- 25 Mart 2018
- 1.235
- 1.425
- 63
aminn cnm inş.. Burada inş hep birlkte yaptığımız hazırlıkları konuşacağımız günlerrimiz gelecekkkbenimde hic yok! Allah buyuk canim, hic belli olmaz...iiiinsallah hep birlikte sevinecegiz!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aminn cnm inş.. Burada inş hep birlkte yaptığımız hazırlıkları konuşacağımız günlerrimiz gelecekkkbenimde hic yok! Allah buyuk canim, hic belli olmaz...iiiinsallah hep birlikte sevinecegiz!
cnm bn yeni gördümmm yazdığını yerleşme kanaması döllenmeden 10-12 gün sonra olurmuş sanırım .. adete yakın, adet gününe denk geliyor bu da.kızlar merhaba sıze bırsey sormak ıstıyorum adetıme 6 gun var ama bırkac gundur kahverengı akıntım oluyo iç çamaşırımı kırletecek kadar cok az ve tuvalete gıttıgım zamanlar akıntıyı farkedıyorum bununla ılgılı bırcok sey okudum ama benım merak ettıgım yerlesme kanaması adet tarıhınde veya adet gecıkmesınde mı oluyo zamanlaması yoksa bole bır hafta onceden de olabılıyor muu cevap yazarsanız cok sevınırım bırkac gundur kafama takıp duruyorum sadece bunu duunur oldum nıye oluyo kı dıye
ayy cok saol cevap yazdıgın için canım inşallah hamıleyımdır benım adetım 33 ıle 35 gunde bı oluyo hıc ovu testı kullanmadım o yuzden yumurtlama gunlerımı hıç takıp etmedım şu an bu konuda ne kadar bılınçsız oldugumu farkeetım daha yumurtlama gunlerımı bıle hesaplayamazken lk defa bole bırsey de gelınce basıma cok caresız hıssettım kendımıcnm bn yeni gördümmm yazdığını yerleşme kanaması döllenmeden 10-12 gün sonra olurmuş sanırım .. adete yakın adet gününe denk geliyor bu da.
herkes de takip etmiyor zaten cnm. Sanki takip etmemek daha ii gibi kafa rahat oluyor hiç değilse. benm de adetim o aralıkta gelir genelde . bat'ın ne zamandı? inş gebesindr. hyrlısı olsnayy cok saol cevap yazdıgın için canım inşallah hamıleyımdır benım adetım 33 ıle 35 gunde bı oluyo hıc ovu testı kullanmadım o yuzden yumurtlama gunlerımı hıç takıp etmedım şu an bu konuda ne kadar bılınçsız oldugumu farkeetım daha yumurtlama gunlerımı bıle hesaplayamazken lk defa bole bırsey de gelınce basıma cok caresız hıssettım kendımı
Vala canim ben hic yaşamadım bilmiorum ama genelde adetten once ya da adet doneminde oluyormus dje okudumkızlar merhaba sıze bırsey sormak ıstıyorum adetıme 6 gun var ama bırkac gundur kahverengı akıntım oluyo iç çamaşırımı kırletecek kadar cok az ve tuvalete gıttıgım zamanlar akıntıyı farkedıyorum bununla ılgılı bırcok sey okudum ama benım merak ettıgım yerlesme kanaması adet tarıhınde veya adet gecıkmesınde mı oluyo zamanlaması yoksa bole bır hafta onceden de olabılıyor muu cevap yazarsanız cok sevınırım bırkac gundur kafama takıp duruyorum sadece bunu duunur oldum nıye oluyo kı dıye
nasılsn cnmVala canim ben hic yaşamadım bilmiorum ama genelde adetten once ya da adet doneminde oluyormus dje okudum
İyiyim cnm ya kasık ağrılarımi saymazsak sen nasılsınVala canim ben hic yaşamadım bilmiorum ama genelde adetten once ya da adet doneminde oluyormus dje okudum
İyiyim cnm ya kasık ağrılarımi saymazsak sen nasılsın
Canım ben adet oldim ayin 17sinde ama kısa surdu pedim gunde bi tane zor battı genelde 5 gun sürerdi adetm 3 gun normal geldi 4. Gun çok az leke gibi bitti ondan supheleniyorum ve kasık ağrılarım bitmedi nedense belim de cok agriyor belki de enfesiyon falandr kasik agrilarimin sebebi bilmiorum henuz 1 kasimda randevum vradet oldun mu?
amın ınsallah canım oyle hayırlısı bat adet olacagım tarıh demek sanırım oysa 3 kasım da senın kı ne zamanherkes de takip etmiyor zaten cnm. Sanki takip etmemek daha ii gibi kafa rahat oluyor hiç değilse. benm de adetim o aralıkta gelir genelde . bat'ın ne zamandı? inş gebesindr. hyrlısı olsn
Vala canim ben hic yaşamadım bilmiorum ama genelde adetten once ya da adet doneminde oluyormus dje okudum[/Qanladım canım bakalım adet olacak mıyım sen nasılsın ne kadar zamandır istıyorsun bebiş
ee bi test yapsanaCanım ben adet oldim ayin 17sinde ama kısa surdu pedim gunde bi tane zor battı genelde 5 gun sürerdi adetm 3 gun normal geldi 4. Gun çok az leke gibi bitti ondan supheleniyorum ve kasık ağrılarım bitmedi nedense belim de cok agriyor belki de enfesiyon falandr kasik agrilarimin sebebi bilmiorum henuz 1 kasimda randevum vr
Cuma günü ucuz testlerden yaptim çıkmadı aslnda ama yinde kan verip kesinlestirmek istiyorum belki bosa umitleniyorum zatenee bi test yapsana
çok üzüldm cnm ya. ben de yaşadım kmyasal çok üzülmştüm. inş hakkımızda hyrlı olsn hepimizin.Kimyasal gebelik çıktı benimki..
Yeni bat 24 Kasım...
Ay tuh hayırlısı olsun kuzum gecen ay bnmde kimyasal olmustu ins kisa zmnda saglikli gebelik olurKimyasal gebelik çıktı benimki..
Yeni bat 24 Kasım...
inş sen bi daha yap. belki de erken yumurtladın adetten sonra ben de de olmştuCuma günü ucuz testlerden yaptim çıkmadı aslnda ama yinde kan verip kesinlestirmek istiyorum belki bosa umitleniyorum zaten
Ne bilim cnm bilemdim ya eylul adetinden hemen sonra erken yumurtlama olmustu ama bu ay adet donemide sancili gecti zaten hic gecmedi kasık agrim adet sanciai gibi cok akintim da yok ne bilim acaba yumurtluyo muyum iyice karstinş sen bi daha yap. belki de erken yumurtladın adetten sonra ben de de olmştu
bnm de öyle ne olduğumu anlamıyorum bi bakıyorum adet oluyorummm bi bakıyorum kasığım ağrıyor kmyasaldan sonra vücudumun düzeni bozulduuNe bilim cnm bilemdim ya eylul adetinden hemen sonra erken yumurtlama olmustu ama bu ay adet donemide sancili gecti zaten hic gecmedi kasık agrim adet sanciai gibi cok akintim da yok ne bilim acaba yumurtluyo muyum iyice karst
Geçen ay kimyasal oldugu icin mi oluyor ki acaba bu agrilar yabnm de öyle ne olduğumu anlamıyorum bi bakıyorum adet oluyorummm bi bakıyorum kasığım ağrıyor kmyasaldan sonra vücudumun düzeni bozulduu