Allah c.c iki cihanda razı olduğu bir hayat yaşatsın inşaAllah. Dualarına bilmukabele inşaAllah sağlıklı mı sağlıklı hayırlı bir evlat nasip olsun size de. hepimizin hakkımızda hayırlısını versin Rabb'im.
Allah c.c razı olsun. İnşaAllah karşılıklı güzel haberler alıp veririz. Bu ay hepimize uğur getirsin Hicri olarak safer ayındayız. Araplar bu ayı bela ayı olarak görmüş ve bu ayın uğursuz olduğuna inanıp umre vb. şeyler bile yapmazlarmış. Bunun Peygamberimiz sallallahü aleyhivessellem'in "Umre her zaman helâldir!" (Buhari, Hac, H. No:777) , "İslâm'da taşe'üm (uğursuz sayma, kötüye yorma) yoktur; en iyisi tefe'ül (iyiye yorma) dır." (Buharî, Tıb, 54), "Eşya da uğursuzluk yoktur, Safer ayında uğursuzluk yoktur, baykuşun ötmesinde bir uğursuzluk yoktur."(Müslim, Selâm, 102) diye buyurduğu hadisleri mevcuttur. :) kötüye yorma yoksa iyiye yoruyorum ve bu ayın hepimiz için güzel haberlerimizi paylaştğımız bir ay olmasını diliyorum.
Allah c.c razı olsun canım, ben de o ilacı duymuştum açıkcası ama doktor vermediyse vardır bir bildiği dedim. üzüldüm tabi ilac verecek sanıyordum ama üzüntüm kısa sürdü çünkü kese görünmeden bir şey yapmıyorlar dedi tecrubesi olan arkadaşlar. Bakalım inşaAllah Rabb'im hepimize sağlık sıhhat nasip etsin de. İnşaAllah her zorlukta bi kolaylık olurmuş. Hayırlısını diliyorum hepimiz için.
Teşekkür ederim Allah c.c razı olsun. İnşaAllah sizin de güzel haberlerinizi alırız. Rabb'imiz gönül ferahlığı versin inşaAllah hayırlı evlat nasip etsin hepimize
Teşekkür ederim, henüz bir kanamam olmadı. sanırım çok böyle nasıl desem çok araştırıp baktıkça rahatsız oluyorum. vücudumuzu dinlememiz gerekiyor. burada zor zamanlar geçiren kardeşlerimiz ablalarımızı okuyup ders alacağımıza, tecrube edineceğimize onlara dua edeceğimize bilinçaltımıza "sende de oabilir, sende var mı acaba?, doktora gitsen mi?" gibilerden olumsuz düşünceler yerleştiriyoruz. Elhamdülillah kendimi oyalamaya çalışıyorum, elişi yapıyorum beni çok teskin ediyor rahatlatıyor. Son mesajlarınızı ve paylaştığınız videoları gördükçe daha da mutlu oluyorum gerçekten. evet geçmişimiz var hepimizin ve bugun bizi biz yapan geçmişimiz. ama takılı kalırsak yarınlara nasıl ulaşacağız. Sünger çekmek çok zordu ama "bunu yaşayan tek kadın sen değilsin!" diyerek kendime kızıp güç bulmaya çalışıyorum. İnşaAllah hepinizin güzel haberlerini alacağım burada sizleri okuyup size ortak olmak bir çok güzel bir duygu. bu konuyu açtığınız için özellikle size çooook teşekkür ederim Allah c.c sevdiklerinizle iki cihan mutluluğu yaşatsın inşaAllah.