Canm tşk ederim. Ama burda yumırtlama günü nasıl hesaplanır onu anlatmış . Zaten adetin düzenlyse bir değişme olmaz batta ve yumurtlamada. Ama adet düzensizliği varsa yumurtlama ve bat tarihi değişkenlil gösteriyor ki benim öyle bu ara . Hiç bilemiyorum yumurtlma gğnümü. Ovulasyon ile takip ediyorum.Gecenlerde bi doktorun videosunu izledim.
Canm tşk ederim. Ama burda yumırtlama günü nasıl hesaplanır onu anlatmış . Zaten adetin düzenlyse bir değişme olmaz batta ve yumurtlamada. Ama adet düzensizliği varsa yumurtlama ve bat tarihi değişkenlil gösteriyor ki benim öyle bu ara . Hiç bilemiyorum yumurtlma gğnümü. Ovulasyon ile takip ediyorum.
Bende aslinda sunu daha iyi anladim yumurta ne.zaman olursa olsun 14 gune adet geliyo. O yüzden 5. Gunde olsa 15. Gunde olsa üzerine koycan 14 gun döngü o ay odur. Duzensizler tabi zor benimde bello olmuyo anlıyorum yani.Canm tşk ederim. Ama burda yumırtlama günü nasıl hesaplanır onu anlatmış . Zaten adetin düzenlyse bir değişme olmaz batta ve yumurtlamada. Ama adet düzensizliği varsa yumurtlama ve bat tarihi değişkenlil gösteriyor ki benim öyle bu ara . Hiç bilemiyorum yumurtlma gğnümü. Ovulasyon ile takip ediyorum.
Ina hayırlısıyla gelir canim nie onemli yıldönümü vs ozel bi ay miKızlar bu ay benim için çok önemli inşallah bebişim içinde önemli birgün olr ve gelir annesine
Kızlar bu ay benim için çok önemli inşallah bebişim içinde önemli birgün olr ve gelir annesine
21. Gun bakilan progesteron degerm 0.44 cikti. Bidahaki aya artk napalim
Daha cok var benm. Senin kasimin kaçı canım batKızlar Kasım ayı yaklaştıkça heyecanlanma ya başlıyoruz .İnşallah bu ay gebe kalırız 5yillik evliyim o duyguyu ve heyecanı yaşamak istiyorum
Sizde ne sorn oldu. Kac senedor istiyorsnzKızlar Kasım ayı yaklaştıkça heyecanlanma ya başlıyoruz .İnşallah bu ay gebe kalırız 5yillik evliyim o duyguyu ve heyecanı yaşamak istiyorum
9kasim canım işte yumurtlama günlerindeyim inşallah olurDaha cok var benm. Senin kasimin kaçı canım bat
Rasgelsin ins cnm :) bnm 15 kasım9kasim canım işte yumurtlama günlerindeyim inşallah olur
İlk 1yil hariç 4yildir istiyoruz. Doktorlar yumurta rezervimin az olduğunu olan yumurtalarından çok küçük olduğunu söylüyorlar, hatta bir keresinde kendi doktorum izinde iken sadece kist olup olmadığını söylemesi için başka birine görünmüştüm doktor o zaman yumurtaların çok küçük bunlar buyuyorlar mi ki diye şaşırmıştı.Sizde ne sorn oldu. Kac senedor istiyorsnz
Kist falan mi var rezerv neden dusukİlk 1yil hariç 4yildir istiyoruz. Doktorlar yumurta rezervimin az olduğunu olan yumurtalarından çok küçük olduğunu söylüyorlar, hatta bir keresinde kendi doktorum izinde iken sadece kist olup olmadığını söylemesi için başka birine görünmüştüm doktor o zaman yumurtaların çok küçük bunlar buyuyorlar mi ki diye şaşırmıştı.
Kist yok normalde ama gonal f kullaniyordum yumurta büyütmek için bu ilaçlar kist yapabiliyormus o yüzden gorunmustum kontrol amacliKist falan mi var rezerv neden dusuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?