Benimde oyle. Zaten progesteron hormonu da dusuk. Ultrasonda gorunen catlayan yumurta nasil.progesteron dusuk anlamiyormCatlatma ignesinin 8.Günü
Regle 8 gun kaldi icimde hiç heyecan yok
Adet olucak misim gibi kasiklarim agriyo
Moral sıfır
Banada hersey yolunda iyi guzel gidiyo diyo anlamadim bisey bende Iyi bi dr bulmak şart olduBenimde oyle. Zaten progesteron hormonu da dusuk. Ultrasonda gorunen catlayan yumurta nasil.progesteron dusuk anlamiyorm
Benimde her ay olmuyor sanırım yumurtlama bi doktora görünmem lazim. Senin testlerden mi anladilarAdet olunca 3 femara kullancakmisim yumurtlama olmamis
21. Gunu progesteron dusuk cikti diye oyle soylediBenimde her ay olmuyor sanırım yumurtlama bi doktora görünmem lazim. Senin testlerden mi anladilar
Benimde persembe 21.gun. gitsem mi ya21. Gunu progesteron dusuk cikti diye oyle soyledi
Yumurta takibi mi yapiliyor. Ilac mi kullandnzBenimde persembe 21.gun. gitsem mi ya
Yok ya hic doktorla isim yok bu ara. Kendi kendime takiliyorumYumurta takibi mi yapiliyor. Ilac mi kullandnz
Merhabalar cnm . Ben beklemedeyim şu an. En sıkıcısı beklemek zaten.Herkese merhabalar. nasıl gidiyor hanımlar? güzel haberleriniz var mi? ben doğal akıştayım bu ay. hepinize güzellikler dilerim.
Bnm de son 14 gün. Birlkte bekleyelm inş cnm. İyi sonuçlar alırozBugün çatlatma iğnesi yapıldı.14 gün geri sayım başladı
tamam canım. Sen iğne olmadın demi? Birbirimizi ikna edelim 14 günden önce tahlil yapmayalım. Benim iğnenin etkisi anca geçerBnm de son 14 gün. Birlkte bekleyelm inş cnm. İyi sonuçlar alıroz
Merhaba cnm iyi gidiyo heralde durumlar belirsiz..inşallah hepimize konar o güzellikler :)Herkese merhabalar. nasıl gidiyor hanımlar? güzel haberleriniz var mi? ben doğal akıştayım bu ay. hepinize güzellikler dilerim.
Hadi hayirlisi olsun diyelim cnm..Bugün çatlatma iğnesi yapıldı.14 gün geri sayım başladı
İnşallah canımHadi hayirlisi olsun diyelim cnm..
Yok cnm benm de bata 14 gün vartamam canım. Sen iğne olmadın demi? Birbirimizi ikna edelim 14 günden önce tahlil yapmayalım. Benim iğnenin etkisi anca geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?