ay yumurtlamayi takip edicem ama..
hayirlisi bakalim:)
senin keyfin nasil?
benimde hic yok! Allah buyuk canim, hic belli olmaz...iiiinsallah hep birlikte sevinecegiz!Tşk ederm cnm iyimm bn de .. beklemedeyimmm.. bakalım. 9 kasım bat. ama hiç umudum yok. tek belirtim bile yok. hyrlısı artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?