Var canım 3 tane hemde :)))) 2 tane normal bi tane erken gebelik testi :)) ama sabah yapmak gerekmiyor mu? Zaten çok erken ya idrar için.. Bi de bu saatte negatif çıkma ihtimali çok yüksek..Cekhuiu evde testin varsa yapsana balım meraktan catliyorum....
Oyy onlar için herşeye değer :)) bütün ağrılarını bulantılarını çekmeye razıyım bende :)))Canlar bugün itibariyle mide bulantılarım başladi midem agzimda dolaşıyorum istahimda gitti melegim için katlanicam allah yardimcimiz olsun
Kuzum belli oldu mu noldu belli olmadiysa ne zaman belli olacak ay catlamak uzereyimKızlar günaydın :) heyecandan ölmek üzereyim :)) akıntım o kadar fazla ki, wcye koşuyorum geldi kırmızılar diye ama yok çok şükür :)) ayrıca notlarıma baktım.. Kasım'da 8 gün erken gelen adetimde bile 4 gün önceden göğüs ağrılarım başlamıştı.. Dünden beri sıkıyorum elliyorum hiç ağrı yok.. Aslında gebelikte göğüs ağrısı da olması lazım.. Ama yok.. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :))
Dua edin kızlar bende müjdeli haber vereyim bugün size :))
Meraktan öluyoruz yemin ederim en onemli yerde reklama giren dizi gibisin :)))Kızlar günaydın :) heyecandan ölmek üzereyim :)) akıntım o kadar fazla ki, wcye koşuyorum geldi kırmızılar diye ama yok çok şükür :)) ayrıca notlarıma baktım.. Kasım'da 8 gün erken gelen adetimde bile 4 gün önceden göğüs ağrılarım başlamıştı.. Dünden beri sıkıyorum elliyorum hiç ağrı yok.. Aslında gebelikte göğüs ağrısı da olması lazım.. Ama yok.. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :))
Dua edin kızlar bende müjdeli haber vereyim bugün size :))
Bende istanbuldayim iyi bi doktor arıyorum arkadaşlar . yeni geldiğim için bilmiyorum.onerebileceginiz bi doktor var miVardır istanbul'da daforumda bi göz gezdir bence ya da konu aç
Hayırlısı olsun canim gelecek aya inşallah.vala bende çok merak ediyordum sonucu öyle heyecanliydin ki. Kaç zamandır istiyorsunuz bebek canimKızlar kusura bakmayın beklettim sizi.. Vakit olmadı.. Sonuç negatif :) kısmet değilmiş diyor önümüzdeki maçlara bakıyoruz :))
Olsun belki gec dollenmedir bat gelmeden umut kesilmez yoksa da demek ki onumuzdeki aylara kismetmis kuzumKızlar kusura bakmayın beklettim sizi.. Vakit olmadı.. Sonuç negatif :) kısmet değilmiş diyor önümüzdeki maçlara bakıyoruz :))
Mrb cekhucum ben her zaman giremiyorum yazilarinizi sonradan okuyorum senin belirtileri duyunca ben bile umutlanmistim kesin guzel haberdir diye ama saglik olsun sakin uzulme cunku daha onunde cook uzun bir zaman var morelin duserse herseyi etklier o yuzden canini sikma canim insallah bir daha ki sefere...Oyy onlar için herşeye değer :)) bütün ağrılarını bulantılarını çekmeye razıyım bende :)))
Hiç bir şey yapmama kararı aldım anlayacağınız :)) Allahım ne zaman uygun görürse bize zaten verecek bebeğimizi :)) bende o zamana kadar normal hayatıma devam edeceğim :))
Hanımlar aslında herşey kısır döngü gibi bebek istersin olur keseyi gormek istersin keseyi gorursun ici dolumu bosmu merak edersin sonra dolu olur bu sefer kalp atışı varmı yokmu günlerdir beklersin zamanı gelince kalp atışlarını da duyarsin sonrasında acaba kalbi atiyormu atmiyormu diye kendi kendini dinler yer bitirirsin hele birde bir kaybı varsa öyle bir imtihan dır ki güler nede anlarsın oyuzden Rabbim en hayirlisini nasip etsin hepimize
Hahahaha canım bende öyle :)) eşim sağolsun 11. Yılımızda evlenme teklifi etti :)) ben artık umudumu kesmiştim :))valla bazı şeyler tam umudunu kaybettiğinde geliyor. evlenmekten vazgeçince evlenme teklifi aldım, çocuğa gerek yok dediğimde hamile kaldım. inşallah sende benim gibisindir. bırak gitsin, o sana geliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?